6 dagar..

Nu har jag varit hemma i Sverige i 6 dagar.. Det känns bra, men ändå känns det som att det var igår jag kom hem.. haha fast ändå inte liksom.. Ja, ni förstår kanske förvirringen som jag försöker få fram.. :P

Imorn ska jag jobba igen, får se hur mkt jag kommer ihåg. Men det ska bli skönt att börja o försöka komma in i det igen.. :)

Precis varit ute o promenixat lite med Elli. Det var skönt, vi flötade lite efter men haha vad gör det. :P

Ibland blir jag så trött.. Alla är vi väl olika? Alla gör saker pga av en eller annan anledning.. Varför bry sig så himla mycket? Visst folk skvallrar o det har ju alltid varit så i flera århundraden av generationer, att skvaller på något sätt tillfredställer människan men jag menar, hallå? Det får inte gå till överdrift.. Jag vill då verkligen inte att alla ska veta precis allt om mig, varför ska jag då försöka veta allt om alla andra?

Det var kanske lite utav lyx när jag bodde i Schweiz. Där kunde man göra precis vad man ville, det var ingen som dömde än för det.. Jag menar där lärde man att känna varandra på det sättet som man själv ville.. Alltså, ville man inte att folk skulle veta vissa grejer så behöver man ju faktiskt inte berätta det.. Kan misstolkas men jag menar åker man iväg så där så kan man va vilken människa som helst.. Jag däremot valde att vara mig själv men ni kanske förstår mitt argument. Ingen känner dig sen tidigare.. Det blir väl lite av en klyscha när man åker iväg så där också, det som händede i Schweiz, stannade i Schweiz.. Det känns så på nått sätt.. Det är riktigt bra!! :)

Måste erkänna att det är väldigt  skönt att vara hemma, jag är så glad över alla underbara vänner.. Varit underbart att träffa er nu när jag kommit hem.. Men visst finns det saker som jag saknar där borta också.. Vilken frihet man ändå hade.. Man kunde leva sitt liv precis som man ville bara man skötte sitt jobb..  

Jag tror att man växer mycket som person av att åka iväg så där.. Man träffar nya människor och man måste klara sig själv.. Man får helt enkelt lita på sig själv mycket mer än vad man kanske  gör när man är hemma i "tryggheten".
Jag vet att jag lärt mig enormt mycket av min resa. Jag har lärt mig saker om mig själv och om andra människor. Fast mest om mig själv. Hur mycket jag egentligen klarar av o vad jag helt enkelt inte klarar av..

Nu ska jag sluta vara så här djup för det här blev ett riktigt  långt inlägg!
Nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra!


Första helgen i Svea...

Japp, nu har jag snart avklarat min första helg här hemma..
 
I fredags träffade jag Clara. Det var trevligt.. Vi tog en käkning på Gusto och pratade om allt mellan himmel o jord..
Sen träffade jag Emelie en stund, mådde lite kasst.. Trodde jag skulle bli sjuk.. Det var ju så där lagom roligt att åka till Motala o hämta upp David klockan 2 på natten då.. haha aja men jag överlevde..

Igår blev det fotboll på dagen med Clara & Emelie. Sen bar det av in till Elli. Där vi fixade o trixade ett jäkla tag.. Men ack så trevligt jag har med den tösen.! Sen bar det av till Evelina. Där var det en massa folk som man inte sett på jag vet inte hur länge, det var mega roligt... Pratade, drack, pratade, drack...... Ja, så höll det på.. :)

Sen gick vi vidare till parken, där droppade några av tyvärr.. Men jag gick iaf in o skakade lite rumpa.. :) Sen blev det hem till sängen.. :) Guuuuu så skönt, jag somnade som en gris med en gång... 

Idag hade jag planer på o träna men jag tror inte att jag pallar det, så det blir nog en lugn dag.. Plus att jag har alla mina grejer hos Elli, så jag vet inte om jag ska visa mig ute idag.. haha folk kanske blir rädda.. :P 
Ska ta fram den där jäkla boken också, måste välja tapeterna tills imorn......

Ha en bra dag!!!  

Dagarna rullar på...

Känns som det var igår jag kom hem. Men dagarna rullar på o nu är det redan Fredag. Skönt ändå. :)

Varit o tittat på lyan o skrivit på papprena. Nu håller jag på o försöker bestamma mig om tapeterna men det är inte lätt alltså.. Hm, har lite hum på alla rummen förutom sovrummet.. Måste komma på nått  snart, ska lämna in det på måndag.. Utbudet är ju inte jätte stort precis, men visst  ska vi väl kunna hitta nått som även faller mig i smaken. :)

Igår blev det att träffa Alma & Jennifer. Det var hur trevligt som helst verkligen... :D

Idag var jag o Sanna på IKEA o tittade runt lite.. finns verkligen massa saker jag vill köpa till lägenheten.. :)

Ikväll blir det att träffa Clara. Det var verkligen evigheters evigheter som vi träffade varandra.. Det ska bli jätte kul o äntligen få träffa henne.. :)

Längtar efter Maria också, men snart är hon hemma.. :)

Nu ska jag kila, hejhopp!

En ny dag!

En ny dag är här, solen skiner och humöret är på topp... :D

Kom precis hem från ytterligare ett besök hos frisören. Nu känns det mycket bättre och jag är inte så där "fjortis" blond längre.. haha ursäkta ordvalet.. :)

Igår blev det en picknick med Ellinor. Vi kom fram till att det var väldigt längesen vi träffades. Det var hur trevligt som helst att äntligen träffa henne, hade hur mycket som helst att prata om, våra munna gick i ett.. haha  Får absolut bli snart igen.. :)

Idag ska jag in en sväng till Mjölby. Ska till bostadsbolaget med mami:)

Ikväll ska jag träffa Jennifer & Alma.. JIPPIIIIIII, jag längtar!!!

Ihelgen blir det inflyttningsfest hos Evelina. Ska bli riktigt roligt att träffa henne o folket som kommer dit.. :) Svenskfest.. haha det behövs.. :) Förhoppningsvis så blir det o titta på lite fotboll i helgen också. Det var riktigt längesen..

På söndag hoppas jag på lite träningen, det ska bli andra bullar nu.. :)

Nu ska jag försöka få tag på mami! Take Care!

Was ist lost?

Varför ska det vara så jäkla svårt??....


Vad ska jag göra med allt? En konstig känsla smyger sig fram... Förstår inte varför, jag har sett fram emot att få komma hem så länge. Nu känns allt väldigt tomt bara..

Du är underbar på ditt speciella lilla sätt o det vet du att jag tycker!!
Tack!


Nu ska jag invänta Elli.. Vi ska till Vadstena och picknicka lite.. :) Ska bli så kul o träffa henne..
Ikväll blir det att sova och imorn ska jag tillbaka till frissan.. haha blev inte riktigt som jag ville sa hon ska fixa lite.. :)


Nu är Hanna hemma i Skge. :)

Tack tjejer för era kommentarer.. :)


Yes, nu sitter jag vid datorn och ska snart bege mig iväg till frisören.

Resan hem igår gick riktigt bra, bättre än jag trott nästan. Trodde att jag skulle yra omkring lite både på arlanda och på centralen innan jag hittade rätt men det gick rätt bra. :) Kändes skönt när jag såg mamma komma springandes mot mig. Fast ändå känns det lite konstigt alltsammans. Men det blir väl så nu är det en ny vardag eller en gammal men ända som man ska vänja sig vid. Det tar en liten stund.. Jag tror inte riktigt att jag begripit än att jag är hemma..

Får skriva lite mer sen, för nu ska jag kila bort till Jossan. Hoppas jag inte somnar i stolen, jag är meeega müde..

Ha en bra dag allesammans! :)
  

Sista kvallen i Schweiz...

Det borjar kannas lite lustigt det har.. Nu sitter jag har med det mesta nerpackat o ar lite smanervig for morgondagen.. Vet inte riktigt varfor, jag menar har jag hoppat pa tag o grejat har i Schweiz sa borde jag ju klara det i Stockholm. Men typiskt mig o bli nervig. :)

Uppdaterar nar jag satt min fot pa svenskmark.. :) Ciao!



Kvallens bravader.. :)

Ja, igar blev det utgang. :) Forst var Johanna & jag i stan typ hela dagen. Solen sken o det var riktigt skont.. Jag inhandlade lite grejer..

Pa kvallen blev det hem till Annika o dar borjade festen, som senare avslutades vid femhugget pa nelson och jag var hemma vid sex hugget. Det var en riktigt rolig kvall o jag kan ju latt saga att krogkvallarna hemma i sverige aldrig kommer bli lika galna som en krogkvall i Zurich. :) Igar var det iaf ja, Johanna, Annika och Emma som svangde vara lurviga pa Nelson. :)





Igar traffade jag manniskor som jag onskat att jag hade traffat forsta veckorna nar jag varit har.. Traffade en kille som var saaaa rolig haha det var langesen jag skrattade sa mycket o sa far jag reda pa att han nastan bor granne med mig, det ar ju ratt komiskt egentligen..

Vaknade till vid halv tre idag o insag att jag sovit bort en helt underbar dag.. Gick iaf ut i solen en liten stund innan jag borjade pyssla med min lilla hejdagrej som jag ska ge till familjen. Inget markvardigt men anda lite roligt.. :)
inte varit sa trott idag, men jag kan lova att det kommer imorn.. Sovit helt fel timmar i natt hm inatt fel ord nu pa morgonen.. :D haha


Har varit har i 4 manader nu o jag vet att jag egentligen borde ha stannat langre.. Men nu ar det som det ar och jag ska aka hem pa tisdag :D Det kanns riktigt skont!

Jag har varit lite neg de senaste veckorna och inte velat gora sa mkt, mest velat aka hem. Men garkvallen gav mig faktiskt alla minnen tillbaka over hur otroligt roligt vi faktiskt har haft det.. 

And then, and then, and then far avsluta mitt blogginlagg for dagen.. :)

Cutiepaj, sotnos, cutiepaj, sotnos!




Min cutiepaj! :)  
Jag kommer sakna min lilla Robin nar jag aker...

4 dagar kvar..

Ja tro det eller ej men snart ar jag faktiskt hemma.. :) Trodde inte att det skulle ga sa har snabbt men nu ar det inte mycket kvar.. :) En helg som ska agnas at att sova... :D

Igar blev det hem till Kine i Pfaffikon, dar blev det middag o trevligt sallskap. En treratters middag och Linda hade verkligen anstrangt sig, det var riktigt kul.. :)  Det var en trevlig kvall men det kanns anda lite konstigt att alla aker hem till sitt egna liksom. Har har man ju anda levt "samma" liv pa nagot satt... :) 

Ska dra med mig Robin ut i solen snart, det ar val inte jatte varmt men solen skiner o da maste man ju passa pa.. O sa ska jag hamta upp min kamera pa hb eftersom jag min klant glomde den i pfaffikon igar..  Typical me!!

Pendlande väder..

Det är verkligen vad man kan kalla det.. Ena stunden skiner solen o det ar riktigt skont ute medan andra sekunden regnar det o ar riktigt ruggigt ute.. Jag ar nog tidig men jag har i stortsett fatt ner det mesta i resvaskan. Har bara det uppe som jag planerat anvanda tills jag aker. Hoppas verkligen att jag far ner allt i resvaskan nu.. :)
6 dagar kvar..
 
Jag holl pa o tappa andan forut, Sabine kommer in o sager du vet det dar jobbet jag har pa tisdag.. Ah jag maste aka o vara dar du vet vid middagstid o sa dar.. Jag tankte shiit vad ska hon saga nu? Inte tjyven tanker jag avboka min flight inte.. Grejen var den att hon missade att saga att hon menade att hon var tvungen o ga pa casting till det jobbet IMORN vid middagstid.. haha hon glomde visst den lilla detaljen..

Haft ett langt samtal med mami ikvall.. :) haha behovs for har klattrar jag pa vaggarna.. :P

En blick sager mer en tusen ord, det stammer verkligen.. Det fick jag erfara idag haha kan inte gora annat an o skratta at det.. :P 

Jag har mycket att se fram emot just nu.. :)

Jag ar samst med pengar, jag ar verkligen det! Jag skulle nog behova ga en kurs! I sommar blir det mamma som far halla koll pa min ekonomi. Inte en massa shopping, det funkar bara inte... Jag ska faktiskt flytta hemifran o bli vuxen, da kan man inte halla pa sa.. Fatta vad mkt pengar man branner pa sant dar.. Nar man blir aldre kommer man tanka tillbaka o fraga sig, vad fan holl jag pa med... aja, man maste ju fa "leva livet" vid natt skede i livet.. :)

Jag saknar mormor & morfar!! <3

Tankar och funderingar..

Det sags att alla manniskor begar misstag.. Men nar man gor samma misstag om och om igen, ar det verkligen ett misstag da? En dalig vana som blivit ens verkligehet.. hm.. Man sager ofta att man aldrig skulle satta sig i trasket sjalv nar man hor hur andra berattar o beter sig, men visst fan gor man det.. Alla har sina trask pa ett eller annat satt...


Jag skulle kunna sitta har ratt lange o filosofera, det ar jag ratt bra pa. Men ska bespara er det...

Guuud vad jag saknar er!!!

Almiiis du ar varldens sotaste vet du det? Jag ar sa glad for att du ar min van.. Ska bli saa kul o komma hem igen o traffa dig.. :) Finns fler som det ska bli dunderkul o traffa o som jag saknar natt sa innerligt.. :D



Jag kan inte fa nagonting ogjort men jag kan fundera pa hur jag vill att framtiden ska bli...

Jag far gora som jag vill, jag ar vuxen och far helt enkelt ta ansvar for mina egna handlingar, so just let it be!

Vilken underbar dag!

Solen har skinnit o vi har varit ute precis hela dagen. Lekt o stojat hela dagen.. Tillslut blev det ett Mc Donald's besok. Da slapp jag laga mat ikvall.. :P

Alex sager alltid ens namn 100 ggr nar man tillexempel sitter vid matbordet och han vill saga eller fraga nanting.. Sa har lat det pa Donken idag.. :P

H: Alex du behover inte saga mitt namn innan varje gang  du ska beratta nanting for mig eller fraga natt..
A: Jaha du menar som att man inte behover skriva www innan internetsidan man vill ga in pa?

 haha ah juste Alex, bra liknelse.. :D

Nu ska jag se om jag far upp de sma liven ur badkaret.. :)

Ciao!

Ytterligare en lordag o bara en till kvar sen.. :)

Idag ar det Lordag och Robin mar battre. Gud sa skont.. Daremot vill jag inte dra ut honom pa for mycket hade lite planer pa o folja med Kine pa Zoo men jag vill inte att febern ska stiga igen sa han far ta det lugnt idag helt enkelt.. Ungar o feber, det gar som en rollercoaster...

10 dagar kvar, det kanns helt otroligt.. Precis haft en diskussion med Sabines bror om hela den har situationen. Pa engelska dock haha svart o riktigt uttrycka sig eftersom jag egentligen inte kan riktigt forklara det pa svenska heller.. :P Men sa are..

Jag kommer faktiskt inte ihag vad mitt langa inlagg som forsvann handlade om..  hm...


Ahh Emelie, klart du ska hjalpa mig med mina bestyr nar jag kommer hem.. Det ska bli toppen! :)

Nu ska jag fixa lite.. haha vilket trakigt inlagg.. aja hejhopp!

Konstigt o sa stackars lilla Robin...

Ser att mitt senaste inlagg inte publicerades, kan jag varit sa smart att jag inte tryckte pa spara? hm konstigt...

Det har har nog varit den langsta natten sen jag kom hit.. Jag ar sjalv med ungarna hela helgen o sjalvklart har Robin lyckats bli sjuk. Typiskt! Igar verkade han ma hur bra som helst men i natt.. Jag har nog sammanlagt sovit 2 timmar, om ens det.. Plus att jag garanterat kommer bli sjuk sjalv.. Robin ville inte ligga ensam sa han fick ligga inne hos mig.. Han har hostat o varit ledsen o grinig hela natten plus att han varit skollhet verkligen.. Sa svart o veta med honom for han ar varm nar han sover o man ska ju aldrig ge ett barn febernedsattande om han/hon inte har feber..

Det ar sa svart med barn for ibland verkar det som att de inte forstar nanting o ibland ar dom sa skarpsynta sa det finns inte.. Robin satt o pratade om nar jag ska aka.. Jag blir nastan ledsen nar jag hor honom, min lilla plutt kommer jag garanterat sakna.. Han vill inte att jag ska aka o det ar val inte sa konstigt med tanke pa hur nara vi kommit varandra och hur bra vi kommer overens, men jag kan inte stanna for hans skull tyvarr...  Jag muntrar honom med att samtidigt som jag aker ska de till USA o ga pa Disney World. Han far ju traffa Mickey Mouse o Kankel Anka som han sager.. :)

Mitt tidigare inlagg kommer det sakert skrivas lite om sen istallet.. Nu ska jag ga o krypa ner bredvid Robin igen.. Mina ogon gar nastan ikors.. :S

haha ett helt inlagg nastan bara om Robin. :)

Vant pa alltsammans..

Jag har helt enkelt vant pa dygnet, forhoppningsvis sa kan jag somna skapligt i kvall men jag tror faktiskt inte det..

Idag har det varit fullrulle, imorse skulle Robin till spielgruppe sa under tiden han var dar gick jag hem o la mig i 2 timmar. Lovely! Efter det var det bara o hamta upp lillkillen igen o vi gjorde pannkakor o gick o badade o har hallt igang hela eftermiddagen.. :)

Imorn vet jag inte riktigt vad det blir, hoppas pa att vadret blir skapligt...


Skrev till Maria idag, hon o Johan ar ju i Thailand snacka om att jag ar avvis, vill ocksa vara pa varmare breddgrader kan jag lova.. Men det lar det inte bli mycket av pa ett bra tag.. :) 

Ciao! 

Jag ar glad!

Jag ar glad over allt underbart som finns hemma i min lilla hala. Tank att mjolbykommun har sa mycket bra egentligen.. Forut har jag alltid tankt, uch jag ska bort darifran.. Men tank pa alla underbara manniskor som bor dar.. Visst finns det puckon men jag menar vart gor det inte det?  Har finns det ju ett par iaf, haha det har jag ju redan markt o har har jag varit i 4 manader.. haha visst jag kommer trottna pa det nar jag val varit hemma ett tag men da far man passa pa o langta o njuta precis nar man kommit hem..

Det ar mycket jag ska gora nar jag kommer hem alltsa.. for det forsta sa maste jag ju traffa alla underbara..
Sen maste jag ju ivag o titta pa lagenheten saklart, skriva pa kontraktet, valja tapeter och allt annat som ska valjas o vrakas, skriva in mig pa arbetsformedlingen, borja kolla utbildningar och lite andra jobb till hosten, ringa Camilla o se till sa jag far jobba nar jag val kommit hem.. O sa sjalvklart maste jag ata en pizza fran olympia haha o sa ska jag ta tag i traningen.  haha pizza o traning later som en bra kombination.. men alltsa en svenskpizza, GE MIG! Visst har jag atit pizza har men det ar verkligen inte samma sak..

Dagen har rullat pa och imorn ar det exakt 2 veckor kvar tills jag satter min fot pa svenskmark.. :) Lovely!

Dags att kila, sov gott! Ciao!

Sondag!

Yes, nu ar det sondag o imorn borjar ytterligare en ny jobbvecka.. Den har lar ju se lite annorlunda ut iaf till slutet.. Anders o Sabine aker till Athen sa da ar vi ensamna hemma.. :) Da ska vi busa haha Navers men lite bus far man allt gora nar inte mamma o pappa ar hemma tycker jag.. :)

Haft en skon dag i dag ocksa, sov lange, fast ar lika trott for det. Kine kom hit vid tre hugget och vi gick o simmade lite.. Det var skont som tusan! Funderar pa o dra med mig Robin imorn till simhallen sa han far bada lite.. Det gillar han. :)

Pa tisdag ar det exakt 2 veckor kvar tills jag kommer hem.. Lovely! :D

Nu ska jag sova, ska faktiskt sova inne hos Alex inatt.. En stor madrass ligger pa golvet. Tror dock inte att den ar lika skon som min sang men men, det ar ju bara i natt..

Fick manga positiva ord av Sabine idag.. Det kandes riktigt skont att hon sa allt det dar.. :)

Nu ska Hanna rora pa sig!
Tchüss!


En riktigt goddig dag.. :)

Efter simmningen bar det av in till glattzentrum om det nu kan heta sa :P Dar mote kine upp mig och vi gick i affarer o kakade o gick helt enkelt runt och strosade lite.. Sen blev det IKEA dar vi gick valdigt lange o bara dromde oss bort om hur man sjalv vill ha det.. Nar man blir stor och ar rik. :P haha Sen bar det av hem till Kine. Tittade pa film och fargade hennes har lite.. Kine var coollugn och jag var nervvrak.. :P haha Det var en riktigt trevlig dag och kvall.. :) TACK KINE!!!

Imorn blir det lite simning igen, da ska vi vara peppa.. Kine ska med.. :)

Time to sleep!

Lordag!

Ja, nu ar det helg men inte kunde man riktigt sova ut i morse heller.. Robin lyckas da med allt alltsa...

Har varit o simmat nu vid middagstid, det var verkligen hur skont som helst.. Saknar traning alltsa! Tankte simma lite nu innan jag aker hem. Nu har jag ju haft tatueringen i 5 veckor sa da ska det val inte vara nan fara med den..

Far se vad dagen bjuder pa.. :)

äntligen..

Antligen har min huvudverk slappt :) Det kanns underbart!

Allt kanns mycket battre idag och jag ser fram emot att komma hem, borja jobba och fixa och spara till lagenheten.. :) Thank you mami!

Jag vet att jag maste borja plugga snart och darfor vill jag prova pa hur det ar o bo sjalv pariktigt.. Vet att man skulle kunna vara smartare men jag behover helt enkelt det har..

Jag saknar er alla dar hemma toook mycket..

Ett interntskamt: Irakvatten. :D Shiiit vad jag skrattade... Synd att jag egentligen har glomt bort hela skamtet nu.. :P Jag vet bara att jag skrattar varje gang jag hor ordet irakvatten.. :)


Imorn ska jag sova laange, jag ser fram emot det! Ingen klocka som ringer..

Godnatt mina vanner!


Min mormor ar bast!

Denna standiga huvudvark som har infunnit sig sedan igar o jag vet exakt varfor den ar dar.. Jag  far alltid huvudvark i sana har stunder..

Min mormor ar bast, hon ar den som jag verkligen alltid kunnat prata med om precis vad som helst. Hon vet hur jag tanker o hon forstar.. <3




Nu ska jag forsoka sova, kan bli svart eftersom jag sov 2 timmar forut.. Kanns som det ar det enda jag gor.. Jag ar trott och jag sover..

Mitt beslut!

Har jag verkligen fattat ratt beslut? 

Mitt beslut?... Jag blir saa nervos jamt! 

Jag maste tro pa mig sjalv, jag har helt enkelt bestamt mig for att flytta hemifran. 1 juli ar inflyttningsdatumet. I borjan kommer det sakert bli lite jobbigt innan jag kan kopa allt, men det ar anda min egna lagenhet. Bara min! O efter hand kommer jag kunna gora den precis sa som jag vill ha den..  

Under tiden ska jag komma underfund med vad jag vill plugga vidare till o borja soka utbildningar..

Jag vet att jag ar 20 ar (snart iaf) och att man egentligen borde ha flyttat hemifran vid det laget men jag kanner mig inte som 20 ar.. Jag kanner mig fortfarande liten, fast anda inte.! Det ar svart det dar. Men jag ska forsoka, som mamma sa funkar det inte sa far jag flytta hem igen.. :)

Time to sleep!

Tank om....

Det skulle vara sa himla roligt... :D
Jag behover kanna pa hur det ar att ta ansvar for mina pengar o inte bara shoppa upp allt, det skulle vara bra for mig..


Tiden rullar pa.. :)

I sondags satt jag ute i tradgarden hela formiddagen o solade.. Tro det eller ej men det var 20 grader varmt och jag brande mig faktiskt lite i ansiktet.. Trodde inte att det var sa varmt men det var det visst.. :) haha ovanligt att Hanna blir rod, nee. :) Sen bar det av in till stan kakade kebab med Kine. Sen blev det en stor glass pa movenpick. :) Det var en riktigt skon och trevlig dag..

I gar jobbade jag inte sa mkt, men jag har fatt tillbaka min trotthet sa jag vilade mest.. haha Sen pa kvallen akte jag in till aupairtraffen, dar var det vafflor som gallde.. :) Synd att jag kakade en burkare pa donken bara sa jag var inte sa hungrig tyvarr... Insag igar att det var min sista auparitraff innan jag aker hem. Trodde jag skulle hinna med en till men nasta ar visst installd. 

Det ar  tydligen den mandagen da man ska tanda eld pa "bögen" haha man uttalar det inte sa men pa svenska blir det bögen. :) De har en snogubbe som de typ spranger, destofortare huvudet sprangs desto finare blir sommaren eller nagot sant dar, haha jag sa sakert fel men natt liknande iaf... Det ar tydligen en valdigt stor grej har.. :)

Kan inte begripa att det var 20 grader o solsken i sondags for i gar och idag har det regnat.. Det fick vi allt veta nar vi strosade till spielgruppe imorse.. :P Fast nu tittar allt solen fram lite.. :) Kanske blir o ata kanelbullar i solen idag da.. Sabine bakar namligen kanelbullar o det ar ju inte helt fel.. :)

RSS 2.0