Ullared...

Herregud vilken dag, hjälp vad jag har handlat.. Men vad mycket fint jag fick med mig hem.. :D
Har packat upp det mesta och var ju tvungen att sätta upp de nya gardinerna i köket :) haha typiskt mig att börja med sånt så här dags, men det blev fint :)

Nu ska jag sova, godnatt!

Hannapannavattenkanna...

De orden fick jag ofta höra när jag var liten, haha fast inte på något elakt sätt, kan ju misstolkas :)



Sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå, jag ska iväg och jobba.. Det ska faktiskt bli skönt, känns som jag varit ledig påtok för mycket veckan som var.. Visst är det skönt men det får inte bli för mycket heller.. :) Så idag har jag bara varit och handlat lite och så har jag lämnat tillbaka min dammsugare som hade gått sönder, däremot fick jag ingen ny utan bara pengarna tillbaka så jag måste ta o hitta en ny snart för just nu kan jag inte dammsuga... O det är ju inte så bra.. 

Jobbar tre kvällar den här veckan och imorn blir det nog möte, vi ska diskutera vad vi ska hitta på till en av personalen som går i pension snart... haha så inget jätte seriöst möte kanske.. Sen blir det Ullared på lördag, uch vad mycket pengar som kommer gå åt.. :P Vet ju hur jag är! :) Får se när jag kommer hem på lördag om man kanske hinner med att förtära lite alkohol och ge sig ut på lite utgång.. Det märks.. 

Jag längtar till sommaren men först vill jag allt ha lite vår, ingen toktråkig snö... Det är inget roligt längre.. 
Igår hann jag med en snabbfika med Elli och tänk när man inte behöver sitta inne och fika utan kan sitta ute och njuta av solen.. :) Det ser jag fram emot...

Nu ska jag kila, ha det gott!





 

Tristess?

hm om det nu stavas så?... :)

Kanske är det jag lider av eftersom jag hela tiden vill att det ska hända saker... Var och tittade på en lägenhet idag men när jag tänker efter så älskar jag min lägenhet och vill inte alls flytta... Visst Skänninge är ingen jätterolig stad men allvarligt, hur mycket roligare är Mjölby?!... Jag har precis köpt mig en liten bil och vill jag vara i Mjölby och umgås med folk där så är det ju inga problem nu, jag behöver inte tänka på buss eller skjuts..


Jag borde släppa det där nu för jag vet att det inte är bra för mig, varför ska det vara så svårt?... Jag borde egentligen ha släppt det för väldigt längesen men det har inte blivit så...  (dålig ursäkt) haha

Idag har jag somsagt tittat på en lägenhet sen åkte jag ner till presenten och köpte en present till kusin Jossan som fyller år. Ska gratta henne på lördag nämligen. Ska bli kul att se hennes och Johns nya hus. :) 
Efter det åkte jag hem och gjorde pannkakor, det är så sjukt gott men jag kan ju inte hålla mig till pannkakor och sylt utan jag vill ju ha både socker och grädde också haha onyttigt till tusen men vad sjutton! :) Det är ju så himla gott! 

Nu sitter jag och tänker på det mesta och är smått irriterad över att mina jobbbusharonger inte har kommit och att kanalerna som jag ringde om igår inte heller fungerar än... aja.. Nu ska jag sluta gnälla haha nu ska jag mysa i soffan innan det är dags för jobb!


 

Min sköna vecka..

Det här är den bästa jobbveckan jag har, jag är ledig måndag, jobbar tisdag, ledig onsdag och torsdag och sen jobbar jag fredag- söndag men den här helgen är jag ledig på lördag också. :) Det är helt klart en bra vecka och idag kändes det riktigt härligt att vara ledig när man vaknade och tittade ut genom fönstret. Solen sken och fåglarna kvittrade och flög fram och tillbaka mellan träden. Det kändes bra!

Skulle börja med att dammsuga haha det gick ju så där får be mamma komma och hjälpa mig att försöka få ordning på dammsugaren, sladden bråkar lite om man säger så.. Jag satt i en kvart och höll på med den där jäkla sladden, men det gick att dammsuga ändå som tur var. :) Efter det hoppade jag in i duschen, begav mig till Ö&b och sen åkte Sanna och jag en snabbis till Mjölby för att köpa en present till Mormor, hon fyller nämligen nu i veckan. Det blev ett fint armband och ett halsband. :) Sen har jag bara tvättat lite, balkongdörren har varit öppen hela dagen och vilka underbara vårkänslor man får.. :) Nu ska jag snart åka och träna, det ska bli skönt.. Jag har faktiskt varit duktig den här veckan.. I måndags körde jag spinning och igår blev det styrka överkropp och spinning och ikväll blir det 20-20-20 och kanske blir lite träning imorn också får se, man behöver ju inte ta i så man spricker liksom för det blir träning på söndag sen också.. :) Men man kan ju ta sig en promenad om vädret är så här fint imorn också! :) Sen har jag fixat lite mat också det blev grönsakssoppa och baguette. Det var gott! :) haha kanske inte världens intressantaste information kanske... 

Jag trivs som tusan med min lilla "OUT" men när jag kom hem märkte jag att radion inte fungerade så en bilstereo  står på inköpslistan när vi åker till Ullared nästa helg.. :) Jag menar netonnet ligger ju faktiskt där borta så då kan man ju passa på att titta där.. Det är i vilket fall som helst en oerhörd frihet med en egen bil!! :)

Jag behövde lite sol idag, det gör än så mycket gladare för just nu är jag lite orolig över jobbet... Jag hoppas att det löser sig på ett bra sätt, jag vill verkligen jobba med de underbara tjejerna nere på våning 1 som jag jobbar med nu. Jag trivs ju så himla bra med hur vi arbetar och jag trivs med de som bor där och jag trivs med arbetskamraterna, bättre kan det liksom inte bli.. 

Det är mycket som snurrar just nu, när våren är på g så börjar man självklar fundera lite över relationer. Jag vet att jag trivs så himla bra med att vara singel men ändå så saknar man såklart någon att dela allting med. Att komma hem till på kvällen att få kramas med.... Jag har väl egentligen varit singel påtok för länge men vad ska man göra när man inte hittar mr right?.... Hur länge ska man vänta egentligen?.. 


Uch vad djup jag blev, haha nu ska jag ta och byta om och bege mig till gymmet!
Ha en fin kväll och njut av det fina vädret! :)
 

Längesen......

Oj, nu var det allt bra längesen jag skrev här... Det är kanske dags för en liten uppdatering innan jag ställer mig vid spisen och gör spaghetti och köttfärssås, ska bliiii så himla gott.. Varit sugen på det i flera dagar.. haha

Jaha men vad har hänt den senaste tiden då, jo jag har faktiskt festat till det lite nu två lördagar på raken, (tyckte jag att jag förtjänade) jag har köpt mig en liten bil och ja vad har jag gjort mer, jag har varit kattvakt eftersom min moster är i teneriffa och så har jag tränat och jobbat...

Hm... Förra fredagen var jag och Elli hemma hos Memme i Linköping. Det var toppen att träffa henne och det var en riktigt trevlig kväll. På lördagen blev det hem till Sofia och Erik på inflyttningsfest som sedan slutade med att vi gick till parken. Det var en jätte trevlig kväll, tack Sofia och Erik. :) På söndagen mådde jag som jag förtjänade måste jag ju erkänna men åkte ändå och tränade. Shiiit vad jag mådde men jag klarade iaf att slutföra passet.. haha

I veckan blev det mycket billetande och först var vi ute i skogarna i örebro, vi var sen påväg mot örebros hållet igen men hamnade mellan linköping och linghem. Där hittade vi en bil men som jag inte riktigt var 100 på så jag kom tillbaka dagen efter och fick titta på en annan bil och den fick det bli.. Nu fick det helt enkelt vara slutletat.. Vet inte hur många timmar jag har tillbringat min tid på blocket.. Det blev iaf en renault clio -97 och den duger alldeles utmärk för mig att ta mig fram och tillbaka till jobbet och träningen med som var orsaken till att jag faktiskt behövde en bil.. :) Så fick det bli.. :)

Veckan rullade på med lite träning och jobb, på fredagen fick Sanna med mig till linköping där hon shoppade och jag var riktigt stolt över mig själv att jag inte köpte något.. :) Jag ansträngde mig faktiskt.. :) Lördagen, blev det storstädning utav bilen med mammas hjälp. Vi blev rätt trötta efter ett tag och det resulterade i lite sura miner haha men det gick över lika fort igen.. :) När vi väl var klara med det var det dags att svira om och bege sig till mjölby. Mamma var chaufför den kvällen.. Först förfest hos Elli och sedan en annan förfest hos Sonja och sedan blev det parken. :) Det var en trevlig kväll med ett trevligt slut.. :) Sen hade jag lovat att byta ett pass i helgen så vid två hugget blev det att jobba, Sonja och jag jobbade kvällen.. Guuuud vad jag tycker om den tjejen alltså :D Efter det blev det en promenix med Jennifer, det var kul att träffa henne, det var ett tag sen... 

Idag har jag inte gjort så mycket än, jag är ledig :) Har varit borta hos katterna för sista gången.. Juste kattvaktsgrejen, skulle bo hemma hos Lena den här veckan för att ta hand om hennes katter men jag insåg efter andra natten när jag vaknade med röda utslag i hela ansiktet och igen täppt näsa att jag kanske var allergisk, så jag har fart som en tätting där i mellan.. Annelie har hjälpt mig så det har gått bra... 

Nu ska jag göra lite spaghetti och köttfärssås sen blir det spinning med Elli ikväll, uch jag gillar inte spinning men det är bara 30 minuter och det ska vi nog kunna härda.. :) 

Ha en fin dag!! 

En ny dag gryr.. :)

Idag blev det att gå upp vid halv åtta hugget, skulle vara hos frisören klockan halv nio. Jag blev helnöjd, var på Anna Hallmans salong här i Skänninge. Har aldrig klippt mig eller så hos henne tidigare men måste säga att hon var väldigt duktig... :) Just nu är jag skiiiit trött så jag funderar på att sova en timme snart innan jag ska till jobbet.. Börjar nämligen jobba vid fyra hugget... Måste hoppa in och jobba extra imorn också, blir på en annan våning, lite ombyte och det är ju alltid kul.. :)

Jag skrev ju att jag skulle gå och titta på bio med Elli. Män som hatar kvinnor.... Vilken film, den var bra men en del scener var lite väl starka för min del.. Uch, jag mådde verkligen dåligt i hela kroppen.! Det var iaf en toppen kväll och innan så blev det shopping på Ikano, jag menar man kan ju inte motstå dessa vackra plagg som rasar in nu till våren.. :)
 
Igår jobbade jag först till fyra sen gick mamma och jag till gymmet. Var med på ett kom igång pass, okej för mig var det inte så vidare jobbigt trots att jag verkligen försökte, jag körde med skittunga vikter för att något skulle kännas, men det var ett lagom pass för mamma iaf.. haha det var en rolig upplevelse.. Dock kan jag själv inte träna förens på söndag, men jag har ju å andra sidan gjort och ska göra trevliga saker den här veckan så då är det helt okej.. :) Efter det åkte jag hem, gick och solade. Somnade visst i solariet och vaknade av att det brände något förskräckligt.. Tänkte inte mer på det men efter att jag duschat och smörjt in mig lite senare så såg jag att jag hade ett brännmärke på armbågen och tusan vad det kliade.. Duktig som jag var så kliade jag inte utan tog på mirakelkrämen tender care och gissa om det är bättre idag?:) Utan tvekan idag syns det knappt inte.. :) Riktigt bra kräm det där.. :) Sen kom Sanna över hit och vi fixade lite med hennes projektarbete äntligen klara, hoppas hon får ordning på det nu så att de får godkänt i alla fall...

Nee nu sitter jag nästan och sover, nu måste jag nog ta en powernap..! :)
Ha en bra dag!

Äntligen....

Äntligen så är jag ledig en dag, det känns väldigt skönt.. :) Ska bara slappa och sen framåt kvällen ska Elli och jag åka in och titta på bio. "Män som hatar kvinnor". Det ska bli trevligt.. Blir nog en IKEA vistelse innan också.. :)

Har inte hänt så mycket den senaste tiden, jag har mest bara jobbat och tränat lite och så där.....

På onsdag ska jag få med mig mamma på ett träningspass också, det ska bli intressant.. :)

Får väl uppdater och säga vad jag tycker om filmen, jag har hört att den ska vara riktigt bra.. Man blir nästan sugen på att läsa böckerna också... Vi får se.. :)

Ha en fin dag nu ska jag lägga mig i soffan en stund.. :)

RSS 2.0