Min mamma är bäst...

Vilka dagar....
Jag vaknade upp morgonen efter att vi varit hos Axel och trodde att jag på något sätt skulle klara av att gå till jobbet 5 timmar senare. Tänkte det måste ju vara vinet jag drack igår.. Hm börjar tänka lite till att jag drack ju väldigt lite vin... Lägger mig fem minuter till men vaknar tre timmar senare och inser att jag inte orkar eller kan röra mig.. Jag får i alla fall tag på telefonen och kan ringa mamma.. Ber henne komma... Jag kan inte svälja, har ont i hela kroppen och när jag försöker sätta mig upp så spyr jag.. Inser samtidigt som jag lägger ner telefonen att jag inte klarar av att gå o jobba...

Ibland är det verkligen tur att man har en mamma, hon har tagit hand om mig som ett litet barn de här senaste dygnen, fick ut mig i bilen hem till dom.. Passat på mig när jag behövt dricka, hjälpt mig till toaletten, bytt kläder och sängkläder när jag varit så blöt av svett att jag inte vetat vart jag ska ta vägen.. Ibland behöver man verkligen en mamma oavsett hur gammal man är.. Det låter som att jag varit en väldigt ofräsh människa de här dagarna o det har jag nog haha det var skönt med en dusch kan jag säga.. Var hos läkaren igår och jag fick pencillin, så det blir ingen alkohol för min del imorn men jag vill faktiskt inte utmana ödet för de här dagarna har varit sjuka alltså.. Så här sjuk har jag aldrig någonsin varit.. Kan iofs bero på att mitt immunförsvar nog inte varit på topp efter allt som har hänt men ändå.. UCH!

Nu ska jag börja tänka på sängen, kanske kan få sova en hel natt nu utan att vakna av alla otäcka känningar i kroppen.. :)
Hoppas alla får ett fint nyår, det ska jag försöka med iaf! :)
Kram

Julen...

Det har varit en bra jul trots allt som hänt och trots allt jobbande... Jobbade julafton till klockan fyra sen blev det hem och fira jul med familjen.. Det blev mycket jul mat och en massa paket.. Julen är väldigt mysig! :)

Igår blev det parken, först förfest hemma hos Elli & Linus. Det var en rolig kväll... Det var mycket folk och det blev mycket dricka. Idag blev det att sova väldigt länge och sedan åkte vi hem till mormor och morfar för att fika lite med släkten.. Efter det blev det pizza och slappande i soffan.. Skönt att inte behöva göra något, bara vara.. Borde väl städa egentligen men det får bli en annan dag, behöver ta det lite lugnt känner jag.. Varit mycket jobb och när man väl är hemma så har det hela tiden varit något som måste göras....

Imorgon blir det att åka in till linköping en sväng, framför allt till IKEA och köpa nattduksbordet och byrån till sovrummet. :) Sen blir det att plocka i ordning på mina skåp och hyllor någon gång så det blir lite ordning på det... Framåt kvällen blir det en tur ut till Axel, vet inte om jag orkar dricka någon alkohol efter igår men vi får se.. :) 

Sitter i min mysiga soffa och tittar på en kärleksfilm. Julgranen är tänd, fast jag har ingen stjärna i toppen haha men det gör inte så mycket.. :) Det är mysigt att bara sitta här.. :)

Nu ska jag titta klart på filmen och sedan krypa ner i sängen.. Natti natti....  

 


Ett stort tomrum!

Det är såå ofattbart....

Den här dagen har varit riktigt jobbig men begravningen var så fin.. Så mycket vackra blommor..  Det var mycket folk och det bevisar ännu mer hur fruktansvärt omtyckt och älskad Agneta var... Det är så svårt att se alla så ledsna. Jag är ledsen och blir ännu ledsnare när jag ser och tänker på alla andra.. När jag tänker på Bosse, Therese, Lisse och Jossan..Helt sjukt! När jag tänker på mormor, morfar, mamma, Lena och Håkan.. Uch!!   Bara tanken på dom gör mig ledsen.. 

Först var vi i Mjölby kyrka och sen gick vi vidare till församlingshemmet. Efter det åkte vi allesammans upp till kyrkogården, det var snö överallt och blommorna var så vackra...

Känslan när vi gick in i kyrkan var läskig, jag har aldrig varit med om att så mycket känslor stormat upp på samma gång..

Ska snart bege mig hem till mig, ska lägga mig framför tvn och titta på idolfinalen, mycket mer än så orkar jag nog inte med ikväll...

För mycket...

Ja det har helt enkelt hänt för mycket de här senaste tre veckorna..


Ett rån, ett dödsfall, en sjukhusvistelse och ett väldigt omoget adjö....

Jag känner att jag inte tagit en paus inte stannat upp och verkligen förstått vad det är som har hänt.?! Jag vet inte om jag vågar det.. Jag hade ett x antal timmar för mig själv igår kväll.. Det slutade med att jag satt i min soffa och stor grät. Att livet ska vara så orättvist ibland.. På fredag är begravningen, min underbara moster och vilket stort tomrum hon har lämnat efter sig..
´
Jag ska åka och jobba nu, det verkar som det varit min "terapi" det är det jag gör för att slippa tänka på allt som hänt.. Jag jobbar och sätter mig in i andras liv och deras problem..

Hejsvejs

RSS 2.0