What a beautiful day.. :)

Aven idag har solen skinnit, jag knallade ut vid halv tre hugget.. Gick och kopte lite picknick sen satte jag mig pa kullen som jag far kalla det eftersom jag inte vet vad det heter.. :) Vill man se hundar ska man ga dit kan jag lova.. Det ar massa motionsslingor dar sa folk motionerar o rastar hundarna. Dar satt jag pa en bank o njot av solen... 
Efter ett tag kommer det fram en aldre dam o fragar pa tyska om hon far satta sig hos mig.. Klart hon fick det men eftersom hon fortsatte prata pa tyska och jag kande inte att jag kunde anstranga mig sa pass, sa jag lite fint. Ledsen men jag pratar inte tyska. Det inledde en 45 minuters konversation pa engelska. Det ar lustigt vad mycket intressant aldre manniskor faktiskt har att saga.. De har varit med om sa mycket och vet sa mycket.. Det var ett trevligt samtal.. Har varit en riktigt skon dag..
 
Jag har kommit fram till att jag behover lite tid att tanka pa bade det ena och det andra, darfor var en san har dag verkligen perfekt! :) Hoppas det blir lika fint vader imorn, da vet jag vart jag ar iaf..

Igar blev det att norda heros, shit nar man val borjat ar det ju omojligt att sluta titta alltsa... Hade de haft mer avsnitt hade jag nog suttit uppe hela natten utan tvekan.. Visst har det ballat ur lite, men det ar ju anda spannande.. :)

Idag ar det mammsens fodelsedag! :) GRATTIS!

Nar solen tittar fram sa kommer aven leendet pa lapparna fram.. :)

Med tanke pa att vadret varit fint idag sa har aven jag varit pa valdigt mycket battre humor.. :) Satt ute en stund pa balkongen o aven i tradgarden nar killarna lekte.. Det ar inte manga ggr som Robin och jag har haft sol nar vi gatt fram o tillbaka till spielgruppe, sa idag var det faktiskt lite lyx.. :)

Mamma fyller ar imorn och min lilla grattishalsning kom fram.. :) Lilla Albert kom fram rattare sagt, haha. Kanns lite lustigt o inte vara hemma imorn nar mammsen fyller och hela slakten kommer..

Har stadat i stortsett hela dagen idag sa nar jag hade jobbat klart for dagen sa slocknade jag, sov i typ tva timmar men skulle latt kunna sova nagra till.. :) 3 fredagar kvar, sen ar jag hemma..

Jag vet att jag ar ratt dum egentligen, for nar jag val ar hemma sen sa kommer jag bli grinig pa mig sjalv over att jag inte njot mer av sista tiden har nere.. Jag kommer sakert langta tillbaka till vissa saker.. Formodligen till livet utanfor jobbet liksom.. Men anda ska det bli ruggigt skont o komma hem.. Jag ska ge min mormor den storsta kramen i hela varlden! Vad jag saknar min mormors mjuka famn o att hon luktar pa det dar sattet som bara min mormor gor..

Onsdag..

Hyffsat lugn dag som vanligt, Robin var en liten angel imorse o det tycker jag om.. :)

I kvall blev det att ga in till stan o tillbaka for o kolla upp parfymerna till bror min eftersom Sabine hade rort till det lite.. :P Ska aka in imorn o titta lite mer o da ska jag ta tramen sa da far jag lite mer tid.. :) Men nu efterat kanns det riktigt skont att ha gatt den dar biten, fast det var lite kallt..

Med tanke pa att jag varit duktig idag (hemlis) sa gav jag mig sjalv en beloning.. Jag kopte mig sjalv en liten parfym ocksa.. Man ska belona sig sjalv ibland.. :)

Sabine pratade om att de kanske skulle aka ivag en helg o lite sa dar, det vore skont.. Det gor att allt inte ser likadant ut hela tiden o bara en san sak gor att tiden gar snabbare...

Borde verkligen ta en dusch nu sa det ska jag gora, men forst ett telefonsamtal hem.. Jag vill inte veta hur deras telefonrakning ser ut alltsa.. hm.. :) Hejhopp!


29 dagar kvar...

hahaha ja, jag raknar ner :D

Jag ar val lite som morfar, raknar ner dagarna.. haha han sa att han gjorde det i lumpen, sa han visste hur jag kande.. :) Tror ju iofs inte att det har ar riktigt som lumpen, men visst det borjar bli lite psykiskt pafrestande faktiskt o da paverkas jag fysiskt, vem gor inte det liksom.. Vill bara hem o borja trana, traffa mina kompisar, jobba ja o allt annat som jag normalt satt gor.. Jag mar inte bra av det har alltsa... Jag vill inte lata sa himla negativ men det finns inte sa mycket positivt har nar man bara vill aka hem, plus att det trakiga vadret gor det hela lite mer negativt.. Det kanske blir battre nar solen tittar fram sa man kan vara ute o njuta lite..  

Ar sa himla trott pa det har vadret, lille Robin holl nastan pa o blasa bort imorse sa vi holl oss inne resten av dagen.. Imorn maste vi ut o gora natt, pallar inte o va inne hela tiden..


Pa lordag fyller mammsen ar, hoppas min lilla grattishalsning kommer fram i tid.. :)

Ska forsoka bli lite trott nu, haha vant pa dygnet helt.. inte bra! Plus att jag somnade forut fast jag lovade att inte gora det, sa det kan bli svart o somna..

Tjingtjong!

Utgang i Zurich!

Det blev utgang igar med Kine & Johanna, klampade in hos Johanna vid elva hugget o borjade dricka.. "Det ar lugnt tjejer vi hinner, stallet vi ska till stanger fem.." Haha trodde vi ja, vi hamnade pa natt annat konstigt stalle... Helt plotsligt kan visst manga dar inne svenska meningar o grejer. Jag menar vart har vi hamnat? Aja, kvallen var helt ok..

Idag blir det enbart att ta det lugnt, somnade vid 8 imorse sa jag ar lite sliten.. Fast inte sa farligt anda, kan tanka mig att det kommer imorn, det brukar det alltid gora...

Sen maste jag tillagga att det verkligen finns idioter till precis allting.... En man jag sag igar pa tramen, jag hoppas nagot sa innerligt att jag aldrig mer ser den mannen.. UCH, vad acklig!!! Jag ska bespara er detaljerna men jag kan ju saga att endel saker gor man bara inte offentligt!!

Nu ska jag kaka lite.. Morsning korsning!

Saaa himla skon dag!

Det blev ingen Geneve resa med tanke pa vadret.. Daremot var vadret ratt fint i morse men framat eftermiddagen blev det inte allt for roligt.. Snoblandatregn men vad ska man gora at det liksom..

Sa idag sov jag riktigt lange, har stadat lite har pa overvaningen.. Valdigt valbehovligt kan jag ju saga... Har aven provpackat lite for o se vad som maste kasseras nar jag aker hem.. Kilona har funkat an sa lange mitt storsta bekymmer ar faktiskt att fa igen vaskan.. :P haha men det rer sig sakert, har nagra veckor pa mig att packa.. :) Kande att jag behovde en san har riktigt lugn o skon dag.. Det har varit underbart! Inga masten o framforallt ett valdigt tyst o lugnt hus.. :) 


Fick en san dar riktig klump i magen idag, jag fick till o med funderingar pa o stanna kvar i det har landet ett tag alltsa... :S Scheisse!!!

What if......

Helg, me liiike! :)

Ja, nu kan man val saga att helgen ar har, vet inte om jag har staddag imorn egentligen men jag funderar pa o forsoka ta den i helgen pa natt vanster om vi kommer hem pa sondagen eller natt.. Vi far se. :) Kanner inte for det imorn, vill sova o ta det lugnt bara..

Den har dagen har gatt i racerfart maste jag saga, Robin o jag har malat vara trolldegsgubbar haha o bakat kladdkaka till Sabine som var ivag o jobbade i dag. (X) Sen blev det en svang till Zollikons spielplatz sa dagen har rullat pa faktiskt.. Det kanns skont!

I helgen blir det en biltrip med Kine & Sollberg. Ska bli riktigt roligt.. Det blir forst Geneve o sen blir det att aka genom Frankrike till Montreux pa sondag. :) Det ska bli riktigt kul o fa se lite annat av landet o aven Frankrike.. Johanna har forvarnat om att det kommer bli hiphop som galler i bilen haha hur ska det har ga.. :P




Imorn blir det lite "pask" middag hos Johanna, vet inte ens om det blir paskmat men vi kan ju kalla det paskmiddag eftersom det ar det narmaste vi kommer middag med nara o kara den har pasken.. :) Kanns lite lustigt att inte ata paskmat med familjen o mormor o morfar i ar men det ar val smallar man far ta nar man gett sig ivag sa har. :)

Ska kila ivag till coop nu!
Tchüss, Ciao!

Trolldeg. :)

Robin o jag har lekt med trolldeg idag, haha jag lyckades fa ihop en tjock liten katt o en bil.. haha vad fick robin ihop da? hm... tre runda bollar :P haha men valdigt fina bollar saklart..

Fortsatter min lugna vecka i kampen mot denna forkylning.. Dock gar tiden ratt sakta men jag menar inte mkt o gora at saken for jag orkar inte direkt gora natt nar jag ar sa har forkyld..

Inte mkt o saga eftersom det inte hant speciellt mkt... Uppdateringen av min nedrakning pa telefon gar daremot bra.. :D haha

Tisdag..

Eftersom jag inte fattar sa mycket utav det har sa svarar jag till dig har Emelie.. :) Yes, snart kommer jag hem o latt att jag kommer upp till dig i sthlm da. Da far du visa hur utelivet funkar dar! :D



Sjalvklart lyckades jag bli sjuk igen sa igar lag jag mest.. Idag ar jag helt genomforkyld men jag orkar anda vara uppe.. Det ar alltid nagot! haha helt otroligt.. Jag ar en san dar person som vanligtvis inte brukar bli sjuk speceillt ofta o sen jag kom hit den 4 januari har jag varit sjuk 3 ggr. Sa ar det, lite traligt daremot!

Det blir nog o ta det lugnt den har veckan sa att jag tillfrisknar ordentligt.. Ar ju hembjuden till Johanna pa fredag. Ata paskmat med Kine, Tove o sa Johanna da. :) Det ska bli trevligt.. Det ar sa min pask ser ut iar.. Familjen aker bort over helgen sa jag blir ensam, det kanns riktigt skont maste jag saga.. :D

36 dagar kvar...

En lyckad kvall..

Ja igar blev det lite fest.. Det var st. patriks day sa det var mycket folk ute, det var kul! :)  Vi borjade med att forkroka lite hemma hos Johanna. Kakade het mat och drack. Johanna, Ali och Nathaile dok upp.. Det blev en riktigt trevlig kvall...

Vi fortsatte sen vidare till Big Ben dar vi drack gron ol, haha det sag allt lite mysko ut men det smakade som vanligt sa vi fick helt enkelt lita pa att det bara vad lite fargamnen i.. :) haha Efter det begav vi oss till Nelson dar vi skakade lite rumpa.. Det blev en lyckad kvall o som vanligt sa var ju forkroket roligare an sjalva utgangen!!!

Johanna och jag skulle fyllekaka pa natt som vi trodde var ett riktigt snabbmatsstalle med vita kartonger o plastbestick haha trodde vi ja.. Nar vi kommer in far vi ett sott litet bord med rosa duk och tanda ljus.. haha det var inga plasbestick har inte haha..

Idag daremot blev det dagen efter kak pa donken, det ar sant som kallas bakismat.. :)

A long day!

Ja, den har dagen har varit riktigt lang.. Kanns som den aldrig ska ta slut.. Men ikvall ar det enbart slappa som star langst upp pa listan... :) I like that!

Inte gjort sa mycket idag, haft veckostadningen idag, inte allt for roligt, men sa are..

Sprungit fram o tillbaka i de dar uppforsbackarna tre ggr idag.. Sa tre ggr ner o tre ggr upp! Forst for o lamna robin, sen for o hamta honom o sen nar jag slutade var jag tvungen att ga o kopa tandkram o lite andra behovligheter..
Synd att Sabine var pa IKEA o kopte schweizernot till mig idag bara, sa de dar backarna gav ju anda inget.. haha


 Men det har varit riktigt konstigt vader idag alltsa, imorse regnade sa det stod spon i backen, var inte sa dar jatte upphetsande att ga ut. Plus att Robin inte direkt ar den snabbaste att ga med. :P  Vid fem hugget nar jag skulle traska bort till coop var det sa varmt att jag var tvungen o ta av mig jackan, da var det riktigt var vader.. :) Skulle visst bli fint vader imorn det gillar jag plus att jag far sova precis hur lange jag vill imorn, det gillar jag annu mer! :D

Ciao!

Kanelbullar

Idag har Sabine bakat kanelbullar o det var inte helt fel kan jag saga.. Inte allt for ofta man far sant lyx har nere.. haha

Det ar mycket som snurrar i mitt huvud just nu...
 
Ska forsoka njuta av den har tiden som ar kvar, samtidigt som dagarna ska raknas ner! :)
Take Care!


Biljetten ar bokad. :)

Yes, den 22 april klockan 10.05 gar mitt plan harifran! :D Det kanns sa himla skont att ha det bokat.. Fem veckor kvar sen ar jag hemma. :)

Jag ser ett ljus i tunneln! :)

Ikvall blev det bara jag o Sabine som kakade.. Det slutade med att hon berattade att de har bokat sina biljetter till USA och att jag kan aka hem innan det eftersom de anda ska vara borta mellan sista april o i mitten av maj. :D

Suttit vid datorn och letat resa hem nu, kan ju lika garna boka den sa fort som mojligt eftersom det ar bestamt nu! :) Vi far ta det imorn!.

Nu ska jag allt forsoka att njuta av sista tiden har! Tack vare min snutt som var har sa vet jag att styrkan finns!

Pratat med bade Mamma & Mormor ikvall, jag saknar dom natt sa oerhort.. Men de far alltid allt att kannas mycket battre o det gillas ju saklart! :)

Jag vet att jag ar skit trakig som inte akte in ikvall, ville egentligen jatte garna saga hejda o sa till Emmie saklart! Men jag vet att jag inte hade gett sa mycket idag.. Hoppas ni hade en jatte trevlig kvall tjejer!!!! 

Jag har haft fint besok har i Schweiz...

Yes pa lordagsmorgonen tag jag taget till Flughafen dar jag motte upp Emelie som kom flygandes fran Stockholm. :) Det kandes saaaa underbart att se henne och att hon var har! Men som Mange sager "underbart ar kort, alldeles for kort." Nu har hon redan akt igen. :( Det kanns verkligen piss! Att vanda om o ga mot taget igen kandes skit verkligen, jag ville ju ocksa sitta pa det dar flyget hem. Hem till alla underbara inte vanda om o aka tillbaka till Zollikon! Det har varit fem helt fantastiska dagar, visst vi har inte gjort sa mycket markvardigt egentligen utan mest slappat o umgatts o det ar just det jag saknar natt sa sjukt... Nu vill jag bara aka hem, skita i allt har!  

Jag vet att jag later negativ men till vilket pris ska man stanna? Ska jag gora det bara for att gora alla andra glada o ma piss sjalv?

Godmorgon mitt herrskap! :)

Jag har precis varit o lamnat robin pa spielgruppe o Emelie ligger fortfarande o sover.. Vill inte vacka henne aven att hon sa att jag skulle.. :)

Helt sjukt vad underbart det ar att hon ar har, jag vill inte att hon ska aka hem.. Eller jo o att jag foljer med! Kommer fan inte klara det har alltsa.. Imorn aker hon hem :S Det har gatt sa himla fort. Vi har egentligen inte gjort sa mkt seriost haha, vi har gjort det som vi ar bra pa spendera tid tillsammans och njuta av varandras sallskap! O det racker sa himla val! :D

Nu ska jag nog hoppa lite pa henne! Tjingtjong! 

Snart ar det lordag!! :D

O da kommer min alskade Emelie! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag langtar efter den tosen alltsa..

Igar var Emmie o jag o kakade pa Santa Lucia. Det var en mysig restaurang faktiskt.. :) Ibland maste man ju kosta pa sig lite, hemma skulle jag inte ga ut pa restaurang mitt i veckan sa dar, men har lever man ju i en annan varld.. :) Sa har gar det bra! :D haha 

Idag har jag o Robin bakat chokladbollar.. Det var langesen jag at det o det var riktigt gott.. :) Sen blev det en cykeltur haha forstar inte hur man lyckas ramla tva ggr pa 100 meter pa en rakvag :P haha Lilla Robin..


Jag har funderat mycket pa hela den har situationen och jag tror verkligen att jag var i fel skede av mitt liv for att aka ivag o bo i en annan familj sa har.. Jag var eller ar i ett sant skede nar jag verkligen inte vet vad jag vill gora.. Ena dagen kanns en sak viktig o andra dagen en annan sak mycket viktigare.. Jag ar for velig helt enkelt just nu.. Jag har kommit pa hur fruktansvart beroende jag ar av mina vanner och min familj, for jag saknar dom nagot sa sjukt mycket.. Jag ska inte saga att jag angrar att jag akte hit for det gor jag inte, jag har lart mig sjukt mycket under den har tiden och jag har traffat manga underbara manniskor, men jag vill hem till verkligheten.. Till min verklighet.. Jag har inte ett perfekt liv hemma, for vem har det? Men det var MITT o jag kunde gora precis vad jag tyckte o kande for..

Jag sager da det, aldrig ska jag lata nagon bestamma over hur jag ska leva mitt liv!!


A butterfly...

Japp nu sitter den dar den ska, min lilla fjaril... :)

Berattade for mamma forut om mitt lilla ryck.. Hon tyckte den var fin sa hon, jag skickade namligen en bild.. :)



Jag ar trott som tusan, ska nog lagga mig snart.. Det har hant mkt de har senaste dagarna o jag paverkas... Jag blir sa himla trott...

"Klart att man ska kampa men tank pa till vilket pris.."

Tisdag..

Missforstand kan gora mycket men jag vet att allt det har inte ar ett missforstand o att det inte bara beror pa det.. That's it! Jag ska fixa de har tre manaderna for barnens skull, sa ar det bara..
 
Idag har vi traskat fram o tillbaka jag o Robin.. Det gar ju an nar man ska dit, men hem vilka backar... De ar inte o leka med.. :P

Igar traffade jag Johanna en svang, alltid lika trevligt o samtala lite med tosen... :)  Det var lite dalig stamning har "hemma" igar namligen, men det ar val utklarat nu, tror jag iaf.. Darfor flydde jag fran hemmet.. haha

Ikvall ska jag jobba over sa det blir val en lugn kvall kan jag tanka mig.. Jobbar kvall torsdag o fredag den har veckan.. Sen pa lordag kommer EMEEEELIE.. :D Sa da gor det inget att jag jobbar kvallar fram tills dess.. Shiit vad jag langtar efter den tosen.. :) Emelie, Jag & den valkanda Godispasen :P haha det blir en trevlig vistelse :D haha nee skamt o sido sa ska det blir skiit kul att hon kommer hit... Pa lordagskvallen blir det pizza o bowling.. Det ar ju Emmies sista helg har ocksa.. Johanna vinner val bowlingen som vanligt kan jag tanka mig... :P

Ich gern meine Schmetterling...

Solen tittar fram ibland..

Ja, det ar inget roligt vader har alltsa, men ibland kan man iaf se solen titta fram bakom molnen.. :)

Igar blev det melodifestivalen for hela slanten, eftersom jag jobbade sa kom Emmie & Johanna hit och holl mig sallskap.. Linda Bengtzing sa himla goddig, jag alskar hennes musik for man blir sa himla glad av den.. :) "Hur svart kan det va?"

Idag ar jag ensam hemma, de andra ar i Lugano. Jag fick folja med om jag ville men valde att stanna hemma. Det ar sa tyst, lugnt o skont.. Det gillar jag! :) Sa idag har det varit en riktig slapp dag, gjorde en god middag till mig sjalv forut.. Kott, kroketter o bearnesesas.. :) Annars har jag mest suttit har o fordrivt mina timmar...

Hoppas jag far reda pa det snart sa vi kan boka vara biljetter hem.. :) Det forsta jag ska gora nar jag nar jag vet att  jag kan aka hem ar o ringa till Jossan o be om en tid for o farga o klippa haret.. :) haha Det ar saa behovligt nu alltsa.. Min utvaxt ar inte vacker..  Det ar sa himla dyrt att ga till frisorn har sa det far bli nar jag kommer hem.. :)

Nu ska jag torka haret.. Ciao!

 

Godmorgon.. :)

Kanske man inte ska saga 13.40 men jag gor det anda.. :)

Alltsa shit vad manga ggr jag satt o tittade pa Johannas blogg i gar, nar Bjorn sjunger.. Sa himla klockren, jag kan verkligen inte sluta skratta.. Vilket charmtroll!!

Kvallen igar var riktigt trevlig, oplanerat brukar bli bast sa ar det bara, tack Johanna! :) 

Jag langtar sjukt mycket tills att Emelie ska komma hit, verkligen sjukt mycket.. Jag behover lite ljuspunkter i det har nu.. Plus att vadret ar skit, det blaser typ storm ute o det regnar.. Roligt vader, inte! For bara nagra dagar sen kandes det som sommar.. Hoppas det blir lite battre snart...

Idag blir det att ta det lugnt, ska jobba ikvall o da blir det iaf melodifestivalen.. Maste ju se Linda Bengtzing svanga sina lurviga pa scen. :)

Have a nice day!


Nu ar det sagt...

Nu har jag antligen sagt att jag vill aka hem den 30:e maj o vill de att jag aker tidigare sa gor jag det....

Ikvall akte jag in till stan, shoppade lite.. Konstiga grejer.. haha sen kakade jag lite o akte hem till Johanna.. En trevlig kvall.. :) Vi firade Johannas inkop av telefon o att den blev billigare an beraknat :D Gut gemacht! :)

Skriver mer imorn.. :) ciao!!!

RSS 2.0