Plus minus noll

haha så känns det just nu, var duktig o tränade ikväll :) Riktigt skönt, men sen orkade varken mamma eller jag fixa käk så då blev det pizza.. haha nyttigt, nooot! :) Men det blir lite träning imorn också men det blir väl plus minus noll då också för på kvällen ska Elli o jag festa lite.. :)

Den här veckan har gått snabbt, känns som det var igår det var söndag, fast ändå inte.. :) Jag har en fjäril i min mage, jag tror att den vill stanna kvar där.. :)

Jobbat lite i veckan iaf, det är skönt. Jobbar måndag o tisdag vad jag vet nu.. Måndag är det lön då blir det förmodligen lite IKEA shopping sen också, till sovrummet, det behövs! :)

Vad trött jag blir, mamma ville att jag skulle skriva in mig på arbetsförmedlingen igen eftersom jag bara är timvikarie, nu måste man ju gå på info o skit.. plus att puckobruden som skulle hjälpa mig sist inte ens hade klarat av att lägga in nått i datorn.. Vilken nolla!! Fick göra om allt idag.. Efter det blev det in till Motala för o fråga om telefonen, det blev att lämna in den.. Så nu har jag min gamla telefon ett tag, fast samma nummer såklart. :) Efter det blev det systemet o sen hem för att äta lite o sen in till Mjölby igen o träna.. :)  Ikväll har jag inte gjort mycket vettigt, suttit vid datorn hos mamma. :)

Ska snart hem o sova ska upp o träna imorn också, ska bli skönt efter den här pizzan som jäser i magen.. haha det är ju knappast vad jag behöver.. :)

Sov gott allesammans!


Seriös?

Seriös, vad betyder det egentligen?. Förmodligen olika för olika personer..  Jag har iaf kommit fram till att det är ett bra ord just nu..... :)

Idag har Elli o jag varit en sväng i lkpg, sen kollade vi upp Ullaredsresan, blir förmodligen den 4:e. :) Ska bli roligt... Sen blev det lite träning, det var skönt och välbehövligt.. Men vilket jäkla pass.. Fy fan.. :P haha Haft en trevlig dag tillsammans med Elli, trevligt har jag ju iofs alltid med henne.. :) Hon är bäst!!

Händer inte så mycket, det är höst och när det är höst är man ju alltid lite halvnere känns det som. Det går i perioder. Endel saker gör att man är gladare o endel saker gör att man kanske inte känner sig på topp, så är det bara..

På lördag blir det hem till Clara för lite käk o sen blir det parken.. Ska bli trevligt.. Hoppas dock att söndagen blir ännu trevligare och därför ska jag inte dricka för mycket på lördag.. :)

Nu ska jag kila, titta på tv med mammsen! :)
Ciao!

Tiden går fort..

Japp tiden bara rinner iväg o den här månaden har jag lite ångest för att jag jobbat så lite.. :S Visst det har inte gått många dagar på månaden än men ändå.. :S

Hm det är konstigt egentligen, någonting som funnits framför än hela tiden, är det så att man kan börja se på saker på ett helt annat sätt efter flera år?.. Jag menar, det har bara gått förbi än förut känns det som, nu har jag stannat upp o funderat lite på det.. Klart det blir skillnad... :)

Den här helgen har varit konstig, mycket konstig! Jag blir så förvirrad hela tiden.....

Nu ska jag hem o käka lite sen blir det träning med syster ikväll, vi ska till träningstudion, var flera år sedan jag tränade där nu.. :) Tänkte att man kan ju prova på det också igen plus att det var fullt på passet på 4you.


Hejhopp! :)


Ett nytt inlägg.. :)

Ja det var väl på tiden kanske.. :)

Festen i lördags var hellyckad, det verkade som att de flesta hade väldigt roligt.. Jag hade jätte kul men var kanske lite väl förfriskad men det är så det ska vara.. :) Alla människor var så underbara, det var en toppen kväll helt enkelt..

Idag är jag sjuk, känns som jag inte är annat nu för tiden eller sen jag kom hem från Schweiz kanske jag ska säga.. :S Men Elli var hos mig en sväng, vi käkade lite tacos innan det var dags för henne att åka till jobbet. Lite konstigt kanske att äta tacos på en onsdageftermiddag, men det var såå gott. :)

Imorn ska jag jobba, hoppas på att min hals mår lite bättre då. I natt var det verkligen förskräckligt.. Ska inte gå in på hur det kändes och allt för det låter nog ruggigt äckligt om jag skulle förklara.. :)

Var hos frissan igår, nu är jag betydligt ljusare, men trivs ju faktiskt väldigt bra som blond... :)



Nu ska jag nog kila hemåt snart, krypa ner i min soffa o tycka lite synd om mig själv.. Kanske gå förbi östenssons o köpa mig en godispåse?.. :) Som om jag inte äter tillräckligt med skit ändå.. :) Tchüss, ciao!!

RSS 2.0