Jag mår så där faktiskt..

Jag har huvudvärk och min hals är verkligen inte rolig.. Tror febern är på ingång.. :S Orkar bara inte bli sjuk nu...
Ikväll var det jobb som gällde o hade det inte varit för Sonja så hade jag spytt påt. Men guuuuu vilken härlig tjej! :)


Insett att jag trots allt faktiskt saknar en person lite smått ibland. Idag är en sådan dag. 

Imorn är det tidigt jobb som gäller och en kort dag men jag har mycket o göra på den korta dagen så det är bara att köra på. Förhoppningsvis så mår jag bättre imorn, har knaprat i mig några panodil nu när jag kom hem. Blir ner på stan i Mjölby en sväng o sen ska jag åka hem och sova. Om jag orkar ska jag fortsätta med flytten också, de kommer o fixar mitt kök imorn, o idag hade de fixat med de där småsakerna som jag bett om. :)

Time to move my as, Guten nacht alle leute!


Söndag

Ja, idag är det söndag och istället för att ligga o sova hela dagen så var mamma o jag uppe ganska skapligt. Vi åkte in till Linköping där blev det många affärer och mycket tittande. Handlade lite saker till lägenheten och lite till mig själv också. Kan ju inte bara spöka ut lägenheten liksom, måste ju spöka ut mig själv lite också. :) Nävers men jag köpte lite småsaker till köket o matta och lite till storarummet. Det blir nog fint, nu vill jag bara att min soffa ska komma hem, så jag kan börja planera påriktigt liksom. Min soffa är rätt stor om man jämför med rummet och utan den vet jag inte hur mycket plats jag har kvar för annat i rummet. haha kom fram till att jag har väldigt mycket glas. Jag behöver ju inte vara rädd för att jag inte ska ha något att dricka ur sen i alla fall.. Men det är ju roligt med lite ombyte ibland. :P haha

Jag visar sidor som jag inte själv visste att jag hade. Sidor som jag faktiskt är glad över att jag visat den senaste tiden, man ska faktiskt inte stå ut med vad som helst. :)

Jag tror att jag börjar bli sjuk!!! Jag orkar inte det, jag har inte tid med det just nu alltså.. Snorig och ont i halsen eller ont än så länge kliar det bara men det kommer väl. Det brukar det alltid göra.
 
Nu ska jag titta på tv. Ciao!!  

 

Parken

Igår blev det parken och innan det blev det förfest hemma hos Elli. Det blev en trevlig kväll med en bunt härliga tjejer. Mycket prat och skratt.. :)

Idag försöker jag ta det så lugnt det bara går, trött efter gårdagen. Har varit i lägenheten en sväng idag också och donat lite. Vill börja på allvar nu.. :)

'

Fredag.. :)

Ja nu är det fredag och den här helgen är jag faktiskt ledig.. :) Så ikväll blir det parken och först ska vi på förfest hos Elli. :) Det ska bli toppen o träffa henne igen!!!!! :D
Hoppas jag slipper träffa vissa personer ikväll, skulle vara skönt med en riktig partykväll utan några sura miner. :)

Idag jobbade jag kort dag o sen blev det lite små shopping haha köpt gardinstänger idag då känns det att man verkligen ska flytta hemifrån. :)

Endel saker på jobbet känns faktiskt inte så jätte roliga just nu... Hoppas de här första 4 veckorna går snabbt..

I helgen ska jag börja med min inflyttning iaf, städa och dona. :) Det ska bli härligt, kommer nog inte flytta in helt förens jag fixat alla möbler. Jag måste ju få hem min soffa först såklart.. :) Uch tiden springer iväg men i helgen ska jag ta tag i flytten. :)

Ha en bra kväll!! /Hanna...

Hanna är glad!! :)

Jag är glad, jag har fått nyckeln till lägenheten.. :D MIN LÄGENHET!!!!

Ikväll ska jag träna och sen blir det att gå ner till lägenheten en sväng. Det känns underbart skönt, nu har även Hanna blivit stor och ska flytta hemifrån. :)
 
Jobbar kväll imorn och det känns rätt lägligt faktiskt. Väldigt skönt med sovmorgon om inte annat! :)

Jag har funderat på en sak, varför inser man tre år senare att allt var så jävla fel och meningslöst? Jag förstår inte hur jag själv har resonerat.

Jag vill ha sommar och sol, ska nog lägga mig i solariet imorn för jag har inte fått någon sol alls på mig den här "sommaren" var ju i Norge när det varma vädret kom hit, alla är bruna och fina utan jag som är en riktig blekfis..

Nu ska jag kila, ha det gott!!

Jobb, jobb, jobb...

Ja, det är väl i stortsätt så som mina dagar ser ut o kommer se ut i sommar. Äntligen en ledig dag imorgon och jag ser fram emot att sova så länge jag vill utan att larmet på telefonen ringer. :) Pratades om träning imorn men vi får se, jag är helt slut.

Idag har mamma och jag varit på ulfåsa, jag har köpt soffa och matbord. :) Tror det kommer bli jätte fint, men ack så mycket pengar som går åt. 

Nu är det bara solen som saknas, jag vill sola och bada.. :D



Riktigt längesen nu...

Ja det är inte för ofta det blir uppdaterat här, folk läser väl inte längre.. haha :)

Är iaf hemma från Norge nu och jag har aldrig varit tröttare i hela mitt liv. Jag börjar känna mig gammal. Uch hur ska det gå? :) haha Försöker komma in i jobbrutinerna igen, det tar ett tag det vet jag.. Jobba kväll lär ju bli ett litet mysterium till en början men det ordnar sig alltid tillslut.. Just nu är mitt huvud någon annanstans när jag jobbar men det kommer väl gå på rutin sen igen..

Skönt o vara hemma, saknat mycket här hemma.. Känns som det verkligen är på tiden o stanna här hemma nu ett bra tag. Försöka få lite ordning på mig själv, på min vardag och mitt liv.. Det finns mycket som är ett stort frågetecken just nu som jag behöver reda ut...


Jag är glad och den här gången har jag verkligen bestämt mig!!!! En ny dörr har öppnats om så bara på glänt så är den öppen iaf... 

1 vecka.

Om en vecka är jag hemma i Sverige igen, då blir det lite uppdatering. :)  Nu ska jag hem och sova efter 13 långa timmar på jobb... GODNATT!

RSS 2.0