Halvt sjuk..

Har mått dåligt nu i några dagar, känns inte alls kul.. Ont i halsen, förkyld och febrig.. Tror dock att febern har försvunnit, ska strax ner och köpa mig lite panodil. Behövs eftersom jag går på en fyranätters helg ikväll. Jag har fått en blåsa i kinden också, det gör ju så himla ont och den sitter på ett så himla dumt ställe också så jag känner den så fort jag biter ihop...

Trött är jag men får vila fram tills det är dags, kan ju för schyven inte vara hemma fyra nätter, det går bara inte..

Är det något annat jag blir trött på så är det folk. Personer som dömmer utan att veta någonting egentligen.

Inte långt kvar tills jag åker till Maria heller, det ska bli så himla skönt! Få komma bort lite, inte tänka på allt det vardagliga här hemma..

Nu ska jag försöka gå ner till Östenssons en sväng!  
Tråkigt inlägg det blev men ha en bra dag!

Du är så himla bra!



Trött..

Idag vet jag inte vad det är med mig, imorse när Krille gick till jobbet så var jag pigg.. Men så tänkte jag att det är ju lite väl att gå upp vid kvart i sju när man är ledig.. Sen försvann jag helt, sov och sov och sov.. Låg i sängen lääänge idag alltså. Nu sitter jag här i min morgonrock fortfarande, det tonåringsvarning på mig idag! :) Tänkte åka in till gymmet men det får nog bli imorn, då kan jag gå upp lite skapligare, så idag får det bli en promenad sen..

Igår var jag också trött fast inte på det sättet utan jag var arg och irriterad. Hot och elaka ord är det värsta jag vet, gör det situationen bättre eller?

Nästa helg kommer Majken och jag som jobbar fyra nätter den helgen, inte alls kul.. Får se om jag iaf hinner pussa och krama lite på henne.. Söta, bästa Majken!

Har jobbat hela den här helgen och de helgerna blir jag totalt osocial, jag fungerar inte som social människa då. Jag bara jobbar, sover och äter. Det är nog därför jag är trött idag också, jag har lite problem med att vända tillbaka dygnet med en gång, men nu går jag ju på torsdagkväll så då känns det nästan lite onödigt att vända tillbaka dygnet. Det värsta är att kroppen tar stryk av att hålla på att vända på dygnen, att jobba på nätterna, men i övrigt så har jag trivits jättebra med det.. I söndags var jag en sväng hos lilla mormor, hon fyllde 81 år i fredags. Hela släkten var där och det var god mat och god fika. Sabina hade lagat mat, hon är så himla duktig och det är alltid en överraskning vad det blir. Nya spännande smaker iaf. Mormor fick en ny bärbar telefon av oss, det har hon pratat om ett tag nu att hon behöver, så det blev hon nöjd med. Det var ju tur det. :) Nu ska jag ta och äta något, får se om Linnda svarar om vi ska knalla ihop eller om jag ger mig ut själv.. Vädret är ju underbart, verkar dock som att det blåser, men att se solen skina gör än ju så glad! Då kanske jag piggnar till också, lite luft och solsken gör nog susen!  

Ha en bra dag!

Heej du glada!

Dagen har gått rekordsnabbt.. Åkte ut till Linnda vid två typ, där var Malin också och vi gick en promenad i skogen med lille Putte. Mysigt, vi såg rådjur och solen sken så härligt, blåste ju riktigt ordentligt på vissa ställen men det var ändå härligt. Jag är inte ofta i skogen nu längre och jag älskar ju sånt.:)

Ikväll har Krilles mamma, Catharina varit här på fika. Lika trevligt som vanligt! :) Krille hade namnsdag häromdagen så han fick en fin tröja och en ny sovkudde, välbehövligt kan jag lova. :) Efter det kom Erik och Linnda hit en stund och vi har tittat på big brother. Förstår egentligen inte varför jag tittar på det, mot alla mina principer egentligen.. haha men det kanske just är det som är det roliga, det är så pinsamt så jag måste bara kolla.

Imorn ska jag in en sväng till Linköping, lilla mormor fyller ju år imorn så då måste jag försöka hitta en present till henne. Vet ju iofs redan vad jag ska köpa så det blir nog inte svårt.. Sen måste jag träna lite och på kvällen sen blir det jobb.. Då startar min jobbhelg. Ska jobba lite nu några helger framöver men det känns faktiskt helt okej, jag har ju något att se fram emot, dagarna hos Maria! :) Gaah vad jag längtar, det kommer bli fantastiskt, hon fyller ju år den 10:e så det kommer bli en bra helg det vet jag redan nu!

Nu är det dags att sova om jag ska orka med dagen imorn, får se hur jag lägger upp den eftersom jag egentligen behöver sova ganska länge med tanke på att jag ska jobba på natten sen.. Vi får se hur det blir!

Sov gott!


Idag har jag legat i..

Gick upp vid nio hugget, blev en runda till gymmet, lite kondition som resulterade i en timme på crosstrainern. Efter det stannade jag hos Linnda och vi traskade en runda. Eller det blir ju en ganska hyfsad runda, men den känns inte alls långt eftersom sällskapet är så bra! :) Efter det blev det lite käk, keso och kyckling och sen in till Mjölby igen för poolmöte. haha ja vilket möte det blev, men tillslut tror jag vi iaf kom fram till några saker efter avbrott och safttorkning osv.. :) Sen hem igen och sedan tillbaka till Mjölby med Krille för att titta på lägenhet.. Nu ikväll har jag ätit kycklingtacos med cachewnötter, avokado, sallad och lite annat gott. Smaskigt vill jag lova! Det blir mycket kyckling nu, men det är ju såå gott! Det är väl i stort sett det jag hunnit med idag.. Tycker dagarna går så tokigt snabbt..


Hittade den här bilden, haha det var verkligen längesen, men vad små och söta vi var!

Jag till vänster, David i mitten och våran kusin Therese till höger. 

Jag hade visst inte så mycket mer att berätta för tillfället, vi hörs!


Nu är det för tyst här hemma igen..

Ja, det är så det känns när Majken åker.. Så fort vi lämnat av henne i Laxå/Svartå blir det knäpptyst i bilen, eller inte för att vi inte pratar men det är liksom inte samma sak. Jag längtar redan till nästa gång hon kommer.. Lill skruttan! Idag har vi styrt med födelsedagspresent till Majkens mamma. Majken gjorde ett eget armband, målade och skrev ett fint kort och valde ut ett halsband som hon skulle få.. Hon har ett stort hjärta för att bara vara 3 år, hon tänker på alla och vill att alla ska vara glada! <3 Om det är så här med Krilles Majken undra hur bebis,barn,kärlek-galen jag kommer bli när jag själv får barn?! :) Dock lär ju inte det ske förens om några år, visst är man sugen när man ser alla små knoddar och alla som ska ha barn men neeej, jag har ju mina planer och saker jag ska göra först!

Imorn är det gymmet för min del, uch har blivit så där med allt de här dagarna som Majken varit här nu, det blir liksom svårare med maten när hon är här eftersom alla rutiner ändras när hon är här.. Det blir ju mer barnvänlig mat och sånt som hon gillar och man lagar och fixar och grejar. Så imorn blir det hårdträning, sen ut till Linnda för en promenad, sen möte på jobbet och på kvällen ska vi faktiskt titta på en lägenhet.. Ska bli skönt att träffa Linnda, känns som det var jättelängesen fast det egentligen kanske inte var det. :P

Desperate housewifes började ikväll igen, jag tröttnat verkligen aldrig på det, imorn är det Greays anatomy, nu kommer kvällarna bli roliga igen. haha nee men roliga program på tv:n, det har det inte varit på mycket länge.

Dags att kila, hejhopp!

Söndag, yes it is..

Jahopp då var helgen redan förbi, helgerna går för snabbt.. Jag älskar de helger när både jag och Krille är lediga samtidigt.. Kvarlitetstid har den här helgen bestått av och jag gillar det starkt! Igår var det ju melodifestivalen, vet inte vad jag ska säga om låten som vann, hm inte min favorit precis.. Idag har jag stökat och styrt här hemma.. Sov länge, det behövdes och nu har vi rensat på Majkens rum, alla "bebissaker" som hon så fint kallar det åkte ut och det var mycket saker.. Det är mycket saker som hon inte leker med alls. Möblerade om lite gjorde jag också och satte upp de nya, fina, vita hissgardinerna som mamma hade med sig hem från Ullared igår. Jag är nöjd! :) Köpte en rosa ryamatta för några veckor sedan till hennes rum så nu är det fint vill jag lova. Hon har ett riktigt flickrum vit och rosa. Det var mycket Hello Kitty som gällde ett tag men nu är det mer prinsessor som hägrar. :) Har inte gjort mycket mer idag faktiskt, lagat lite mat, slappat, ja sånt där som man gör på en söndag.. 

Får se hur veckan kommer se ut, Majken ska stanna till på tisdag och jag ska såklart hinna med lite träning och sånt där också..  

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tror jag överger datorn nu och går ut och sällskapar Krille i soffan! :)

Ha det gott!

Bloggen kommer och går...

Ja, det är väl så för mig.. Ibland tycker jag att det är kul att skriva och ibland går det perioder då jag bara undrar varför folk ens orkar sitta och skriva om sig själva i en blogg. Nu är jag en av dom igen som tycker det är kul! :)


Ja, vad har hänt sedan jag slutade skriva i slutet på förra året?! Jag har såklart firat jul och nyår med mina älskade underbara vänner och familj.. Jag håller fortfarande på att jobba samtidigt som jag läser lite kurser.. Jag har börjat träna ordentligt, äta nyttigare och ja, jag mår mycket bättre! Klart jag äter lite onyttigt på helgen som normala människor men jaaa ni förstår mig.. Jag har blivit några månader äldre, jag har haft årets fjortisfylla som inte skett sedan.... ja, kanske just fjorton års ålder, jag har börjat fundera mycket på framtiden, (fast det har jag väl alltid gjort). Jag har bokat tågbiljetter till min fina vän Maria, så det blir en sväng till Lund i mitten av April, ska bli underbart med lite kvarlitetstid! osv..........

Ikväll är det melodifestivalen, inte alls samma sak längre men självklart ska jag titta. :) 
Den här helgen är sötnöten hos oss, lilla Majken som faktiskt inte är så liten längre. 3½ år, tokigt vad tiden går snabbt.. Hon är hos farmor och farfar ikväll.. Melodifestivalen är lite av Majken och farmors grej så självklart ska de titta på den tillsammans. Kvalitetstid behöver dom ju såklart! :)

Det blir en slappkväll här, nu ska jag ta tag i lite grejer här hemma.. Mamma och Sanna har varit på ullis idag, tur att jag inte följde med, jag och shopping alltså :P men ska hem dit sen och se om de fick med sig några gardiner hem till Majkens rum. Att förnya och styra är väl lite av min grej just nu, jag målar om saker och flyttar på grejer och håller på.. Typiskt mig! Hade jag varit ekonomiskt oberoende hade jag nog bytt ut precis allting typ så där två gånger per år.. :)

Amazing Grace spelas på min spotify, kan jag göra annat än att tänka på min lilla morfar? Vad jag saknar honom! 
När jag började med att måla om kistan som stod här i hallen och fortsatte med byrån, så insåg jag ännu mer hur mycket jag faktiskt saknar honom! Det var alltid med honom man gjorde såna små projekt och han tyckte ju att det var
så kul.. Nu fick jag gå på hur jag själv trodde, nu fick jag klara mig utan honom.. Utan honom vet jag inte, han finns alltid där, alltid men ändå..

Nu blev det en gnutta seriöst också, men nu ska jag sluta skriva.. Ha en bra kväll så får vi se när nästa uppdatering dyker upp! :)

RSS 2.0