Extreme home makeover...

Fick höra idag att det var ett tag sen jag bloggade så det är väl bäst att lägga in ett inlägg.. :) Ja det är mest jobb på schemat just nu o pyssel med lägenheten. O självklart min kissebebis som jag har fått.. Min underbart, gulliga Wilgot.. :)

Satt och tittade lite på extreme home makeover, kan inte titta på det alltså, jag bölar som en liten unge.. haha Att det jämt ska vara så himla sorgligt, jag blir så trött.. haha plus att jag blir trött på att jag är blödigast i Sverige.. :) 
 
Ja, vad händer annars? känns som jag gör nått hela tiden men ändå får man aldrig nått gjort o det är så många man vill träffa o hitta på saker med.. Det är ju inte klokt vad tiden går..

Idag har jag jobbat för två haha nee men den här helgen är o kommer fortsätta vara Hanna värsta helg på kungshögahemmet..

Jag ska försöka komma igång o blogga lite men just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva.. haha
Var o köpte min efterlängtade TV igår, haha problemet är bara att jag inte kunde koppla in den själv.. Det är nått konstigt med kablarna.. aja nu tänker ni: SÄKERT.. Men det är det faktiskt.. :) Ska se om systeryster kan komma över o hjälpa mig lite sen..


Nu ska jag se på så ska det låta. :) Ha det gott!

Varför?......

Tänk vad bra det var när alla "vi" tjejer umgicks med varandra. Jag saknar den tiden något så enormt!!! Tänk vad roligt vi hade och så mycket bättre det mesta faktiskt var..


Jag är så JÄVLA trött på allting just nu, det är så hiiiimla typsikt. Är det alltid mig det beror på?

Jag önskar att jag bara var nån helt annanstans just nu, utan ansvar och utan några MÅSTEN...

Har haft en skön helg, har behövt lite ledighet.. Imorn jobbar jag kväll så då får jag sovmorgon imorn också o det vet jag att jag behöver. Nu går jag på nästa schema och det blir ytterligare 4 veckor på Kungshögahemmet.

Jag har egentligen inget o skriva just nu känns inget så roligt, förstår inte varför den här känslan kommit över mig..
Ska kila nu, hem o fixa lite. Har precis skruvat ihop min tvbänk nämligen.. Ciao...

Du, det spelar ingenroll längre... Jag saknar dig!

Tiden går så fort jämt...

Ja, det känns som att veckorna bara rullar på.. Det är helt sjukt.. Varit ledig nu i helgen och eftersom man planerar saker när man väl är ledig så går tiden så himla snabbt och imorn är det dags för jobb igen. Är inte så jätte sugen men det är bara att bita ihop och gilla läget..

Igår var det dags för Sofias 20 års fest och det blev en riktigt trevlig kväll med mycket skratt, prat och sång. :) Tack Sofia!

I fredags blev det lugnt för min del, somnade tidigt hemma hos mammsen, knallade hem och då vaknade jag till så då blev det att titta på the ring 2, var ju tvungen o se den eftersom vi sett på första kvällen innan.. :) Sen dök Maria upp, lika trevligt som alltid! :) Idag har jag mest sovit, är rätt sliten faktiskt. Gick o köpte pizza förut o låg framför tvn. Nu är jag hos mamma en sväng, skulle se om jag hittade nått tigerbalsam mot mina sjukt många myggbett som jag fick igår. Axelina sa att det skulle funka.. :) Har dock inte provat än.. :)

En sötboll som fick mig att le oavbrutet en hel kväll. :) 


 


I´m moving out!!

YEEES, nu är jag på gång med flyttningen för fulla muggar och i natt var första natten i lägenheten.  Jag sov som en gudinna! :) Det känns riktigt bra o visst är det mycket kvar att göra och att införskaffa men jag är ändå väldigt nöjd med det som jag än så länge lyckats åstadkomma, men med hjälp ska jag ju tillägga.. :)

Är hemma i mammsens lägenhet o äter lite bara sen ska jag bort o fortsätta igen.. haha orkar ju inte laga mat när man håller på så syster yster stod för det idag.. :)

Jag är glad för din skull, även att det är lite jobbigt ibland.. That´s something I can´t help, but I have to admit it. Jag vill att du ska kunna bli min vän.


Nehe nu är det dags att fortsätta med rensningen där borta.. :) Dags att gå hem med andra ord, åh vad jag längtar tills det är klart.. :)

Ha det bra alla, Ciao!

RSS 2.0