Onsdag 20 maj.

Jag skrev precis på facebook att det fanns lite att se fram emot och det gör det... Är ledig imorn också men jag ska mest ta det lugnt faktiskt, se om jag orkar fixa lite här hemma och på kvällen ska jag köra lite bodytoning.. Sen jobbar jag fredag-måndag.. På lördag ska Sanna gå bal och det ska bli riktigt kul att se henne i den fina klänningen, jag tror att hon kommer vara skitsnygg faktiskt.. :) Sen jobbar jag söndag och på måndag blir det att tvätta lite och att packa och fixa med lite sånt, sen på tisdag åker jag till Maria. :) Det ska verkligen bli kanon roligt, jag är lite nervös över att flyga själv bara men det kommer nog gå bra, man känner sig så liten när man ska göra såna saker... :) Sen åker jag hem på måndagen och då är det dags för ett besök hos frissan. :) Sen tar ju Sanna studenten den 11 juni, det ska också bli roligt :D Tiden har gått så himla snabbt, känns som att det inte var så jättelängesen jag tog studenten, eller jo kanske men ändå :P haha att hon är så stor nu :) Sen blir det röj den 12 juni (om jag får ledigt, vill säga men det ska jag väl hoppas på att jag får) Då ska jag, Camilla, Malin och Sonja bege oss till Lisseberg. :) Jag känner på mig att det kommer bli en rolig dag... De tjejerna är så himla roliga!! :D

Idag har det varit en lugn dag, vaknade rätt skapligt och då la jag mig i soffan för att titta på en film, det var den sämsta jag sett.... Sen blev det en promenad, två varv i spåret, det var skönt med lite luft och att röra lite på sig när man ligger i soffan och degar sen efter det blev det ytterligare en film. Den var dålig den också, haha valde visst inga bra filmer idag.. Efter det åkte jag in till gymmet och det blev ett spinningpass, halleluja vad jobbigt men ack så skönt det är efteråt. :)  

haha vad mycket oväsentligt jag skriver.. aja nu ska jag titta på det sista av sex and the city sen är det dags att sova! Natti natti!


Dags igen...

Jag tyckte det var dags för en liten uppdatering... Idag har det varit en vanlig dag på jobbet, det funkar, nu är det skönt att sitta i soffan och bara ta det lugnt... Börjar få lite ont i halsen igen, är rädd att det där ska komma tillbaka, jag orkar bara inte det!

I onsdags kom det några tjejer till mig, Elli, Evelina, Sofia och Emelie.. Det var en trevlig kväll, vi käkade och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var en toppen kväll, såna gillar vi och det måste bli fler sådana. :)
Valborg blev en lugn kväll för min del, jag var så trött att jag åkte hem vid elva hugget och sov. Var en stund hos Jennifer iaf, det var trevligt. :) Fredagen var jag fortfarande jätte trött, inte så konstigt kanske efter 7 dagars jobb på streck och lite sömn dagarna innan.. Tog det lugnt hemma hos mamma hela kvällen, det var skönt.. Lördagen, blev lite spontan, först hem till Clara där jag inte hade tänkt att dricka något men så blev det och ack vilken trevlig kväll.. Av alla ställen så hamnade vi i Motala och det bästa jag hamnade där med Elli. :) Det var en jättetrevlig kväll! :D

Jag har helt enkelt haft en riktig bra helg och ännu bättre har det varit att vädret har varit så himla underbart! Jag har legat ute och stekt i trädgården lite, jag älskar solen! :) Ena dagen låg jag själv och andra dagen kom Sanna och gjorde mig sällskap i trädgården... Något som är väldigt bra är att jag verkligen kan röra mig hur jag vill här ute i våran lilla trädgård och grannarna säger absolut ingenting om det, och jag tycker det är underbart! Jag tror mest att dom tycker det är roligt att jag faktiskt drar nytta av trädgården. :)

Nee nu ska jag tända lite ljus här och mysa ner mig i soffan lite till.. :D
haha ha en fin kväll!

RSS 2.0