En härlig sommardag!

Ja, det kunde varit en riktigt härlig sommardag om det inte vore för att jag varit tokigt bakis idag.. Men men smällar man får ta när vinet är gott! :)

Igår var vi hemma hos Erik och Linnda eftersom Erik fyllde år! Det var en trevlig kväll! Idag har vi inte gjort så jättemycket, mamma och jag var uppe vid huset förut. Har grävt en rabbat eller vad man nu ska kalla det på framsidan där häcken ska vara.. Så jag ska fortsätta med baksidan imorn nu..

Det händer alltid mycket mer när mamma är med, konstigt nog! Jag blir så lätt uttråkad när det är såna saker! Jag tycker det är jättekul när man ser resultat men när jag är där uppe själv och man liksom inte ser något slut på det, då vill jag gärna ge upp! Ikväll har jag haft lite kvalitetstid med mig själv, legat i soffan och tittat på tv, tagit en varm dusch och bara göddat. Jag har funderat mycket på allt som händer och på livet i allmänhet!


Jag har alltid haft en stark personlighet, hållt fast vid mina åsikter! Förr var jag så dålig på att erkänna att jag hade fel men jag växte ifrån det, eller rättare sagt, jag växte upp! Det omogna beteendet försvann! Jag kan verkligen erkänna när jag har fel MEN ingen kan ta mina åsikter ifrån mig och vad jag tycker och tänker om saker är det enbart jag själv som vet! Alla vi människor är så olika och något som känns bra och rätt för dig kanske inte alls känns bra och rätt för mig.. Jag har varit med om mycket sådant den senaste veckan, att folk försöker tillrättavisa personliga saker! Glöm det! Jag gör ingen stor grej av det för trots att alla inte tycker att mina åsikter är bra så tycker JAG det och det är bara JAG som vet vad som är bäst för mig och hur jag vill att mitt liv ska se ut!

Jag var tvungen att skriva ner det helt enkelt, få ur mig det!

Det är mycket som kommer hända framöver, det är många bollar i luften nu, livet ändrar riktning och det händer roliga och positiva saker! :)
  

Har inte hänt så mycket..

Nej, det har faktiskt inte hänt så mycket uppe vid huset, jag ska lägga upp bilder men jag har inte haft tid..

Majken har varit här nu i två veckor och det är hur roligt som helst men det blir liksom inte riktigt samma sak, man kan ju inte göra vad man vill på samma sätt som om att det bara vore vi två.. Men nu har vi en vecka till tillsammans och vi behöver köra på med trädgården så att vi kan plantera häcken snart.. Den borde komma snart!

Vi var på Astrid Lindgrens värld i veckan, jisses vad mycket folk! Men lilltösen uppskattade det verkligen och pippidockan som vi köpte har varit en trogen lekkamrat sen dess.. Vi har också varit inne i Linköping ett x-antal gånger denna vecka för att fundera på kök och vitvaror. Vi får se hur det slutar! :)


Imorn är det dags för Majken att åka till Karlstad igen så först ska vi till Örebro på dagen och framåt kvällen ska vi hem till Erik och Linnda! :) Ska bli trevligt!!

Jag är så trött på mig själv just nu, hur kunde jag gå upp så här mycket i vikt?!
Har bara mig själv att skylla och nu är det skärpning alltså!!


Kök

Ja, det är ju verkligen inte lätt att välja kök. Krille och jag har inte riktigt samma stil och smak heller så det kommer nog bli några fler diskussioner innan vi kan bestämma oss! Vi har fått ihop ett kök men det är dock lite mer min stil så får se hur det slutar.. Jag gillar ju det där lite mer lantliga medan Krille är mer för det riktigt moderna!

Först var vi på Kvik, träffade en jättetrevlig tjej! Hon var jätteduktig och hjälpte oss mycket! Därifrån väntar vi på offerten som kommer imorgon. Efter det åkte vi till Ikea, där var servicen inte lika bra. Fyra ungdomar som satt vid en dator och hängde, det var personalen det! Vi blev följda till en dator sen fick vi göra resten själva.. Vi som ville höra lite fler idéer från folk som SKA kunna det där med kök! Just nu ligger verkligen kvik på + så vi får se hur offerten ser ut imorn! Spännande, haha och tack vare Krille så har vi slagit vad om vad den ska bli så får se vem av oss som vinner.. 

Majken är hos oss nu och jag lovar er, det är inte tyst i mer än 2 minuter.. Hon pratar och hörs heeela tiden! Hon har inte varit hos oss på tre veckor och man hinner faktiskt vänja sig av med det där, för det är trots allt så att känslor, tankar, humör får jobba heeela tiden när man är med henne! Annars är det verkligen jätteroligt att hon är här, och vi har saknat lilltösen så otroligt mycket under de tre veckorna som hon har varit i Karlstad! Men vad det går snabbt, nu har det redan gått en vecka och i helgen följer hon med farmor, farfar, Sanna, Viktor och Jamie till Göteborg på semester och sen är det en vecka kvar tills hon åker tillbaka till Karlstad Det går snabbt! 

Jag jobbar ihelgen, mina tre sista jobbnätter innan det är dags för semester! Ni anar inte vad skönt det ska bli, vi har ju sjukt mycket att styra med men just därför ska det bli väldigt skönt att inte behöva bry sig om att gå till jobbet och att sova som man ska eftersom man jobbar natt osv.. Det är synd bara att Krilles halva semester redan har gått! Jag vill att han ska vara hemma hos mig under hela min semester! 

Nu ska vi titta på true blood! Godnatt! :) 

En härlig kväll..

Har knappt varit vid huset idag faktiskt.. Blev någon timme bara för att få bort några högar med barr och grenar, fortsätter imorn fast då ska vi allt åka dit lite skapligt.. På eftermiddagen ska vi in till Linköping, kolla på kök. Lika bra att börja fundera och åka till olika företag för att få fram ett bra kök.. 


Blev en lunch med Cissi och Malin i Mjölby under dagen och nu ikväll har vi varit hos Filip och Suss. Det blev lite grillat, färskpotatis och god efterrätt. En mycket trevlig kväll med trevligt sällskap. Det var jag, Krille, Majken, Suss, Filip, Claes och Catharina. Tur att man träffade en pöjk med så bra familj! :)

Nu blir det att slappa en stund i soffan och sedan sängen...
Godnatt!

Nu var det dags igen..

Ja, jag menar att blogga..


Men nu tänkte jag att det kunde vara roligt att lägga upp och följa renoveringen av huset och trädgården här.. Allra mest för vår egen del men så får ju självklart mina kära vänner se vad vi pysslar med också! :)


För det är ju faktiskt så att Krille och jag har gått och blivit husägare, det känns helt underbart!
Det är ett renoveringsobjekt och visst är det lite att göra men förhoppningsvis blir det ju bra och som vi vill i slutändan.. Vi har ju några år på oss att styra med allt eftersom det är tänkt att det är där vi ska bo nu! :P


Jag vet redan nu att jag inte kommer vara så social i och med detta projekt men snälla ha tålamod med mig, jag är sån som går in helhjärtat med både känslor och tankar när jag ska göra något och därför försvinner jag ofta i väg i någon slags fantasivärld! Ni som känner mig väl vet vad jag menar! :)


Jag ska försöka lägga upp lite bilder på utsidan av huset och trädgården, det är det som vi har tillgång till just nu. :) Huset får vi tillgång till 8 augusti, det ska bli väldigt roligt! Har dock insett att tiden springer iväg och vi ska vara ute ur denna lägenhet den sista augusti så vi borde verkligen börja snart! Har däremot tittat runt lite på att hyra in flyttstäd, känns som ett bra alternativ eftersom vi redan har tokigt mycket att tänka på..


Just nu ser trädgården ut som en stor sandlåda fast med jord då såklart.. Vi har tagit bort alla trädgårdsland, de flesta rabbaterna, träden, buskarna och den stooooora granhäcken som var helt förväxt! Ja, visst har vi gjort mycket men det är ändå mycket kvar och nu ska vi kratta, kratta, kratta och få bort allt överflöd, sedan är det dags att få på ny jord, så gräs och plantera den nya häcken som vi varit och beställt, det blev en thuja häck.. Tror det kommer bli jättefint!

Det är roligt med före-och efterbilder, ska försöka att ta så mycket jag bara kan!


RSS 2.0