Kakling av köket! :)

Jag borde helt klart sova eftersom jag och mami ska börja att städa lite i huset imorn.. Ta det värsta, börja i de rummen som det går att stänga dörren till och som är klara.. :) Klara minus fönsterfoder då men det kommer så fort passbitarna ordnas, går ju flytta in ändå! :)
Idag har min kära kusin Lisse och hennes man J-O varit och hjälpt oss med lite kakling i köket och även en liten snutt över lilla handfatet i badrummet eftersom det skvätter så mycket på väggen där.. Blev så fint! :) Dock ändrade vi oss lite och satte kaklet i köket annorlunda än vi hade tänkt först.. :) Från början hade vi tänkt att sätta lite omlott eller hur man nu säger som man sätter tegel eftersom det är ett vitt tegelkakel eller hur man nu ska förklara det.. Men vi bestämde att inte göra som alla andra (som Krille aldrig vill) och satte de därför rakt under varandra istället. Säkerligen svårt att förstå vad jag menar! Jag tror att det blir bra.. Kaklet utmärker sig inte lika mycket känns det som men det blev riktigt bra! Så tacksam över att vi har så snälla människor i våra familjer! <3 Det betyder så oerhört mycket! J-O var jätteduktig och på måndag blir det lite fogning och sista finliret så att säga! Gaaah vi har ett kök! Känns för jäkla bra alltså! Det är såå fint! Det är så ofattbart att vi nu har ett helt nyrenoverat kök! Vad roligt det kommer bli att laga mat, kanske i några veckor iaf! :P Krille är taggad och det gillas ju såklart!
Imorn har jag tagit semester så det blir inget jobb för min del, känns skönt att vara ledig! Så imorn ska jag och Krille ha kvalitetstid på kvällen, titta på film och bara mysa! Det behöver vi! <3
Nu ska jag inta soffan en stund och sen blir det natten här!
Ciao!

Rastlös..

Jag blir väldigt rastlös av att bara vara en hel fredagkväll..
Det är liksom skillnad när man är hemma hos sig själv och man kan styra och plocka med lite vad som helst om man blir rastlös.. Men det är såklart mys att titta på Idolfinalen med lilla mamma men efter det blev jag rätt rastlös.. Hyrde en film på konsum som jag nog ska slå på snart.. "No strings Attached" får se hur den är.. Borde dock lägga mig lite skapligt egentligen.. Ska upp tidigt imorn eftersom Lisse och J-O kommer och ska hjälpa oss att kakla i köket! Hoppas det blir fint! :) Nu är det inte mycket kvar.. Målaren var och tapetserade om tapeten i sovrummet idag, eftersom det var något fel på den som vi satte upp.. Så nu är det mörkt, mörkt, jättemörkt.. Så Krille fick som han ville iaf.. :) Sen har vi lister kvar i köket och vårt sovrum och golvlist i Majkensrum.. Sen så.... :) Det dyker upp småsaker hela tiden som måste göras, så det går ju inte snabbt.. Men hellre sakta och säkert så att det blir fint än att det blir snabbt och stressigt och haffsigt gjort! Men det börjar helt klart se ut som ett hem!
Krilles pappa, Claes är guld värd utan honom hade detta aldrig gått!
Nu ska jag kila!
Natti, natti.

Idag är ingen bra dag..

Så jag lägger mig i soffan och inväntar resultatet av idolfinalen...

En gammal bild.. En som redan är upplagd på bloggen och som finns på mammas dator..
Tänk om jag hade vetat...
Tänk om jag bara visste...
Tänk om jag inte vill veta...

RSS 2.0