Orättvist!

Hur kan livet vara så hiiiimla orättvist, jag förstår det faktiskt inte... :( 52 år gammal, det är inte rättvist.. I lördags gick min underbara moster Agneta bort.  Det känns helt ofattbart Jag förstår inte hur det kunde hända, vilken chock!  Det finns inga ord som jag kan använda här egentligen för att beskriva känslan som finns i mig och i hela släkten.. :S Den här julen kommer inte alls bli roligt, den kommer inte alls bli sig lik, men vi är många och vi måste helt enkelt stötta varandra för att alla ska klara sig igenom det här.. Klart att det aldrig kommer försvinna men alla måste ändå klara av att fortsätta leva sina liv...  Jag tänker på hennes man och hennes tre döttrar hela tiden.. Den yngsta är lika gammal som jag, det är inte rättvist att förlora sin mamma när man är 20 år........

Jag har fått ett vikariat på jobbet, det är nästan omöjligt att vara glad för det, fast jag egentligen är jätte glad över det såklart!

Agneta kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta, en sådan varm och omtänksam person som hon var har jag aldrig träffat förut! <3

November

November känns som en sån där riktig depp månad. Alla är lite halvt nere känns det som. Det är liksom en sån där mitt i mellan höst och vinter månad känns det som... Snart är vintern här och jag längtar tills det börjar närma sig första december och man får ta fram adventljusstakarna, juldukarna, julgardinerna och till slut tomtarna och granen och allt som hör till.... :) Det ska bli kuuul för det är så mysigt med julen. :) 

Jag jobbar den här helgen också, idag var det 6.45-16.30 imorn blir det först 7.30-12.30 & sen 16.15-21.15. Sen jobbar jag på måndag också.. 7.30-16.30. Längar efter att få sova.. :)

Känner att det börjar bli dags att hitta på något riktigt kul snart, blivit mycket jobb och allvar på sista tiden...

Jag saknar min tjejer!!!!! Det är tomt här hemma när ni inte är här ju....






Jag ser verkligen fram emot att Maria kommer hem till jul, ska bli sååå himla härligt!! Skänninge är liksom inte samma sak utan henne!



Nu ska jag bege mig hemåt, känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna! Borde vekligen lägga mig lite skapligt! :) 

Natti natti....



 


Jobbhelgen är över...

Japp nu är äntligen den här helgen förbi.. Det känns som jag bott på kungshöga den här helgen fast jag egentligen inte jobbat mer än vad jag brukar göra en helg.. Det blev mycket ansvar igår men jag tyckte att jag skötte mig bra. :) haha dom på mjölbytaxi måste däremot tro att jag är knäpp haha

Idag blir det enbart att slappa, har inte ens tagit tag i disken som står där hemma. Vet inte ens när den är ifrån, förmodligen ett par dagar sen.. fräscht, nooot! haha men vad gör det.. :P Gick hem till mamma, var sugen på våfflor men har inget våffeljärn hemma så då blev det att göra dom här istället.. :)

Fick ett sms om att min telefon äntligen är klar nu!! :)

I lördags träffade jag Alma & Jennifer.. Var ett jäkla tag sen jag träffade Alma, så det var riktigt trevligt.. :) Igår skulle jag titta på långfilmen som gick men jag insåg när jag vaknade vid halv fem i natt att jag somnat ifrån allting.. Det var bara att gå in och lägga sig i sängen.. Det var skönt att somna lite skapligt, jag är ju rätt bra på att vända på dygnet..

Imorn blir det att uträtta lite ärenden och ska förmodligen hämta min telefon också. Sen är det jobb på onsdag som gäller.. Får se om det blir något annat imornkväll också men jag vet inte om jag har så stor lust med det...


Finns en stjärna i det blå som lyser extra klart..

Dagarna rullar på..

Jajjeemeeen! :) Det känns inte som att jag gör så mycket men ändå så rullar dagarna på i en väldig fart..
Igår blev det in till mjölby vid ett tiden, uträttade lite behövliga ärenden, efter det blev det träning för min och Ellis del. Vilken skit träning, det var det konstigaste och tråkiagste passet på länge.. Vi körde 20-20-20 men hon som hade passet, körde så svåra saker att ingen hängde med att lära sig på bara 20 minuter innan det var dags att gå på nästa sak. Kändes inte riktigt som att man kunde ta ut sig till max då liksom och det känns rätt trist. Men vi fick ju röra lite på oss i alla fall och det är ju bra. :)

Ska jobba fredag-söndag den här helgen också, men det ska nog gå bra. :) Ska jobba dag lördag och söndag, det var ett tag sen nu så det ska bli skönt att inte bara jobba kväll i helgen.. :)

Såg en person igår som jag inte sett på kanske 12 år, jag trodde inte att det skulle beröra mig så.... Men det gjorde det visst! Jag blev förvånad över mig själv, kanske, kanske det är något som fattas... Jag vet inte?!.... 

Ska upp till mormor snart och hjälpa henne med gardiner, borde egentligen städa och fixa lite hemma. Den där diskhögen är ju så där rolig alltså.. Känns som man inte gör annat än att diska... Men så är det. :) Insett iaf att jag inte ångrar för ett ögonblick att jag flyttade hemifrån. :)

Nu ska jag kila upp till mormor, ska bara prata klart med min älskade Maria som befinner sig i Spanien. :) Inte långt kvar tills hon kommer hem.. Ska bli underbart!! :D Det ser jag verkligen fram emot!

Ha det fint!

Lördag kväll..

Det är södrafest o efter det parken för alla ikväll men jag har verkligen ingen lust att gå ut alls.. :) Ibland har man en sån där känsla i kroppen då man bara vill göra så mycket roligt som möjligt när det är helg och ibland har man den känslan att man vill göra så lite som möjligt.. Bara ta det lugnt, det är en sån helg.. Lugn helg och jag njuter! :)

Jag har varit duktig idag och städat hela min lägenhet, så nu behöver jag inte tänka på det, det känns alltid lika skönt när man är klar med det.. :) Det är ju inte dökul direkt men så äre.. :)

Det börjar bli riktigt mysigt i min lägenhet nu. Sovrummet står på tur, jag vet vad jag vill ha nu. :) Lovely!

Wilgot vill att jag ska mysa lite med honom här, han är sååå söt och har blivit såå tjock.. :)


Ett litet tillägg..

Såg precis nu att några kommenterat på mitt förra inlägg, vilka det nu var, såg nämligen inga namn men ändå.. :)  och ni kanske har rätt att jag låter deppig och att det skulle ha med någon kille att göra.. Men jag känner jag mig inte ett dugg deppig.. Snarare tvärtom just nu.... :D Jag har en fjäril i magen och den gör mig så himla glad!!! :) Jag skriver rätt sällan och när någon sån där halvtaskig tanke dyker upp så blir det att jag skriver.. Jag är en väldigt glad tjej egentligen och jag säger alltid vad jag tycker och tänker så om det skulle vara något om en kille så vet han nog redan om det.. :) Det jag skriver har egentligen inte med en speciell kille att göra utan det är mest att jag själv har svårt ibland att komma underfund med mina känslor och att jag ofta skjuter dom åt sidan. Det är därför jag blir lite trött på mig själv ibland...

Ville bara få ner några rader när jag såg vad som hade skrivits för det kändes som att det blivit lite missförstånd på något sätt, plus att jag inte trodde att det direkt var någon som läste min blogg, förutom Elli ibland då... :)

Idag är en sån där riktigt bra dag, jag mot världen och jag vinner! :D

Tack för mig.. haha nu blev jag nästan förvånad över mig själv, jag skriver nästan aldrig och idag blev det två inlägg på mindre än en timme.. :)


Mamma Mia

Helt klart min favorit film just nu, jag tröttnar visst aldrig på den.. Har sett den typ 6 gånger på bara 4 dagar. :) Jag blir glad i hela kroppen när jag tittar på den filmen.. :D Sen blir det ju att man får låtarna på hjärnan såklart. :)

Har varit inne på jobbet en sväng, de behövde lite extra nu bara på morgonen, så jag ställde upp.... Ibland är jag snäll.. :) Tänkte gå hem och lägga mig en stund, imorse var jag lite halvt förvirrad, stängde nog av alarmet i sömnen men sen vaknade jag till och då började jag fundera på varför jag vaknat så tidigt som sex, men kunde verkligen inte förstå varför.. La mig igen men kunde inte riktigt släppa det, då insåg jag att jag ju faktiskt skulle upp och jobba några timmar.. haha ibland hänger inte hjärncellerna med riktigt så där tidigt på morgonkvisten.. :)

I tisdags blev det ju Ullred för mig o Elli, vi gick det med våra kundvagnar och trängdes med tanterna.. haha shiiit vad folk beter sig ibland alltså.. :) Det var iaf kul att åka iväg en sväng och det känns som vi bara köpte en massa bra saker.. :) Det blev en toppen dag!! haha om man inte inkluderar en del jobbiga människor i bussen.. :P

Emelie är hemma nu ihelgen så igår blev det Mamma Mia och Idol med henne.. :) haha jag får inte nog av filmen.. Idol är ju så där egentligen alltså men ändå så sitter man och tittar på det.. haha

Nu är jag fundersam alltså, hur kommer det bli efter tisdag? Alltid lika rädd när det handlar om känslor och när det har med mig själv att göra...

Ha en bra helg! Jag ska ha den lugnaste helgen på väääldigt länge, underbart!!! :)


.......

Jag har ett hål i mitt hjärta! Ska det nånsin bli helt? Jag blir så trött på mig själv men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv.... VARFÖR I HELVETE SKA JAG VARA HELT KÄNSLOMÄSSIGT HANDIKAPPAD? Helt rubbat allting, jag fattar ingenting?...  Jag fungerar inte normalt längre....

Är detta höstdepp eller vad kallas detta?

Jobbhelg

Jag har insett att jag oftast skriver här när allt inte är så där jätte roligt.. Just nu är ingenting så där jätte roligt faktiskt..... :S

Jag har jobbat precis hela helgen....
Fredag 16-21
Lördag 14-21
Söndag 07-16
Ja, vad ska man säga, jag är trött! Jag är trött efter att varit tvungen att vara trevlig heela tiden..  Man blir nog det så det är nog bara männskligt! :)

Imorn är jag ledig i alla fall och på tisdag blir det Ullared för min och Ellis del. Det ska bli kul.. :) En trip tillsammans! :)

När jag kom hem så blev det lite repriser på tvn sen var det ju One three hill och Gossipgirl. Jag är såld! :)

Jag tänker inte skriva en massa om vad jag känner just nu för jag vet inte vad jag känner om någonting, jag är nog rädd för att känna...... Nee det får bli ett kortis inlägg jag är fast i ensam mamma söker :P haha jag har blivit tv nörd.. :)

Hejhopp


RSS 2.0