Det går sakta framåt...

Ja, det går lite väl sakta för oss nu! :(
Krille har förmodligen åkt på diskbråck tror läkarna, det känns inte allt för bra och det har inte alls hänt mycket i huset de två senaste veckorna! Tråkigt! Men vi har ju tid på oss, så det behöver inte gå på två röda.. Viktigaste är att han blir bra!!


Jobbade helgen som var men hann ändå träffa min efterlängtade och underbara Maria!! Det var verkligen på tiden, behövde lite Maria-spirit! Hon får mig ofta att se klarare på saker och ting och det känns alltid så bra i kropp och själ när jag umgåtts med henne!



Jag är glad, de här två dagarna har varit som ett uppvaknande för mig! Och jag är så himla glad över vad jag har, att jag är säker i mig själv och i mannen med stort K. Jag vet precis vart Vi står och vad Vi vill, tillsammans! Hur våra planer ser ut för framtiden! Självklart kommer säkert planerna förändras med tiden allt eftersom men vi har i alla fall en bra grund att utgå ifrån! 


Jag har liksom lugnat ner mig lite, börjat se på saker på annat sätt! Visst vill jag flytta och det kommer vi ju att göra, därför är det verkligen onödigt att ila som en tok! Jag vet att Krille och jag kommer få bo i VÅRT hus och att vi kommer bli klara så småningom! :) 

Nu ska jag slappa lite, imorn ska jag till huset och fortsätta slipa och greja och sen på kvällen är det dags för jobb igen.! Ha det gott! 



  

Trött..

Ja, det är precis vad man blir ibland..

Alla människor skvallrar och pratar i viss mån så är det, människan är väl sån på något konstigt vis, men det får faktiskt vara någon måtta.. Att prata en massa skit och sen inte kunna stå för det, det är allvarligt talat det värsta jag vet.. Att sitta och bokstavligt prata skit och sen när det väl kommer till kritan så vågar man inte säga nånting! Det är det fulaste jag vet! Hur kan man vara så liten som person och så osäker i sig själv? Det undrar jag verkligen? Jag är absolut inte felfri jag heller, jag kan prata och diskutera men jag står för vad jag tycker och vad jag säger!


Jag är så himla trött på folk som gömmer sig bakom andra och som har någon slags "skyddare" för att han/hon inte själv kan stå upp för sina åsikter!

Japp, det var en liten Hanna-åsikt och eftersom det är min blogg borde jag ju få skriva lite sådana! :)

Haha nog om det, igår träffade jag bästa Cissi! Det var verkligen på tiden och jag kände att jag verkligen behövde det! Hon är så härlig och ger så mycket energi, jag blir lika glad varje gång! <3 Verkligen glad att jag lärt känna henne! 

Idag var Annika och kollade läget i huset och vi tog en fika ihop, det var en trevlig förmiddag/middag haha sen hjälpte hon mig att klippa vårt stackars lilla plommonträd! Tur att man har kompisar som kan så mycket! :) Framåt kvällen blev även badrummet färdigfogat och imorn kommer han och fixar silikonet! Sen äre klart och det är dags att dra rör, sätta list och få in grejerna! :) Gaaahh tänk att det är på väg att bli ett badrum! :D

Nu ska jag titta på tv och sen blir det duschen!

Lite bilder...

Här kommer lite bilder, de är dock tagna med min mobil så de är inte så jättebra men det är ju bättre än inget iaf.. :)



Först har vi lilla badrummet som har varit mitt lilla projekt! :) Kul är det! Har såklart fått hjälp med toaletten och handfatet! :)
Det börjar komma på plats.

Alltid äre något som ska bråka och jag orkar inte lägga in bilderna igen, kan inte skriva under dom men men..

Först har vi som sagt lilla toan, som jag har målat med en antikvit färg. Målade tre gånger för att det skulle bli riktigt bra. (Det måste det ju såklart bli :P) Hyllan satt faktiskt inne på toaletten tidigare, fast jag har målat om den, tänkte att något ska man väl spara iaf! Väggdekoren har jag skickat efter på stilcompaniet, gillar den.. Sen är det köket, ett vitt kök fick det bli och det är köpt på Kvik, har även köpt alla våra vitvaror där! Får lägga upp mer bilder när bänkskiva, diskho, handtag osv är på plats...

I vardagsrummet är det en vit/silvrig tapet från duro, om jag minns rätt. Golvet som vi valt att lägga genomgående genom hela huset är ett laminatgolv i valnöt och jag älskar´t! Bara i lilla hallen som vi ska ha annat sen. 

På sista bilden är det Majkens rum! Det är en tapet från midbec, de har jättemycket fina tapeter! Tapeten i hennes rum blev verkligen inte lika fin på den här bilden som den är i verkligheten men men.. :) Majken ville ju såå gärna ha ett rosa rum och visst skulle hon få det, det var både jag och hennes pappa överens om! Vi får väl tapetsera om igen om några år när hon förmodligen inte tycker det är lika roligt längre! :) 


Huset...

Det går sakta men säkert framåt och jag glömde såklart kameran i huset.. haha men det kommer bilder någon gång iaf.. :)

Det går som sagt framåt men inte så snabbt.. Vardagsrummet är färdigtapetserat och golvet ligger där det ska, likaså i datarummet.. Majkens rum är nästan klart, lite golv och en våd tapet som ska dit. Även lekrummet/gästrummet/nästa barnrummet är färdigtapetserat men golvet inte helt klart.. Köket har kommit på plats men är inte färdigt än.. Väntar på bänkskivor och den "rätta" diskhon. Ja, för visst lyckades vi få fel diskho, inte det roligaste men det är sånt som händer! Även hantagen ska dit och lite små justeringar! Det är Krilles pappa som hjälpt oss sätta ihop köket, han är allt bra duktig han! :) Sen ska det tapetseras, bytas tak och kaklas i köket.. Jag är dock inte helnöjd med mitt val av tapet till köket, så kommer förmodligen att bli något annat?! Hm... Ja, taket i köket... Det börjar vi bli lite trötta på, det bråkade så mycket så vi har bestämt oss för att sätta dit ett nytt, är dock inte hundra på vad det blir än.. Men vitt blir det iaf,så långt är vi överens! :) Idag har jag börjat slipa och spackla i hallen.. Så det kan komma upp lite tapeter där också! Nu framåt kvällen kom Jeppe och David och hjälpte till med att flytta det oerhört lätta och smidiga kylskåpet, not! Visst är side-by-side snygga men tusan så otympliga!

Idag blev det även en promenad med Linnda i höstvädret.. Det var skönt och imorn blir det nog ytterligare en!

Vi har haft Majkenhelg och det har varit en bra helg även fast det inte händer så mycket i huset när hon är här men så äre.. Fast badrummet blev ju nästan färdig kaklat iaf! :) Längtar toookigt mycket tills vi kan flytta till huset och vi kan bo där tillsammans som en familj!

Imorn ska jag fortsätta att spackla hallen och börja med entrén, ja det finns lite att styra med!

Ringde precis till min baby, vi bor ju på olika håll för det mesta i veckorna eftersom han jobbar i Väderstad och nu har han fått feber stackarn! Det är nu man ska bo tillsammans så man kan få skämma bort sin baby när han är sjuk!

RSS 2.0