20 år!

Igår fyllde jag 20 år och jag hade en bra födelsedag. Den var inte lugn nånstans men det var ändå bra. :) Har fått många fina paket och då blir man ju alltid glad. :) Tack alla underbara själar som skrivit och som faktiskt tänker på än, det uppskattas... :)

Vaknade av att jag trodde att det var nån som bröt sig in hos mig, men det var bara mamma som ville sjunga lite för mig på morgonen.. :) Sen blev det träning på morgonen med Emelie. 20-20-20. Det var jobbigt men skönt med lite morgonträning.. :) sen blev det hem o duscha o sen så bestämde Emelie och jag att vi skulle äta ihop eftersom det var min födelsedag. Så det blev lyxrestaurang haha donken. :P haha Nee men när man fyller får man faktiskt unna sig.. :) Sen var jag tvungen o handla lite o sen hem till mamma för o sedan skjutsa mamma, mormor och morfar till Mjölby så jag kunde ha bilen. Efter det bar det av ut till Clara, vääldigt stressad. :) Där var det sexparty som gällde. Sen bar det av till Mjölby för min del och umgicks lite med kusinerna på släktisen.. Min morbror och jag fyller nämligen på samma dag.. :) Var hemma vid halv tolv och shiiit vad trött jag var.. La mig framför tvn och där slumrade jag för fulla muggar. Efter några timmar vaknade jag till och det blev sängen i stället.. :) Det var väl min 20 års dag i stora drag..


Nu ska jag iväg o jobba.. Ha det gott!!!!!

Torsdag..

En skön torsdag har jag haft.. Var uppe tidigt, åkte in till mjölby för o träna.. Men uch vad segt, inte tränat på en och en halv vecka o så nu två pass dagarna efter varandra.. Tränade nämligen igår kväll.. Jag känner av i varenda del av kroppen att de sitter där de ska iaf.. haha skönt det.. :)

Sen har jag mest tagit det lugnt, blev lite shopping idag också.. Ja jag är väl helt enkelt en sån person som är väldigt bra på att handla. Men jag fyller ju faktiskt år på lördag så tyckte jag kunde få köpa lite födelsedagspresenter till mig själv.. :)

Imorn ska Ellinor och jag till lkpg, känner jag mig själv  rätt så kommer jag väl hem med något därifrån också.. Fast jag vill ju faktiskt hitta något till nästa lördag.. :)

måste rusa, ska möta upp jennifer!
Ha det gott!

Utmaning...

Jag har blivit utmanad av Evelina och så här svarar jag:

1. Vilken mat äter du ofta?
- Makaroner och köttbullar
2. När du är på kalas, är du den person som sitter kvar eller hjälper du till att duka av?
- Olika, men hjälper nog oftast till.
3. Var sitter du helst när du bloggar?
- I soffan om jag använder davids bärbara..
4. Köper du ofta Triss?
- Nee.
5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
- Det var längesen jag hade semester påriktigt men Falkenberg med Emelie var ju helt klart lovely! :)
6. Vilken teve-kanal tittar du mest på?
- trean och femman.

Man skulle visst utmanna nån sen men det hoppar jag över... :) haha
Nu har jag gjort min del i det hela iaf.. :)

Ett leende på mina läppar....

Nu är hösten här och om mindre än 1 vecka fyller jag 20 år. Om exakt 5 dagar om det ska vara korrekt.. Hösten är mysig men jag är ju en sån person som inte direkt gillar kyla och vara tvungen att ta på sig lager på lager för att inte frysa när man går ut..

Har jobbat mycket den senaste tiden, känns som jag inte varit ledig på ett bra tag och jag är lite halv sjuk så imorse när dom ringde så sa jag faktiskt ifrån. Jag hade sett fram emot den här måndagen och den här sovmorgonen i nästan en veckas tid.. Det blev att ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Jag behövde verkligen sova, gick upp vid ett ungefär, det var skönt..

Var hos Ellinor igår och "planerade" som vi så fint kallar det, men det blir inte så mycket planering har vi kommit fram till. Det blir mest, flams o prat o slappande framför tvn. :) Men det  är alltid lika trevligt... Ska bli roligt med festen, lite synd att det är så många som inte kan komma dock.. Men så är det ibland, vi som är där får se till att ha roligt ändå.. :)

                                                                        


 


                                                                                   


Jobb, jobb o lite ledighet.

Yes den här veckan har bestått att mycket jobb men imorn får jag äntligen lite sovmorgon. :D Jag är såå glad, ska in o jobba kvällen sen iofs men den där sovmorgonen känns bra.. :)

Borde verkligen städa hemma så det får bli lite av i veckan, hoppas på lite ledighet nämligen.. :)

Träffade världens underbaraste Emelie igår, ÅÅÅÅ vad jag saknar att ha henne runt omkring mig för jämnan...

I fredags blev det lite planering o tacokväll med Elli, det var sjukt trevligt.. :) Jag har inte skrattat så mycket på länge. :)

Idag har jag haft delat pass så har inte  hunnit så mycket, blev att dra i mig en pizza och hem o sova en timme innan det var dags att åka tillbaka till jobbet igen.. Dessa dagar med delade pass känns det som man är på jobbet hela lååånga dagen.. men så äre.. :) Nu ska det bli skönt att komma hem, duscha o sova.. :)

Jag har haft en bra helg trots jobb.. :)

Have a nice evening!

.......

Haft en skit kväll på jobbet.. Man får visst inte vara männsklig.!

Ibland blir jag såå himla trött på det där jobbet alltså. Kan dom inte få in i sina huvuden att dom inte är universum o allt man säger eller gör ska jag väl säga också är inte persooonligt! Jag kan inte gå o le och vara glad precis hela tiden, speciellt inte på ett sånt jobb, det kan ingen, men för det betyder inte det att jag är otrevlig... Ikväll blev jag faktiskt sur....

Skit i det nu, nu ska jag hem duscha o lägga mig. Ska in till mjölby skapligt imorn o träna, ska bli skönt...

Ha en bra kväll, hoppas ni är på lite bättre humör än mig... 

Träning o planering..

Det är vad jag har gjort idag.. :) Åkte in till Elli vid halv två hugget. Där blev det lite planering inför den 27, det går långsamt för oss för vi ska jämt bluddra en massa men vi har ju kul iaf.. :) haha vi fick lite gjort.. Sen blev det lite käk o vid halv sju begav vi oss på lite träning. Det var skönt.. :) Hinner inte träna förens på söndag igen men då får det bli, måste komma igång med det nu.. :)

I lördags var det parken som gällde, hade en toppen kväll med Elli o de andra tjejerna.. :) Det var rätt mycket folk och då är det alltid roligt med parken.. :) Mycket dricka, dans och trevliga människor! :)

haha jag vet inte vad det är med mig, jag sprudlar av detta.. haha det är roligt... :)

Måste säga att det finns två personer som jag saknar tok mycket just nu o det är Maria och Emelie!! Det känns inget roligt att vara ensam här hemma, men jag vet att Maria har det bra i Spanien o jag vet att Emelie trivs som bäst tillsammans med sin Fidde.. :)

Nu ska jag allt ta o titta lite mer på tvn. haha jag skriver ibland, blir så när man inte har internet hemma men så är det... Så nu sitter jag hos mammsen o myser i soffan med Wilgot, som jag hoppas på ska komma hem snart. Han måste lugna sig lite, river på allt jag äger o har hemma nämligen.. Men snart så.. Ja o Wille.. :D 

 

RSS 2.0