Första advent har varit..

Det är tokigt vad dagarna springer iväg och igår var det första advent! Har inte riktigt fått in julkänsla eftersom jag inte har mitt egna hem att pynt och göra fint i men vi gör ju mycket annat fint där nu! :)
Jobbade ett extra pass inatt, det gick bra.. Försökte gå upp vid halv 12 idag, det gick mindre bra :P haha men vid halv två vaknade jag till iaf, så ska bli skönt att lägga sig om en stund.. Har precis tagit mig ett varmt bad med lite tända ljus och nu lyssnar jag på lite jullåtar.. Kan ju i alla fall försöka få in lite julmys i själen! :)
Idag har vi satt upp taklister i datarummet.. haha vi var inte på topp idag, men tillslut så blev det riktigt fint.. Vi fortsätter imorn! Så ska Krille hämta fönster och dörrlister imorn också så vi kan få upp allt! Nu vill jag att allt bara ska gå sååå snabbt!
Nu blir det en liten stund framför tv:n!

Trött...

Vad är det med mig? Har höst- och vintertröttheten kommit även till mig nu? Spelar ingenroll om jag sover mycket för då är jag ändå trött, sover jag lite är jag också trött.. Hm, vad är lagom då?. Jaja, det är väl smällar man får ta när man bor i Sverige..
Garderoben blev målad, både tak och väggar är målade nu.. Behöver dock måla väggarna en gång till sen.. Vit, vit.. Ja, det blev väldigt vitt.. Men vitt är ju fräsht och fint! :)
Idag har jag målat garderobsdörrarna i vårt sovrum.. De behöver dock målas några gånger, så det ska jag fortsätta med imorn.. Sen har jag målat valvfodret eller vad man nu ska kalla det, i köket och även dörren ut till altanen.. De hade suttit tapet på dörren ut innan.. Vi har ju altandörren i köket men jag bestämde mig för att det var bättre att den var målad, både snyggare och mer praktiskt.. Bara att torka av ju, så passade på att måla hela dörren när jag ändå höll på.. Det blev fint.. Vårt kök är också vitt, väldigt vitt.. Men jag älskart! Kommer bli snyggt sen när vi får bort allt papp från golven så man ser det fina valnötsgolvet till också!
Det kommer bli en annorlunda jul i år eftersom jag jobbar hela julen! haha nu ljög jag ju egentligen, inte så annorlunda, var väl förra julen som var annorlunda eftersom jag var ledig! Första julen som jag varit ledig sen jag började jobba.. Majken kommer inte fören den 27:e och stannar över nyår, ska bli mysigt! Men till nästa år får vi se till att börja skapa lite traditioner på Riddarvägen. Både till julen och under året så att allting känns på riktigt som det ska liksom..
Kul med paket :)
Jag och pluttis Majken med blöja, här var hon inte så stor! :)


Seg dag!

Jag ställde klockan på 8 imorse men det gick bara inte att gå upp! Jag var så fruktansvärt trött, så jag somnade om, behövde nog det! Även fast jag inte jobbat på hela veckan så är det allt med huset och att jag är där nästan hela tiden som gör mig väldigt trött.. Man är spänd, stressad och samtidigt lite nervös nästan hela tiden..
Har även varit mycket annat att tänka på, den 22:a november för tre år sedan gick min kära moster bort.. Självklart är det alltid jobbigt när den tidpunkten på året är här.. Det är så mycket man funderar över och så mycket känslor som dyker upp! Jag bearbetade varken morfars bortgång eller mosters speciellt bra när det hände, jag trodde jag var någon slags superwomen som skulle klara att göra allting ändå.. Att stanna upp i vardagen och få vara ledsen och sörja, vad var det? Nu i efterhand vet jag att det var mycket dumt gjort men vad vet man när man aldrig någonsin tidigare behövt bemöta sådana situationer, det är skitsvårt!
Krille och jag var och hämtade lister till huset igår, golv- och taklister.. Ungefär 185 meter fick vi med oss hem.. Sen ska alla dörr-och fönsterfoder hämtas också.. Det blir många meter sammanlangt! :)
Huset känns bra tapetmässigt, det är väl bara vårt sovrum som tapetvalet inte blev så lyckat! Vi får se hur vi ska göra med det?!
Nu ska jag ta på mig ansiktet och åka bort en sväng till huset, behöver måla taket i garderoben en gång till och sen ska väggarna slipas och målas där inne, nu borde allt spacklet vara torrt kan jag tycka! :)
Ha en bra dag!

Twilight, Breaking Dawn

Ikväll var Sanna och jag och såg på Twilight.. Riktigt bra men självklart längtar man ju som en tok till sista filmen nu som kommer dröja ett helt år innan den släpps..

Det går framåt med huset och jag hoppas att tapetseringen blir helt klar nu i början av veckan. Vi börjar helt enkelt se ett ljus där någonstans i mörkret! :) Värmen har kommit igång som den ska, lite problem hade vi allt med den innan den satte fart! Vi har lite golv kvar i vårt sovrum som ska läggas, garderoben i hallen är mitt nästa projekt och den ska fixas! :) Den ska spacklas och målas vit och även där inne ska det läggas golv! Vid senare tillfälle ska den självklart inredas också! Sen ska vi se till att få upp alla lister i huset och handtagen i köket ska på plats! Shiiit vad mycket jobb det är med att renovera ett helt hus, men samtidigt är det väldigt roligt! Vi skulle aldrig ha klarat det här utan Krilles pappa! Han är en riktig pärla!!

Helgen den 10:e - 11:e kommer även min kusin Lisse och hennes J-O, så får vi hjälp med att fixa kaklet i köket och även lite kakel ska dit i lilla badrummet!! Så otroligt tacksamma för all hjälp!! :)

I tisdags var jag och Krille i Ullared och handlade lite, införskaffade oss en ny dammsugare och även lite julklappar till Majken.. Det blir nog bra! :)

Ska försöka komma i säng lite skapligt så jag kan gå upp tidigt imorn och åka till huset!

Ihhhhh, tänk om det blir inflyttning om bara några veckor nu, ingen skulle vara gladare och lyckligare än jag!! Att ha flyttat in innan jul var vårt mål och jag hoppas att vi lyckas med det! :) Både för vår skull men även för Majkens! Så hon får tillbaka sitt egna rum och lite pappa-och-Hanna rutiner igen! :) 

Jobbhelgen snart över..

Nu har jag jobbat 2 av 3 nätter, en kvar alltså! Det har varit en bra helg, funnits att göra och timmarna har rullat på.. Ikväll går jag på sista natten och sen är det inte jobb fören på torsdag!

I veckan ser det ut som att det blir Ullared, Krille och jag ska åka dit ihop! Kors i taket att jag fick med mig honom men det ska bli jättekul plus att vi får lite egentid och det gillas starkt! :)

Fick en ny telefon av Krille igår, en riktig fining.. Dock är den lite mer avancerad än min gamla så jag har inte lärt mig så mycket än. Han är allt bra snäll och en ny telefon behövdes. Min gamla strejkade lite för ofta nu sista tiden..

Nu ska jag ta det lite lugnt i soffan!


Fredag och jobb står på schemat i helgen..

Japp, det är jobb hela helgen som gäller för mig..

Varit en sväng vid huset idag, målat lite element och lite nyspackling i taket osv..

Majken är här ihelgen men lär nog inte se henne speciellt mycket denna helg heller, känns så där...
Har inte gjort mycket mer idag, nu ska jag duscha och äta lite..



Jag längtar så mycket att det gör ont i hjärtat!


Hösten är alltid en årstid som får känslor att komma fram, funderingar att börja gro. Det finns känslor som jag helst inte vill att de ska yttra sig.. Jag vet att de finns där men när de kommer fram gör det så ont!

Jag vet att jag blir arg, ibland lite för arg men det har sin orsak! Därför längtar jag ännu mer för att jag avskyr när känslor som att bli arg, ledsen, besviken ligger så nära aldelles för ofta! Det är liksom inte jag egentligen, men när de känslorna ligger för nära, då vet jag att det är något som inte är som det ska!

Självisk...

Det är precis vad jag ska bli mer av, mitt liv handlar om MIG!


Svart..

Mitt hjärta dog en smula...




Lördag...

Varit en riktig slappdag idag, det gillas..

Gårdagen började med att jag vaknade upp ute i Väderstad.. Åkte in till Skänninge vid halv ett för att göra mig i ordning lite.. Sen åkte jag in till Mjölby vid halv tre, till Annika eftersom vi skulle bowla och ut och käka med jobbet! Trevlig kväll! Kul att så många kunde vara med!

Bowlingen var skitrolig och jag vann faktiskt! För ovanlighetensskull.. haha Efter det blev det mat och lite vin på Zebban och sen gick vi till New Port och tog oss en drink.. Jag var förbaskat trött så när klockan var tio ungefär så kom Krille och hämtade mig.. Pensionärsvarning på den! :P Vi åkte iaf till Väderstad och tittade på Kung Fu Panda 2.. Majken har pratat mycket om den filmen så tyckte det var dags att vi också tittade på den.. :) Den var bra och rätt så rolig! Sen kom Krilles pappa hem i natt, han har ju varit i USA i 3 veckor så det blev ganska så sent.. Jag slumrade dock i soffan men tror vi gick och la oss i sängen vid fem hugget.. Vi sov länge idag och vid halv ett åkte vi in till Skänninge, Krille skulle titta på fotboll och dricka öl med grabbarna ikväll och självklart ska de börja så tidigt som möjligt. :P

Krille fyller 25 år imorn eller rättare sagt typ nu! :) Så jag har styrt lite med vad vi ska käka imorn på kalaset. Så jag begav mig till City g framåt kvällen och så har jag bakat lite. Det blir en varm smörgåstårta med tacoköttfärs och lite smarrigt på och till efterrätt blir det cheesecake som jag har gjort nu ikväll.. Första gången jag gör cheesecake faktiskt så vi får hoppas på att de går att äta! :) 

Så imorn ska jag äntligen få ge min present till Krille, mer än så skriver jag inte nu..

Nu ska jag förflytta mig till tv:n en stund! 


Ciao!

 


Städdag!

Idag har jag varit en sväng vid huset och plockat i ordning lite, dammsugit och sopat! Ja, det behövdes verkligen! Skulle måla elementet i badrummet men eftersom jag lyckades ta sönder ytterligare en lampa haha så får det bli imorn!

Imorn blir det en sväng in till Linköping, får se vad jag kan hitta på till min "gubbe" som fyller 25 år på söndag! :P haha

Nu har jag tagit mig ett varmt bad, det var riktigt skönt! Ska klä på mig och torka håret och bege mig en sväng mot ÖB..


Min kärlek!



Han ger mig en mening i livet! Han är personen som jag vill vara med, ha ett liv med, personen som verkligen känner mig och som jag vet älskar mig för mina laster och för allt det underbara vi har tillsammans!

Man kan väl inte säga att vårt förhållande egentligen hade de bästa förutsättningarna... För jag ska säga det att det är inte lätt att bli tillsammans med någon som redan har barn.. Speciellt inte när man är 21 år gammal som jag var när vi träffades! På något sätt så känns det som att VI inte är lika viktiga då! Men jag vet att det också är en fördel! Det är inte bara negativt med det men självklart går det dagar när jag önskar att det BARA var han och jag! Det går inte att förneka men för den skull så skulle jag ju verkligen inte vilja att Majken inte fanns!

Det har varit mycket sista tiden, jag har varit stressad som lett till mycket tårar som i sin tur alltid leder till irritation.! Jag är en känslomänniska, alltid varit! Oavsett så älskar jag min Krille och jag ser verkligen fram emot en framtid med honom.. Min kärlek!!

Tisdagen den 1 November

Ja, nu är det november! Helt otroligt vad snabbt det går..

Humöret är inte på topp, neej, det är det faktiskt inte.. Så mycket som rör sig i skallen just nu..


Ihelgen var min fina kusin Jossan och hennes John hos oss! Fick hjälp med taket i köket och det är jag oerhört tacksam över! Det var mysigt att dom kom! Träffar dom inte jätteofta, men jag och Krille ska snart åka dit en helg.. Hälsa på hemma hos dom!

Fick ett glädjande besked idag att bänkskivan och den RÄTTA diskhon kommer imorn! Eller rätta, vi var ju tvungen att välja en annan tillslut som jag faktiskt är lite besviken över eftersom jag så himla gärna ville ha den som vi valde först.. Men den hade utgått i sortimentet och istället för att fråga oss vad vi då ville ha istället tog hon sig friheten att välja en egen, den som var mest lik la hon till när vi protesterade och inte ville ha den...

Japp, men nu äntligen är den på ingång, dock några tusenlappar extra som fick läggas till men nu hoppas jag att allt är som det ska så vi kan betala resterande på köket och lämna kvik bakom oss och bara njuta av vårt nya fina kök!!! Jag älskar vårat kök, det kommer bli så himla fint! Nu är det bara kakel som ska väljas, skit svårt faktiskt! Men vi ska nog komma på nåt tillslut!

På fredag ska vi ut och käka med jobbet. Först blir det lite bowling som jag dessvärre inte är jättebra på men det gör ju ingenting! Sen efter det ska vi käka på Zebban! Det blir nog kul!



RSS 2.0