NORGE

Japp nu är jag i Norge. På något litet ställe som heter Hovden. Tror jag har hamnat i världens ände alltså. Här bor det ca 300 invånare och det finns verkligen ingenting att göra. Jobbet är väl inte jätte roligt direkt men jag får tänka att det är pengar till lyan.

Nu har ju Emeli o Martin bestämt att de ska åka hem den 3 juni. Men jag känner att jag stannar kvar till den 16 för somsagt det är bra pengar o jag behöver dom nu när jag ska flytta... Tråkigt måste jag ju säga, känns på något sätt lite onödigt att jag skulle åka hit men men....

Det händer som sagt inte så mycket här, alla är nere o det är dåligt med folk på jobbet så man får jobba mycket men så äre..

Idag är jag ledig och det känns skönt, fast ändå finns det ju inte så mkt annat o göra än o jobba här borta men det är skönt med en hel dag utan jobb.. Ska väl upp till hotellet o äta sen iaf.

Saknar mina töser där hemma. Känns som jag bara var hemma o vände liksom.. Är det typiskt mig o hålla på så här? Komma på saker i sista sekund o sedan bara dra?.. hm jag vet inte...

haha måste medge att jag är sämst på norska o då menar jag verkligen sämst haha helt otroligt alltså..

Ville bara försöka kasta in ett litet inlägg här, är ju inte direkt så att jag sitter vid datorn speciellt ofta..

Ses snart!

Biljetterna är hämtade. :)

Yes, nu blir det verkligen Norge på måndag för nu är biljetterna hämtade och pengarna är växlade. :P Känns som jag nyss kom hem men det är smällar man får ta.. Jag får ju äntligen träffa Emeli, det ska bli helt underbart verkligen.. Jag har aldrig varit i norge kom jag på, så det kan ju va kul o åka dit en sväng o kolla läget.. :)

Idag har jag jobbat o resten av helgen ska jag också jobba.. haha personalen blir bara gladare o gladare när vädret börjar bli så här fint men de boende verkar bara bli grinigare o grinigare... Jag kan inte göra annat än o skratta åt dom.. :)

Nu ska jag ut o njuta lite i solen igen!

Min lediga dag. :)

Har verkligen njutit av dagen.. Började dagen med att skjutsa in lilla syster till skolan, sen blev det ut i solen. Träffade Maria och det blev sol och prat i hennes trädgård. Sen skulle hon iväg och jobba o jag traskade hemåt. Väl hemma satt Sanna redan på balkongen så jag joinade henne.. Uch, bikini är väl inte min favorit outfit alltså haha men det är ju så varmt.. :P

Imorn blir det upp tidigt igen, får se om jag får gå på flyttekniken eller om det inte hinns med...

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det koskit i hagen... haha nja inte sommar riktigt än kanske men idag har det verkligen känts som det.. Hörde något om att det skulle bli medelhavsklimat här i helgen, o jag som jobbar, typical! men lite ska väl även jag kunna njuta av solen.. :D

See you!

Jobb, jobb, jobb...

Jobbat, lördag, söndag, måndag tisdag.. Ska jobba onsdag, fredag, lördag & söndag. Känns det som är det enda jag har gjort den här veckan alltså.. Orkar ta mig tusan ingenting när jag kommer hem. Idag blev det bodytoning igen men jag känner att jag är så otränad o då är det verkligen inte roligt, men det är bara o kämpa på.. Jag hoppar där fram o tillbaka mellan våningarna o imorn blir det ettan igen, där jag är som en yr liten höna.. haha men ska väl försöka klara av morgondagen också, sen ska jag enbart SOVA! Det blir iaf inget jobb på torsdag då måste jag få sova ut lite..
 
Som det ser ut nu så åker jag till norge en sväng på måndag. Men har inte lyckats boka bussen när jag väl är framme i norge så vi får väl se.. Blir bara borta några veckor kanske, sen ska jag hem o slita på kungshöga i 8 veckor i sommar. :)

Jag vet inte vad jag ska skriva mitt hjärnkontor funkar typ inte, jag glömmer saker HELA tiden och jag känner mig sjukt stressad.. Jag tror det är hela den här situationen som jag är i nu. Skedet i mitt liv liksom..

Nu ska jag hoppa i säng, börjar 06.45 imorn...

Hejhopp!

The weekend is here.. :)

Jag är visst lite dålig på att uppdatera min blogg, blir inte samma sak nu när man är hemma. Känns som man inte har lika mycket tid nu på något sätt.. Men nu ska jag skriva några rader iaf..

Valborg var riktigt trevligt, det blev en kväll hemma hos Axel med en massa trevliga människor, det är precis som det ska vara.. :) 

Träffat min loooving Emelie också i veckan, tittade på film och myste i torsdags.. Först åkte vi ut till sommen och åt tacos med familjen carlswärd, kom på att jag inte hade sett huset helt färdigt.. haha jag vågade inte gå hem efter filmen som vi såg sen på kvällen så det blev att sova över på Axstadvägen.. :) Älskar när hon kommer hem så att jag får umgås lite med henne, jag menar i veckorna befinner hon sig ju vanligtvis i Växjö..

Igår blev det 20 års middag hemma hos Maria.. Det var riktigt trevligt, men sen fick vi på nått vänster för oss att åka in till lkpg o då insåg vi alla att vi skulle ha fortsatt kvällen där hemma istället för o åkt dit. Det blev iaf en riktigt trevlig tjejkväll.. Tack tjejer och framförallt tack Maria! Är så glad över att du är hemma nu o att jag är hemma o att vi kan umgås.. :D 

Idag har jag jobbat, en väldigt onödig tid måste jag ju säga. Därför ändrar jag om timmarna lite imorn. Bättre o komma dit på morgonen när jag behövs än o komma när allt är klart o de två andra stackarna har slitit häcken av sig hela morgonen... så imorn blir det ett 7-12 pass o på kvällen blir det lite bodytoning. Ska bli riktigt skönt.. :)


Hm..... Jag vet inte riktigt hur jag ska göra?.....




 
  

RSS 2.0