Ytterligare en dag...

Det är så konstigt, jag får alltid en sån där konstig känsla i magen när nått nytt dyker upp......

Jag har ont i huvudet o är seg o tråkig, beror det på vädret eller är det något annat som ligger där o skaver på insidan?

Ska ut o knalla med Jennifer om ett tag om det vill sluta regna snart vill säga, tror jag behöver lite frisk luft alltså.. :) Ska bli skönt.....

Har inte mycket mer o säga, resten behåller jag för mig själv....

Ett ord som får avsluta är, detaljer......... :)

Måndagsklubben

Vilken kväll..... Trodde inte att det skulle bli så pass roligt som det faktiskt blev.. :) Det var kanon, från att tjejerna entrade min lägenhet vid sju hugget till att jag var hemma i min säng vid tre så var kvällen hur roligt som helst..

Träffade en del som jag inte sett på hur länge som helst och det var verkligen toppen... Jag dansade som tusan och bara njöt av att vara mig själv... Igår insåg jag att det var ganska roligt att vara singel, men jag insåg också en annan sak att jag ofta tvivlar på killar men det beror nog mycket på att jag själv varit så oseriös den senaste tiden, men vissa stunder i livet får man faktiskt vara det tycker jag.. :) Bäst o passa på när man är ung som jag o Sonja brukar säga på jobbet.. :) TRUE!!!

Den här dagen har väl inte varit fullt lika underbar inte mitt huvud iaf.... Umgåtts med Elli hela dagen fixat o donat med våran 20 års fest den 27 september, det ska bli roligt... Tycker lite synd om henne som fick dras med mig idag bara men jag har mest bara varit seg.. :)
 
Det enda som känns lite jobbigt är att jag inte varit hemma på hela dagen och jag vet att mitt kök där hemma ser rent ut sagt för jävligt ut efter gårdagen.. Men jag får väl helt enkelt ta det imorn för nu orkar jag verkligen inte gå hem o börja städa.. :) haha Typiskt mig!!

Sov gott, det ska jag! :)

Bak o fram o fram o tillbaka.. :)

haha det är ungefär så den här dagen känns.. Jobbade natt i natt o det är jag ju inte direkt van vid.. Lite förvånad över mig själv att jag lyckades hålla ögonen öppna precis hela natten men det var ju bra.. :) Gick o la mig vid åtta i morse o sov till fem på eftermiddagen haha det känns lite knäppt.. :) Nu är klockan redan nio o den här dagen är snart över..

Imorn blir det måndagsklubben får se om jag är nykter eller inte, men det blir iaf lite mat o så där innan hos mig.. :) Ska bli trevligt....

Idag lämnade Emelie Skänninge o det känns redan tomt. Det känns tryggt att alltid ha henne här hemma men nu är hon borta igen.. Känns lite små tungt faktiskt..

Nu ska jag titta på lite utbildningar det är ju faktiskt dags att iaf börja tänka tanken.. :)

Tchüss, Ciao! :)

Fredag

Det är fredag och jag har jobbat ikväll.. Skulle egentligen ha jobbat hela helgen men så fick jag ett telefonsamtal från jobbet o de undrade om jag kunde jobba natt mellan lördag och söndag.. Det gör jag så gärna. Kul att testa nått annat, vem vet, det kanske skulle passa mig bättre?!... Efter det passet är iaf mitt schema slut.. haha får se hur denna höst kommer bli alltså... hm..

Träffade Elli idag, nu har vi bestämt att det blir 20 års fest ihop den 27 september.. :) Det ska bli skit kul!!! Hoppas på att jag kommer iväg iaf en vecka eller nått till Emelie också i Grekland, det skulle vara toppen och jag skulle verkligen behöva det.. Men vi får se, det beror lite på..... :)

Kan inte hjälpa det men jag saknar dig nått så sjukt!!!! <3



Jag skäms när jag tänker på att jag lagt ner så mycket tid och energi på en människa som jag helst vill slippa se igen..

Var på bio o restaurang med Emelie igår. :) Vi tittade på den nya arkiv X filmen, den var väl så där. Inte en jätte lättsam film direkt o inte jätte bra men den dög... Det var iaf en trevlig kväll o det kommer bli sjukt tomt utan Emelie här hemma, bara kunna ringa o kunna ses några minuter när man känner för det även om man egentligen inte har tid..  :)

Likaså Maria, goooood i´m gonna miss that girl!

Nu ska jag mysa med min Wilgot! :) Världens sötaste lilla krabat! :D


I´ll guess so!

Jag antar att det är här man skriver av sig ibland när man egentligen behöver prata av sig men inte riktigt vill att folk ska förstå in i minsta detalj vad man egentligen menar... Det kan jag behöva just nu...

Att nånting kan kännas så bra fast ändå så himla fel... Jag vet inte vad jag gör längre.. Jag har en sån där konstig känsla inom mig. Jag kan inte ens beskriva den...Ett telefonsamtal o jag gick runt med ett leende på läpparna hela dagen, betyder det nånting? Eller är det bara så att en del påverkar än fast det egentligen inte behöver betyda ett smack, jag vet inte..

"Tänk om du kunde flyga in genom mitt fönster som en liten fågel varje kväll när jag skulle sova bara för att kunna ligga o hålla om mig på det där sättet som bara du kan.."

Neehepp jag tror inte jag ska skriva en massa då det är rätt onödigt med ett inlägg när man ändå inte får fram nått vettigt.. Jag vet bara en sak o det är att det här kommer bli en tung höst....

Idag var det jobb som gällde o halleluja vad trött jag var, var egentligen sugen på måndagsklubben ikväll men jag orkar inte helt enkelt.. Uch trist när det känns så, men förhoppningsvis blir det måndagsklubben nästa vecka med några tjejer från jobbet.. :) Hoppas det blir så, skulle vara kanoners verkligen!

Den här helgen blev den bästa på länge och de två senaste veckorna har varit så himla bra... :)

Snart lämnar Maria Sverige, Emelie åker tillbaka till Växjö, Clara ska ut o resa, andra Emeli har flyttat till Växjö också. Kvar här är jag........ Jag ska inte säga nått för ja drog iväg jag också. 5 månader o 1 vecka var jag borta sammanlagt och det är så himla nyttigt verkligen. Man behöver verkligen se nånting annat och både Schweiz och Norge gav mig andra och nyttiga perspektiv på saker och ting. Jag är så himla sugen på att iaf ta en sista minuten till nått varmt o soligt land för o få iaf en veckas skön semester.. :) Har inte varit mycket sol o bad för min del den här sommaren inte...



Segbulle

Vet att jag nästan aldrig skriver men eftersom jag inte har dator o internet hemma blir det bara när jag är hos mamma. Nu är skge marken över och när jag var ute nyss ser man inte många spår av att det faktiskt varit marken de senaste två dagarna.

Blev öltältet både i onsdags och igår. haha igår var jag dock nykter men det kan vara lite roande ändå att se hur alla andra beter sig.. :)

Ja det som hänt den senaste tiden är, marken, måndagsklubben (klockren kväll), massa jobb som har relaterat till att det blivit lite tid tillsammans med min kissebääääs! :) Men jag är ledig i helgen så nu ska han hem till mig igen. Han har varit på dagis som jag brukar säga.. haha nee men mammsens kissar har fått ta hand om honom när jag jobbat så mycket.. :)

De här två veckorna har varit bra enbart på grund av en sak... :)

Sitter hos mammsen nu o ska snart ta med mig Wilgot o gå hem o så kommer Memme förbi o hälsar på en sväng.. :)

Hej så länge, får se när nästa tillfälle till lite skrivande inträffar.. :)


RSS 2.0