Räkningar......

Uch, vad det är tråkigt med räkningar.. Kan ju inte finnas en enda människa som tycker det är kul att sitta och se alla pengar försvinna från kontot månad efter månad.. Jaja, det är ju så livet är tur att man inte har det som dom i lyxfällan iaf.. ;) 

Har varit på gymmet idag med fina Maria.! :) Det var skönt att träna lite och det är så himla roligt att Maria är hemma några dagar! Det gillas! :) Nu tar jag helg, har fått lite ont i halsen, men tänkte tappa upp ett bad snart och njuta över att det är fredag. :)
 
Kort inlägg men nu ska jag bada, hejhopp!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju tråkigt idag!

Ja visst är det lite tråkigt att titta ut och se det här vädret? Jag gillar det då inte!

Tur att vädret inte var så här igår, vi åkte på rätt dag i alla fall.. 
Ja, för igår var Sanna och jag i Ullared, där fyndade vi och fick med oss en hel del hem.
Nu har jag julgardiner i alla fall, like it! :) Majken kommer vara hos oss i jul så vill vi ju
att det ska bli en riktigt mysig jul med julgran, lussekatter och pepparkakor och allt som det innebär. Julmys!! Jag älskar ju julen egentligen så varför inte ta tag i det och få lite julkänsla, det brukar ju fixas innan jul. Vi hade i alla fall en bra dag igår, det var mysigt att åka i väg med lillasyster och handla lite..

Jag sätter stopp för min inlämning, jag skrev som en galning ihelgen när Krille var iväg så nu har jag skrivit det sista och tänker inte göra mer på den.. Den är lite lång så får se om jag måste ta bort något men det är ett senare problem!

Nu ska jag duscha innan Krille & Majken kommer hem.



Jag älskar dig, Hanna.

Kan man få mer kärlek av någon än vad man får av ett barn?

Majken och jag har haft myskväll. Vi har käkat pizza och efter det legat i soffan och tittat på disney. Vi har dansat, skrattat och tagit kort. Tillslut sa Majken, jag vill inte titta på tv längre, jag är trött. Så då blev det tandborstning och sängen. :) Blir ju alltid puss & kram när det är dags att sova och när jag skulle gå ut säger Majken. "Jag älskar dig, Hanna" det är ju så att hjärtat smälter. Hon är världens goaste lilla tös!

Imorn åker pappsen iväg till Luleå, på hans födelsedag! Så presenterna är redan öppnade. Majken köpte present till honom för jättelängesen och har lyckats att inte säga något trots att pappa tjatat och varit nyfiken. :P Duktig tjej!

Majken ska umgås med farmor och farfar imorn och sover över natt där så det blir verkligen tomt här imorn..

Jag har i stort sett sovit hela dagen eftersom jag jobbade i natt och nu blir det att slappa framför idol.

Fick reda på min första kurs igår, MVG i arbetsmiljö & säkerhet. Det är ju inte så dåligt! :D

Ha en fin kväll!

Snygging



Cause I´m flying without wings

Jag är glad! :) Har en underbar familj, de har varit här ikväll och grattat Krille! Allesammans, Claes, Catharina, Filip, Suss, Sanna, Viktor, min mami, Sanna och David! Den enda som saknades var Majken, hon får fira på fredag! :) För i helgen är inte pappsen hemma, då bär det av till Luleå med brorsan! Hej, vad kul de kommer ha! :D Majken kommer ha hur kul som helst hon också för hon ska vara hos sin idol, farmor! :)

Det blev hemmagjort pizza och till efterrätt glass med lite tillbehör.. Det blev bra och Krille blev helnöjd med sina presenter! :)

Imorn ska jag ner till studievägledaren och lägga upp mitt plugg ordentligt och efter det behöver jag börja med pluggandet.. En inlämning till nästa vecka som jag inte ens börjat med! Go girl! :) Vid 21 blir det jobb, men bara en natt den här gången så det funkar ju..

Nu ska jag ut och mysa med min baby i soffan, liiiike it! <3


Godmorgon!

Ja, jag vet det är sent.. Men jag vaknade faktiskt nyss.. Har inte lyckats vända tillbaka dygnet än sen jag jobbade natt och nu jobbar jag ju imorn natt igen så då känns det onödigt.. :)

Ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig mot city gross, ska handla lite mat inför kvällen. Vi blir typ 12 stycken tror jag, svårt med mat till så många. Sist gjorde jag tacopaj och det gick bra, men då måste jag ju göra något annat den här gången.. Har fått lite förslag, vi får se vad det blir! :)

På fredag kommer ju Majken och då ska vi ge pappa paket, får se om han får mitt paket då också! Hoppas han blir glad!!

Här kommer 2 bilder från när Majken fyllde 3 och fick öppna paket :)

Kul med paket :)


Pappa o Majken öppnar paket :)

Måste skynda på lite, har inte tid att sitta här!


.....

Av någon konstig anledning kan jag inte byta bilder.. Så under tiden får det vara gamla bilder på mig..

2 November 2010

Här var det riktigt längesen jag skrev.. Jag började blogga lite på devote men jag gillade inte alls devote och det har inte blivit att jag uppdaterat något vidare faktiskt.. Det här är bloggen jag skrev i när jag var i Schweiz och det dyker upp många minnen när jag sitter och läser. :) Jag tänkte iaf att jag skulle börja skriva här igen. Känns som att det är bra att skriva av sig lite ibland..

Vart befinner jag mig just nu i livet?
Jag arbetar 75% på Kungshöga äldreboende. Ungefär 56% på ett nattschema och resten i pool. Samtidigt läser jag kurser till undersköterska för att få ihop utbildningen.. Hade mitt slutprov i arbetsmiljö och säkerhet i fredags och det gick riktigt bra faktiskt.. Det känns skönt! :) Jag har lite planer på vad jag vill göra när jag är klar med uskutbildningen men vi får se vad jag hittar på! :) Utöver det bor jag tillsammans med världens bästa Krille i en lägenhet över Östenssons i Skänninge. Här trivs vi bra, men visst drömmer vi om ett eget hus. Det kommer, ingen brådska! :) Krille har också en söt liten 3-årig Majken som jag tillbringar mycket tid med när hon är hos oss. Hon kommer till oss varannan helg, oftast lite fler dagar än just bara helgen. I veckorna bor hon hos sin mamma i Karlstad. Det är alltid lika roligt när hon kommer hit och jag har tagit henne till mitt hjärta kan jag väl helt ärligt säga! Jag trodde inte själv att jag nånsin skulle kunna tycka om någon annans barn så mycket som jag tycker om Majken, kanske för att hon är Krilles o för att.. Ja, jag vet inte.! Jag tycker bara att det känns hur bra som helst..


I veckan blir det kalas för Krille som fyller år på lördag, hela 24 år, måste hinna plugga lite o sen kommer Majken på fredag! :) O där i mellan lite jobb såklart.. Ska förmodligen träffa Linda och evenutellt Emelie på lördag! Ska bli kuuuul! :) Sen på måndag åker jag och pluttSanna till Ullared och shoppar lite..

Fick reda på en rolig sak idag, jag blev såååå glad! :) Maria kommer hem den 10:e. Så himla roligt, ser verkligen fram emot att träffa henne!


Bild från midsommar


Nu ska jag fortsätta titta på desperate!


RSS 2.0