Fix i huset, kakelshopping, donken, lördagsmys=lördag 17/9

Ja, det är väl i stort sett så min dag har sett ut..

Gick upp rätt skapligt för att äka bort till huset.. Erik har varit där idag och hjälpt till med lite grejer.. Uppskattas verkligen!! :) Sen åke Majken och jag hem till min mamma och åt lite frukost och grejade.. Sen åkte lilla triofamiljen till Linköping och tittade på kakel.. Efter lite letande så bestämde vi oss tillslut och det blir faktiskt klinkers.. Det blev ett lite otippat val men jag tror att det kommer bli snyggt och det kändes som vi var överens! :)

Efter det käkade vi på donken för då var Majken verkligen jättehungrig som hon berättade för oss typ 20 gånger bara för att hon tyckte det var så tråkigt att i affären.. haha blir inte förvånad.. :P Efter maten gick vi ialla fall till Sagoland och Majken fick köpa sig en liten leksak för pengarna hon fått av sin gammelmorfar eller vad han nu blir.. :) Så efter det var hon nog rätt så nöjd! Ikväll har Majken och jag legat i soffan, ätit aldelles för mycket godis och bara myst! Jag gillar såna kvällar, kommer nog gilla dom ännu mer sen när vi kan tillbringa dom i VÅRT hus.. haha jäkla tjat på mig! jaja så äre! :) Jag är rätt trött, ska nog krypa ner en stund hos Majken, vi är själva i Väderstad och det känns inte bra att jag är på övervåningen och hon här nere.. Vi får se vilken säng vi intar! :)

Imorn blir det fortsatt fixning i huset, Majken ska skjutsas till Örebro och på kvällen jobbar jag.. Ja, helgerna bara springer iväg och på tisdag fyller jag 23 år!

Börjar få lite åldersnoja konstigt nog, för jag är ju inte gammal som gatan precis! Men sånt kommer väl i omgångar när man funderar över livet?! Jag som alltid sagt att efter jag gått samhäll så ska jag bara utan tvekan läsa vidare på universitetet med en gång.. Men som det är nu är jag nöjd över mitt liv, jag har det rätt bra! Jag har världens bästa pojkvän en underbar bonusMajken, fina vänner, en underbar familj.. Ja och det är väl det livet handlar om? Att man ska vara nöjd med sig själv, sitt liv? Inte jämföra sig själv med alla andra, vad de gör och vad de har uppnått? Nej, för mitt liv handlar inte om vad andra gör, det handlar om mig! Jag skriver bara rätt nöjd med tanke på vår boendesituation nu, jag vet att jag kommer må så himla mycket bättre när stressen har lagt sig och vi kan bo i huset! :)

GODNATT & SOVGOTT!

Fortfarande inga bilder..

Nee, det där med bilder går inte så bra.. Hittar inte kabeln till kameran men jag ska fortsätta leta.. Ska ta mer bilder idag också, ett rum är färdig tapetserat nu och igår började vi lägga golvet där inne.. Det blev en mörk fondtapet och de andra väggarna är heltvita och sen blir det valnötsgolv i hela huset. Genomgående, jag tycker det är mycket snyggt! Stod och valde mellan det och ett annat golv och det andra golvet verkligen älskar jag men som Krille säger, "vi ska ju inte bo på en bondgård" och det har han ju rätt i.. Jag gillar valnötsgolvet också, det är snyggt och stilrent. Tror det kommer bli jättebra!

Mitt humör är inte på topp, jag har lust att bara explodera och skrika så högt jag bara kan, eller tjuta eller ja vad som helst! Vi har hur mycket som helst att göra just nu, jag är baaajsstressad plus att allt annat ska gå ihop med jobbet och Majken.. Plus att jag typ aldrig träffar Krille känns det som, förutom när vi är i huset såklart men vi är aldrig själva liksom, bara han och jag och jag längtar så mycket efter honom så att det gör ont i hjärtat! Visst visste jag att jag älskade honom innan men nu känner jag det ännu mer.. Förut hade vi alltid kvällarna tillsammans bara han och jag och nu inser man att den tiden ska man verkligen uppskatta och sätta värde på så himla mycket mer än vad man gör!

Jag jobbade hela helgen så det blev inte mycket gjort alls för min del.. Nu jobbar jag två nätter igen och sen ska jag på föreläsning med jobbet på fredag och då kommer Majken. Sen jobbar jag söndagen igen! Hejhopp vad tiden bara springer iväg.. Igår var jag och hämtade Majkens tapet, har dock bara bestämt fondtapeten än, det blir en rosa tapet från midbec med stora vita stjärnor på, den kommer bli så himla fin! :) Berättade för Majken igår att jag varit och köpt en tapet till hennes rum, hon frågade med en gång, vad det var för färg på den? Jag sa svart, då blev hon tyst en stund, sen sa hon: "Neee, nu skojar du med mig. Jag tror du tog en rosa" och så skrattade hon lilla gulltösen! :) Vad rätt hon hade! :P

Nu ska jag åka upp till huset i vanlig ordning, jag är trött idag.. Inte alls sugen på att åka dit! När Krille slutat jobbet ska vi väl fortsätta med golvet, jag är ingen hejare på att såga så jag lämnar det till honom tror jag.. Jag ska fortsätta förbereda lite i de andra rummen.. Världens bästa Linnda hjälpte mig att få bort den äckliga nålfiltsmattan i vardagsrummet igår.. Jag säger då det, aldrig någonsin ska jag ha heltäckningsmatta. För det första så himla ohygeniskt, för det andra inte snyggt, iaf inte nålfilt kan jag ju säga och för det andra, det är ett jäkla jobb att få bort dem när man inte vill ha dem längre.. Men efter mycket slit så fick vi iaf bort den, nu är det limmet på undersidan som måste skrapas också!

Nej, nu måste jag åka! Ha en bra dag!

Värdelös

Ja, jag är faktiskt värdelös på det här..

Jag säger att jag ska börja skriva här för att uppdater om vad som händer i huset och jag har faktiskt inte skrivit någonting. Dåligt av mig! Just nu känner jag mig rätt dåligt.. Det är mycket som jag skulle vilja göra men som tyvärr bort prioriteras eftersom det är ganska mycket att göra just nu.. Hoppas inte mina fina vänner tröttnar på mig!

Bilder är det lite dåligt med men jag tänkte åka upp till huset imorn och ta bilder med kameran och se om jag kan hitta någon sladd som passar så jag kan få in dom på datorn, så ni får se någonting iaf.. :)

Vad har hänt? Ja, det har hänt rätt mycket.. I trädgården tycker jag att jag har kommit hyfsat långt, allting tar så mycket längre tid än vad man tror.. Vi har rivit bort den gamla, stora, fula granhäcken och planterat en fin tujahäck. Det kommer bli jättefint när det växer upp.. Sen har jag med hjälp såklart och tackvare morfars gamla jordfräs fått till marken någorlunda så jag har sått gräs på de stora områdena.. Nu är det lite småplättar kvar ska se när de hinns med.. Ja, trädgården ser verkligen helt annorlunda ut mot vad den gjorde.. Det var blommor, träd, buskar, precis överallt! Men nu ska det bli lite gräsmatta av den lilla trädgården som är..

Invändigt: ja, det började ju med att bråka lite.. När Krilles pappa rev bort det gamla köket så hittade vi en fuktskada som ska fixas i ordning och nya rör ska på plats.. Det var inte så farligt och inget som inte går att fixa, men allting tar så mycket längre tid när saker som man inte riktigt hade med i planerna från början händer.. Det som tar tid är att se till så att all fukt verkligen är borta och att apparaterna gör sitt jobb.. Tur att vi har proffs som kommer och kollar upp det där! :) Köket kommer i nästa vecka, ska bli så himla roligt när vi kan få se på plats!! Det kommer bli sååå himla fint!! Hoppas jag! :) Förövrigt har vi rivit ut hela det "stora" badrummet som också ska renoveras.. Sen idag har vi spacklat och grejat med första rummet som det ska tapetseras och läggas golv i. Var en gammal äcklig heltäckningsmatta i det rummet så det gjorde självklart att det blev lite mer jobb, men det kommer nog bli bra! Imorn ska vi slipa lite och börja med tapetseringen.. Det är datarummet vi håller på med, det rummet som ligger innanför vardagsrummet. Så idag var jag i Ödeshög och hämtade tapeterna som vi hade beställt! :) Det kommer bli vita tapeter och en riktigt mörk fondtapet där inne. Vi får se om det blir bra.. :) Våran "röda tråd" i huset går i vit, brunt, beiget, både ljust och mörkt.. Jag hoppas att det kommer bli bra! Krille har valt tapeterna i sovrummet och OOOJ vad mörkt det kommer bli så där inne får vi definitivt köra med vita möbler.. Det kommer bli fint!

Jag har gått och blivit förkyld, tokigt förkyld.. Det är jobbigt och jag känner inte alls att jag har tid med det nu.. Idag kom jag inte upp förens vid halv två när jag var tvungen att åka och hämta tapeterna.. Det gick men jag är verkligen helt slut! Hoppas det går över snart!

Kom på att vi har ju faktiskt flyttat ut från lägenheten också efter mycket om och men, det blev en krånglig historia som tillslut fick ett bra slut.. Jag slutar aldrig att förvånas över folk alltså! Men nu bor vi lite i väderstad och jag bor lite hos mamma och så där.. Så jag kan säga att jag verkligen längtar tills det är beboligt i VÅRT hus.. Det är så himla snällt att vi får bo hos våra föräldrar sålänge men det är ju verkligen, absolut inte samma sak och jag kan säga att jag aldrig skulle klara av att bo så här permanent! Jag vill liksom vara med min Krille i vårt gemensamma hem, sova tillsammans, laga mat tillsammans och allt det där som vi brukar göra.. Krypa upp i soffan en regnig kväll och bara titta på tv, gå runt och vara så där sig självt som man bara kan vara med den som man verkligen älskar! Jaaa, ni förstår nog! Inte för att jag inte kan vara mig själv hemma hos mamma men det är liksom inte samma sak, det är inte mitt egna, och det är ju faktiskt så att man måste anpassa sig så mycket mer när man bor hos andra människor! Men det är för en tid och det går bra! Det blir lite bökigt dock när Majken kommer.. Hon älskar ju att vara hos farmor och farfar men hon blir så annorlunda mot hur hon är när vi är hemma bara vi tre! Lustigt att barn kan ändra sig så mycket!

Nu ska jag visa mamma vilken tapet jag har tänkt mig i Majkens rum.. :)

RSS 2.0