Minnen, kärlek, vänskap!

Jag är glad över att jag verkligen vet vad som är viktigt för mig här i livet!
Innan jag blev tillsammans med Krille så visste jag nog inte så mycket om människorna som bor i den här staden, jag umgicks alltid med människor som var så himla bra..
Jag är uppvuxen med världens bästa tjejgäng, jag vet det!
Alla vi har inte jättebra kontakt längre, men jag vet att det var dom som gjorde min uppväxt här i Skänninge, de gjorde den riktigt bra!
Det finns några tjejer som jag vet alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta oavsett om vi inte pratar med varandra på 20 år.. Visst har vi haft våra ups and downs men det har man väl i alla förhållanden oavsett om det är kompisförhållanden eller kärleksförhållanden.. Jag vet att ni alltid kommer betyda mycket för mig oavsett vart vi är i livet.. haha trots att det bara är jag som är kvar i den här hålan.. :)
Vi har många minnen tillsammans och dom tänker jag bära med mig genom resten av livet..
Jag blev visst lite sentimental här innan det var dags för sängen.. Nu ska jag krypa ner bredvid min baby och sova!

Torsdag..

Jag blir helt veckovill när jag jobbar natt men juste det är ju faktiskt torsdag idag.. :)
Sov länge, inte vänt tillbaka dygnet men känns lite onödigt eftersom jag jobbar hela helgen nu..
Dock blir jag så seg och det är jobbigt.. Var ute på en promenad i det sköna vädret, det var riktigt gött! Dock hade jag lite för mycket kläder på mig så det blev väldigt varmt..
Nu har jag dammsugit och grejat lite.. Väntar på att Krille ska komma hem så han kan sänka värmen för det är så varmt i vårt hus så man nästan får värmutslag! Gaaah!
Påtal om huset, så trivs vi väldigt bra! Dock inte fått ordning på riktigt allt än men så äre.. Har några kartonger som står i Majkens rum som jag tänkte ta tag i att plocka upp nu.. De sista kartongerna, lata som vi varit! :P haha
Jag fick förresten MVG på min första inlämning i kursen.. Det känns bra! :) Ska greja lite nu och sen börja ta tag i nästa veckas uppgifter och inlämning.. Alltid något att göra! :P
Idag fick ju Victoria och Daniel en liten prinsessa också, vad härligt för dom! Hoppas på riktig glädjeyra så det inte bara är en massa "måsten"! De är ju trots allt bara människor dom också! :)
Ha en bra dag!

Hallååå där!

Solen skiner ute, det ser helt underbart ut! Jag har inte varit ute än så jag tänkte traska ner en sväng till mormor för att se vad hon pysslar med..
Idag sov jag länge, eller jag var uppe 06.50 imorse och flyttade på bilen eftersom Krille hade försovit sig och min bil stod ytterst.. Ibland är jag allt en snäll flickvän, sen somnade jag om.. Låg i sängen och filosoferade till efter tolv. Det var skönt! Nu har jag suttit och renskrivit mina frågor som jag skulle svara på förra veckan till kursen jag läser.. Det är rätt skönt att ha allt renskrivet på datorn till den dagen det är test så man kan gå igenom frågorna..
Ikväll är det dags för jobb, ska bli kul.. Var nästan en vecka sen jag jobbade nu, sen kör jag helgen också..
Åkte till jobbet igår och hämtade papprena till att vi ska söka om våra tjänster! Jag vet ju vad jag vill göra men man ska välja tre val.. Ett första hands, ett andra hands och ett tredje val.. Det är svårt som tusan och det ska vara inlämnat redan den 29:e.. Det ordnar sig säkert, ska hem och samråda lite med min mor tänkte jag.. Inte för att hon vet så mycket om det men kan vara bra att bolla lite med mina tankar.. Jaja så äre..
Igår var det ju debatt på tv:n, kvällsöppet heter det kanske?..
Jag blir såå trött och ibland undrar jag varför jag ens tittar för då har jag så mycket åsikter så det nästan bubblar upp ur öronen på mig! Nu ska vi lägga miljontals kronor på jämlikhet. Jämlikhet är jättebra men inte i den form att barnen ska få ett nytt personligt pronomen "hen".. Allvarligt vad är det för skit? Det spelar ingenroll om flickor vill leka med bilar eller om pojkarna vill gå runt i klänningar.. Barn gör sånt och låt dem göra det! Men tvinga inte fram sådana saker! Det låter nästan som att om en flicka vill ha rosa kläder och leka med dockor och ha prinsessor på rummet så är det något som är fel? Faktumet är att oavsett hur det känns inombords så är vi faktiskt flickor och pojkar, tjejer och killar, kvinnor och män. Hon och han! Och det finns en biologisk orsak till att vi inte är tvåkönade och att vi inte är likadana! Alla barn är lika värda och alla barn ska bli respekterade för vilka de är och hur de vill vara, men det betyder inte att vi ändå inte har ett kön! Barn utvecklas till att bli individer, till att bli personer, de går från spädbarn till barn till tonåringar till vuxna.. Är det inte tillräckligt svårt redan att hitta sig själv?!.. Ska de då inte få reda på om de är tjejer eller killar hur förvirrade kommer de inte bli då?.. Hm jaha kan jag föda barn eller hur var det nu igen? Varför har jag bröst och inte Olle? Vi är ju hen båda två så varför ser vi inte likadana ut? Vi är ju likadana?! Eller?!

Vi vet ju allihop att tjejer och killar har olika förutsättningar.. Tjejer utvecklas oftast snabbare i både tal och mognad medan killar utvecklas sin motorik på ett annat sätt än vad tjejer gör.. Det är ju så att kvinnor klarar inte av att utföra alla uppgifter som män gör.. Och med det menar jag inte att kvinnor är sämre än män utan för att våra kroppar helt enkelt inte är byggda på samma sätt.. Jag tror inte att en man skulle klara av att föda barn bara för att han fick ett kvinnligt könsorgan!
Jaja, jag skiter i vad de säger, jag tänker då ta på mina förhoppningsvis framtida barn tjejkläder respektive killkläder, inte tänker jag sätt på min son en rosa blus med blommor på ena dagen och andra dagen en tröja med döskallar för att inte folk ska förstå vilket kön han är! Inte heller tänker jag acceptera att någon kallar min son eller min dotter för hen! Jag skulle definitivt inte vilja bli kallad för hen!
Nee, nu ska jag sluta slänga ur mig åsikter och gå bort till mormor en sväng!
Have a lovely day!

Long time..

Ja, nu var det så där längesen jag skrev igen..
Har jobbat som en tok, de sista veckorna så min kropp är lite trött.. Vi bor i vårt fina hus nu, fast det är saker kvar som inte är riktigt klara.. Men det har varit så himla skönt att bara få landa.. Jag är så trött på allt som heter renovering just nu och jag tar mig inte riktigt för att göra nånting, men nu bor vi ju här och då tycker jag att det är okej att känna så ett tag..
Dags för jobb imorn igen, inte så taggad men på lördag ska Krille och jag på RAW så det ska bli kul.. :) Dock kan det vara så att jag åkt på uvi, får se hur det känns imorn för i så fall blir det vårdcentralen med detsamma!
Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar! Tråkigt inlägg, tråkiga Hanna! haha
På återseende!

RSS 2.0