Kort och gott....

Vill bara säga att jag saknar min underbara vän Maria något så oerhört.. Längtar till sommaren då hon är hemma hos mig igen.. :)

Nu ska jag knalla bort till mormor och morfar och äta sen blir det jobb! hejsvejs!

Uppdatering

Kände att det var dags för lite uppdatering.. :) Dagarna den här veckan har rullat på i en väldig fart...

I fredags träffade jag Jennifer framåt kvällen, det var trevligt, som alltid. :) Lördagen blev det först jobb och sen hem till Evelina, med Elli och Saga. Det blev mycket prat och det var en trevlig kväll med väldigt trevligt sällskap.. :) Synd bara att Elli och jag skulle upp o jobba dagen efter, annars kunde det ju faktiskt blivit lite alkohol för våran del också men det var trevligt ändå.. Den kvällen avslutades med lite donken, milkshake, cheese och muffins hemma hos Elli. :) Var hemma vid halv två typ och skulle upp 4 timmar senare men det gick bra! :) Söndag det jobb igen och sen blev det träning på kvällen.. Det var skönt! :) Sen åkte jag hem till mamma där tittade vi på film och åt popcorn..

Skulle varit ledig tisdag och fredag den här veckan men så blev det inte och jag har jobbat på....
Måndag jobbade jag kväll och innan det sov jag mest bort hela dagen..
Tisdag jobbade jag 9.30-16.30 fick iaf lite sovmorgon. Efter det blev det lite lindex shoppning, lite underkläder och smink. Sen vidare till hemtex där jag köpte lite nya påslakarn set. :) Sen bestämde mamma och jag att vi skulle åka ut och handla på city g, var ju lönedag och allt.. Så det blev en tur dit, där vi hittade lite grejer på jysk och mamma köpte stövlar på Kalle P och efter det blev det tillslut dags att handla mat. :) haha Var hemma vid nio hugget, då blev det att styra och ställa lite...
Onsdag igår, då var det först jobb mellan 7-16 och sen hem för att käka lite och sen blev det träning. 20-20-20 kan fortfarande inte tycka att första 20 minuterna arobeics utan bräda är kul men det andra var roligt.. :) Väl hemma blev det dusch och lite käk och sen kom Emelie till mig en stund. :) Hon skulle vara hemma i Skänninge tisdag och onsdag så då måste man ju passa på att ses.. :)
Idag sov jag väldigt länge, behövde sova ut lite tror jag.. La mig vid tolv och gick upp vid tolv.. haha så nu har jag lagat mat, kastat i de nya lakarnen i tvättmaskin och dammsugit. haha så nu ska jag ner och byta den sista maskinen och sen ska jag hoppa in i duschen. Sen är det dags för jobb.. haha så har min vecka sett ut..
Imorn blir det också att jobba kväll, hade egentligen velat träna imorn men sen är jag ju ledig helgen iaf, det ser ut som att helgen är uppbokad den också.. Lördag blir det att gratta morfar, hela dagen lär gå åt till det :) och på söndag, ska jag och Elli åka in till Ikanohuset och på kvällen ska jag träna.. :) Ser fram emot att träffa Elli, alltid lika kul... :)

Det var en liten uppdatering måste springa ner till tvättstugan nu.

By the way, förut när jag var på väg upp ur tvättstugan så stog det en dam där nere, när hon såg mig så vände hon och gick upp för trappan och ut genom dörren?.... hm, undra vad hon höll på med?..... Lustiga människor finns det gott om! Jag menar varför gå in i en källare i ett hyreshus?.. aja.. :)

Hejhopp!

GRATTIS!! :)

Idag fyller Morfar hela 80 år, så ikväll har jag varit hos honom och mormor. Köpte med mig lite fika men de hade visst fikat så mycket att jag fick fika själv.. :) haha men det gick det också, morfar skulle bjuda på likör och grejer.. Han börjar bli gammal gubben men ack vilken underbar morfar jag har. Den bästa av dom alla!! Så nästa helg ska vi ut med släkten och äta middag och så där för att fira honom. Ska bli trevligt... :)

Fick jobba dag idag, det var skönt.. Mycket skratt men det är kul, det blir lite oseriöst ibland bara.. :) men så äre vissa dagar..  Somnade iaf som en liten gris efter att jag kom hem från jobbet. Jobbade ju delat pass igår så det har inte blivit så mycket sömn de senaste nätterna och jag har märkt hur beroende jag faktiskt är av sömnen... Vaknade i alla fall till vid sju hugget av att mamma ringde och sen knallade jag upp till morfar...

Imorgon blir det att ringa till motala, kanske att det blir lite studier nu också då, vi får se...


.......

Idag är det tisdag och jag ska snart in och jobba kvällen...
Var inne i Mjölby imorse och tittade på en lägenhet. Det skulle vara så mycket smidigare att bo i Mjölby..  Det var ingen
höjdarlägenhet direkt kan jag ju säga. Inte byter jag bort min pärla mot det. :) Jag har insett att jag verkligen bor så himla bra, det är bara fel stad... Jag vill inte flytta egentligen! Jag trivs ju så himla bra här i min lägenhet och med grannarna och så där...
Var och tränade i söndags och jag har fortfarande träningsverk, snacka om att jag är otränad. Det får förmodligen bli träning på söndag igen.. Tar det lugnt nu i början, nästa vecka sen får det bli två ggr... :) Måste ju verkligen komma igång igen... :)


Det kommer bli en tuff kväll på jobbet... hm, men det måste ju gå det också! :)

Ytterligare en helg har gått....

Dagarna springer iväg och nu är helgen över...
I fredags blev det jobb och hann  även titta på sista matchen på sanna när hon spelade.. Gick dock inte så bra!
I går blev det först hem till mormor och morfar en sväng där vi fikade och lyssnade mest på mormors bludder i två timmar.. aja det var ju trevligt att träffa dom en stund.. :)
Sen åkte Clara och jag in till mjölby och tittade på södracupen. Skänninges herrar klarade sig till finalen så det var roligt att se.. :) Synd att de förlorade finalen bara men de var duktiga som tog sig dit iaf.. :) Sen var det dags att åka hem och sova... Skönt att krypa ner efter en lång dag på träbänkar.. hahaha 

Idag har jag mest slappat och vid sexhugget blev det lite träning.. Skönt men fy fan vad jobbigt det var.. Känns verkligen att jag inte tränat på år o dagar, jag orkade typ ingenting.. Men det ska det bli ändring på, jag ska orka minst lika mycket som förut om inte mer.. :) Ska försöka ändra lite av mina tider till nästa månad om jag får ha vikariatet då också alltså.. 4 kvällar i veckan blir lite mycket....

Nu ska jag titta på trollkarlens hemligheter... :)


Godnatt

Jag måste lära mig att kunna varva ner snabbare efter jobbet så att jag kan somna tidigt och inte sova bort dagen som kommer efter.. :) Jag har iaf ställt klockan på 8.00 imorn bitti och det gör ju inget om jag ligger kvar till 8.30 men inte senare alltså.. :) Ska gå bort och sola (stort behov av lite sol i alla dess former, ser ut som ett vitt lakarn) käka lite god frukost och sen åka in en sväng till Elli. Vi ska ta en långpromenad och äta ihop sen blir det jobb för oss båda.. Ska bli trevligt att träffa henne och prata lite skit och samtidigt njuta av en skön promenad... :)

Jobbat kväll hela veckan så måste väl erkänna att jag är lite trött på just det nu, skönt att det blev lite annorlunda ikväll iaf att jag hade så pass mycket tid att jag kunde improvisera in lite annat.. :) Har en kväll imorn också sen är jag ledig ihelgen, ska bli skönt. Sanna spelar södracupen imorn så hinner iaf se sista matchen som hon spelar 21.15. Inte sett henne spela på skiit länge, så det blir ju lite kul.. :)

Snart fyller morfar 80 år, då blir det middag och grejer med släkten! Det blir säkert trevligt, får se hur stämningen visar sig vara, måste erkänna att jag tycker det är rätt jobbigt att träffa släkten just nu.... Men det kanske är så det kommer vara ett tag, det är sådan jag är, så jag fungerar!!

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng! :)


Godnatt! 


Todeeelloooo!

Skulle egentligen varit ledig idag men så ringde dom vid sju hugget och frågade om jag kunde komma och visst kunde jag väl vara snäll och ställa upp.. :) haha trött som en tok nu eftersom jag hade svårt o somna igår kväll så somnade inte förens vid tre kanske o sen upp klockan sju.. Det gick bra fram tills klockan blev två då blev jag zombie, orkade inte göra något, väntade bara ut tiden kändes det som... Imorn blir det att jobba kväll så det ska bli skönt med sovmorgon! :)

Ikväll blir det att träffa Elli och Saga, det ska bli trevligt! :) Nu ska jag lägga mig en stund i soffan innan de kommer.. Se om jag lyckas hålla ögonen öppna! :)


En sak som jag ser alla andra göra men som jag aldrig gjort själv...

Jag har nog aldrig gjort en sån här men sett hur många som helst göra det så nu tänkte jag att jag skulle vara lika "rolig" haha

Ta fram din mobil. Titta i din kontaktlista.

Har du pussat nummer 2?
Agneta. Min kära moster som inte längre finns i livet. Har jag säkert gjort när jag var liten.

Vad har du för relation med nummer 20?
Emeli Stedt, en barndomsvän som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat.

När ska du träffa nummer 30?
haha mitt egna nummer så nu typ :P

Är nummer 18 söt?
Ellinor Glifberg, självklart! :)

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Clara Gager. En underbar tjej men tuff på fotbollsplanen.

Gillar du nummer 14?
David Sjöström. Klart jag gillar min bror.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Alma Samuelsson, nej, det har jag nog inte gjort. Träffar henne tyvärr inte allt för ofta längre..

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Evelina Engström, oj ingen aning faktiskt men det blir säkert på någon fest snart.. :)

Är du nära vän med nummer 23?
Emelie Ottosson, vi träffar inte så ofta längre men en barndomsvän som alltid kommer stå mig nära!

Har du gått på bio med nummer 4?
Anna Lindell, nej en tjej som jag lärt känna på jobbet. :)

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Håvard, klart jag skulle.. Min kära vän från Norge... :) Nee inte på något kärlekssätt, han kom mig väldigt nära som kompis!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Anna-Karin Egir, vi pratar inte så mycket, träffas väldigt sällan men när vi väl ses så blir det väl mest hur man mår och vad som hänt den senaste tiden. :)

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Bettan, skulle ge henne en bamsekram!!

Vad har du och nummer 24 för relation?
Familjen, hemnummret! Familjen är ju familjen jag har en familjerelation :P

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Markus Forsberg, vad jag skulle vilja göra? hm inget speciellt?!.....

Vad är det bästa med nummer 8?
Automatisk kundstjänst, det är väl bra ibland :P

Brukar du och nummer 16 träffas?
Elli, ja då vi träffas ganska ofta...En av mina närmsta vänner! :)


haha kanske inte så kul men hade brist på något att göra, har varit ledig för länge helt enkelt :P hahaha
Nu ska jag ta mitt pencillin och hoppa i säng, lite sent men bättre sent än aldrig :P
Godnatt! :)


Tisdag

Igår var jag hemma hos Emelie en sväng, det var riktigt trevligt.. God mat och trevliga människor... Sa hejdå till Maria också, det känns väldigt lustigt att hon redan är tillbaka i spanien.. Overkligt på något sätt men vi vet vart vi har varandra och våran vänskap är stark och även att vi inte ses på ett halvår nu igen så finns vi hela tiden för varandra.. Sorgligt blev det allt men hon trivs ju så himla bra där borta och då ska hon ju helt klart vara där.. :) Jag unnar henne all lycka och all glädje där borta.!

Tjejerna på jobbet är bäst!!! De är så himla snälla och omtänksamma.. De har gjort allting på jobbet så himla roligt och jag lär mig något nytt av dem varje dag... Ville bara skriva det.. :) 

Har precis tagit ett långt och skönt bad och bestämt mig för att inte röra en fena förens imorn.. Disken och det får vara tills imorn så är det bara.. :) Jag ska fortsätta slappa nu i min sköna soffa! :D 

Hejsvejs 


Pannkakor

Jag har precis ätit massa pannkakor med sylt och grädde.. Min mage är så stor att den nästan spricker, men mmmmmums vad gott det var... :)


Söndag.

Det känns knappt som det är helg, eller det känns helt enkelt som att det varit helg i flera veckor så det känns inte så speciellt just nu... :) Jag har varit ledig mycket nu och det har jag behövt med tanke på att jag har varit sjuk.. Men nästa vecka sen blir det mer jobb och det ska bli skönt det också.. :)
 
I fredags blev det att träffa Emelie O, Clara och Maria. Det var hur trevligt som helst. Det blev god mat lite spel och sist men inte minst väldigt trevligt sällskap! Blev rätt sent och jag sov länge dagen efter.. :) Fixade lite här hemma o framåt kvällen gick jag hem till Emelie C där det blev käk och filmmys.. Trevlig kväll det också.. 

Thumbnail
ThumbnailThumbnail
Thumbnail



Idag håller jag på och  tvättar och har fixat det sista med garderoben och byrån. Det blev att plocka i ordning lite på "stora" skåpet i köket också.. Har fler grejer jag behöver göra men jag kan ju inte göra allt på en dag.. :)  

Imorgon ska jag åka in en sväng till Mjölby och på kvällen blir det hem till Emelie Adolfsson en stund... Det ska bli trevligt.

Det här blev en kort sammanfattning av de senaste dagarna.. :) 

Ska fortsätta titta på BEE MOVIE nu.. :)
 
 

Gott nytt år! :)

Ja nu är det 2009 :) Får hoppas på att det här året bjuder på en del roliga saker helt enkelt...
Eftersom jag går på pencillin så blev det en nykter kväll igår och idag kände jag att det var rätt skönt faktiskt. :) Plus att jag hade en väldigt trevlig kväll igår.. :) Fast kvällen avslutades rätt tidigt för min del, kände att jag inte riktigt orkade men det var trevligt ändå...

Idag har mammsen varit här o hjälpt mig med mina byråer till sovrummet.. Det blev fint, nu ska det plockas om i lite skåp o på hyllor o sånt där.. :) Har jag något att göra, det är bra! :) Imorn är det jobb som gäller börjar klockan sju och ska åka tidigt med bussen så jag borde väl egentligen ligga i sängen men så sov jag ju faktiskt till ett idag så då är det inte så lätt..  Det blir att träffa Maria, Emelie och Clara imorn kväll, det ska bli väldigt trevligt.. :) Tre tjejer som jag träffar alldeles för sällan..

Hoppas alla hade ett bra nyår! :)
 
Godnatt!


RSS 2.0