Ska det nansin ta slut?

Jag trodde att det bara skulle kannas sa har i borjan.. Nu har jag kannt samma kansla i tva manader.. Visst har jag kommit in i allt nu, men det här är inte jag! Det ar natt som saknas, jag är inte glad nar jag vaknar o vet att jag ska jobba. Jag ar lattad nar klockan slar fem och jag vet att jag kan lamna huset.. Sa ska det inte vara.! Tur att jag har mammsen utan henne skulle jag inte klara det har... Jag med mitt jakla samvete!!! Imorn ska jag saga att jag aker antingen den 30 eller 31 maj! Sa are bara! Jag maste sluta tanka pa alla andra, jag kommer aldrig traffa de har manniskorna i hela mitt liv sen.. Varfor bryr jag mig sa mycket? TYPISKT!


Jag har visst glomt att skriva.....

Om jag har forstatt allt ratt nu sa kommer Emelie hit o det kanns sa himla bra.. :) Ska prata med henne nu ikvall, vantar pa att hon ska kaka klart bara.. :) Sa da far jag val lite rapportering...

Veckorna gar hyfsat snabbt men idag kandes dagen ganska lang.. 

Igar blev det kreutzplatz med emmie o johanna o deras barn.
Pa kvallen kom Johanna till mig en svang.. Det var val i stortsett min dag... :)

Idag har vi inte gjort mycket vettigt alls, jag har faktiskt inte ens varit ute idag o det kanns for jag har ruggigt ont i huvudet.. Ska nog iaf ga ut o ta lite luft pa balkongen en stund.. Behover nog det..

Ska man bara le o acceptera allt? hm, thats not who I am...


Jag tanker mycket pa allt som var.. Alla stunder, jag saknar det!!!





What a beautiful morning...

Solen skiner o jag vaknar av att min svenska telefon burrar till.. Det ar Emelie som ringer! :) Bara det gjorde ju att min dag inte kan bli annat an bra.. Hon sager att for henne ar det gront! :D Sa imorn far Hanna reda pa om hon ar lyckligast i varlden.. :)

Nu ska jag ga o simma o sen ska jag plantera rumpan pa balkongen! :)


En trott Hanna, men det funkar alltid.. :)

Igar var det nordiska och nelson som gallde.. Blev en riktigt lyckad kvall trots att jag inte var sa jatte sugen innan.. Daremot sa blev min tagfard hem mindre lyckad. Men nu vet jag ju hur tagstationen ser ut hemma hos Emmie ocksa.  :P Men just da var jag valdigt trott pa livet maste jag saga.. Speciellt nar man hor att nan sitter o garvar o sager "hon ar svensk" haha jag menar vad tusan hade det med saken att gora att dorrarna var mupp o att jag inte kom ut..

Jag var iaf hemma halv sju imorse, sa jag gick faktiskt upp for typ en timme sen.. Det tragiska ar att det ar hur skont vader som helst ute, o jag har sovit bort hela dagen... Jaja det ar smallar man far ta nar man ar i det har landet.. :) Tack for annu en rolig kvall i zurich med er tjejer! :)
 
Ikvall ar det melodifestivalen! :)


Hanna har slappt bomben!!

En ganska lugn dag idag, simmade efter jobbet o sen akte in till stan en svang traffade Emmie, Kine och Johanna. :)

Sommarturnen ar planerad! :D

Nu har jag pratat med Sabine.. Det var jobbigt, men anda skont! Eller jobbigt, jo det var det eftersom jag ar en fjant nar det galler sant dar, hatar att gora folk besvikna sa var det faktiskt lite jobbigt.. Daremot var det nog ett behovligt samtal!

Nu ska jag iaf hoppa i sang! Sov gott..

Ibland tar mitt talamod slut....

Jag hatar att tjata, jag hatar att bli arg. Jag hatar att vara tvungen o skalla pa nan.. Det ar  typ det jag fatt gora hela dagen... Uch, det kanns verkligen inte bra! Det var ju jatte roligt att Johanna o Tove kom pa besok o da kanns det trakigt att en 8 aring inte ens kan bete sig liksom..

Jag langtar till att det har jakla lovet ar slut alltsa.. 
 
Har inget mer o skriva idag, ar inte pa topp humor! Ciao!

En lite mindre underbar dag kan man val saga...

Jag ar helt slut i huvudet idag alltsa!! Visst Robin ar varldens sotaste men ibland kan han verkligen vara som en djavul... Okej om det pagar i 10 minuter men en hel jakla dag.. UCH!! 




Underbar dag..

Ja, solen skiner o jag kom precis hem ifran simhallen.. Var o simmade ett par langder, lite for fa egentligen, jag blir sa uttrakad.. Men tycker anda att jag varit ratt duktig som gjort det ett par ganger nu.. :)

Har spelat wii hela formiddagen, haha forsta gangen jag spelar pa riktigt o schisse vad dalig jag var... haha bade Robin & Alex kom forre mig hela tiden.. haha men det ar smallar man far ta, vi hade ju roligt iaf.. :)

Ringde en snabbis till mammsen precis, saknar henne!!! Hoppas hon skickar mitt paket idag med headsetet und meine lieblings schokolade.. :) Det uppskattas! haha man kan ju forsoka sig pa lite tyska iaf.. 
 
Jag maste ta mig i kragen o prata med mina vardforaldrar...   :S

Ikvall ar det aupair traff igen som galler...

En riktigt slapp helg.. :)

Det har har varit en riktigt skon o avkopplande helg..

Var inne i stan en svang igar med Emmie och kopte det dar pudret, sa nu har jag det ocksa! Blev en scarf ocksa, den lag dar alldeles ensam, det var meningen att jag skulle kopa den.. :)

Efter det blev det hem till mig och en melodifestivalskvall.. haha ja, skratta kunde man ju gora at dom iaf.. KEBABPIZZA.. :D Fast jag ville ju att sotnosen ola skulle ga vidare.. Efter det var det ju se upp for dararna pa tv:n och sjalvklart var vi ju tvugna att titta pa den ocksa..

Idag ska jag ta det lugnt, funderar pa o ga o sola.. Det ar inte direkt sverigepriser har men jag menar ibland maste man.. Jag ska aldrig klaga pa att ett solarie ar dyrt nar jag kommer hem till Sverige igen.. :)

Ska val fortsatta lasa min bok ocksa, spannande som tusan! :) Ha en bra dag!!!

Snacka om seg!

Har nog aldrig varit sa har seg som idag.. Tack o lov att vi hade staddag, pallade verkligen inte o va social eller rattare sagt jag pallar nog inte det nu heller faktiskt...

Allt jag kan tanka pa just nu ar sommaren.. :) Det ar anda mer an 4 mander tills dess...  

Eftersom jag inte orkat vara social idag o inte heller orkat ge mig ut sa har jag faktiskt borjat lasa en bok.. :) Nar man val borjat kanns det som man inte kan sluta lasa.. Den ar ratt bra faktiskt, lite hemsk men det ar val sant som ar spannande..

Alla hjartans dag!!! <3

Karlekens dag!


image16
Det ar en dag som denna man ska lagga lite extra tid o lite extra tankar pa de som man haller kar.. :)


Redan torsdag...

Gardagen ar knappt vard att namna det var darfor jag inte skrev natt igar.. Satt pa svenska ambassaden i Bern i stortsett hela dagen. Med tva skrikiga ungar, efter de timmarna var det inte konstigt att man hade huvudverk.. :P haha sa min borsta visit i Schweitz huvudstad var val inte sa jatte roligt kanske.. Sen blev det iaf att traffa Johanna en svang. Sa akte in till Mc Donalds o satt dar ett tag.. Det var skont o komma bort lite fran gap, skrik o tjat..
 
Ska forsoka ta mig till simhallen idag o simma lite o sen nar jag slutat aka in till stan en svang.. Har lite grejer jag vill kopa, aven att jag ska SPARA :P haha det vet vi ju hur bra Hanna ar pa... 

image15  

Satan i gatan vad jag saknar mitt langa har...

Ungar, potatisar och tillslut lite avkoppling..

Ungar och potatisar ar val vad min dag mest har bestatt av.. Jag fick namligen for mig att dra igang projektet potatistryckning haha shiit det var verkligen potatis overallt o farg o kladd o skrik o herregud innan det iaf sag lite skapligt ut... Haha Robin var lila i hela ansiktet nar han var klar med sin teckning och Alex lyckades hugga sig sjalv i fingret.. Men sa lange man har roligt sa ska man ju inte klaga :P


Efter den har dagen blev det att ga o simma ett par langder, det var underbart skont..... Iaf efterat nar man kunde glida ut i det varma utomhus badet.. :)

Jag ar bade trott och hungrig sa mycket roligare an sa har blir det nog inte idag...
 

Nar man ar pa ett sant har stalle, i en annan familj i ett nytt land sa ser man saker pa ett annat satt.... 

Innan vi aker i fran det har landet ska stallena pa listan vi gjorde hos Johanna vara avbockade! :) Vi ska sikta pa det iaf, ska forsoka o fa det dar med ekonomin att ga ihop sig bara.. :P


Mandag

En ny dag pa veckan och idag har jag faktiskt varit i alperna.. Solen sken och det var riktigt skont, okej det blev ju ingen skidakning for var del men Robin och jag holl oss till pulkan. :P haha Jag lyckades kora in i en stolpe anda sa det rackte nog med det.. :P




Ikvall akte vi hem till Johanna en svang for hon fyllde hela 24 ar idag.. GRATTIS pa din stora dag Johanna!

                  


Det var en trevlig liten tjejkvall.. Synd att Emmie var sjuk bara o inte kunde komma.


O sa blev det ju att saga hejda till Emelie ocksa eftersom hon aker hem imorn.. Tusan sa trakigt! Men vi SKA halla kontakten.. Paris planer, o latt att det blir besok i Stockholm sen ocksa... Dar har vi ju bade Emelie o Johanna. :)   



Jag saknar er!!

 

Mina underbara vanner, jag saknar er toook mycket!       

Solen skiner..

Idag ar det riktigt fint vader och Hanna sitter vid datorn.. Nicht gut! Tankte ga ut o satta mig pa balkongen om en liten stund.. Men klockan borjar springa ivag ser jag.. Sovit i stort sett hela dagen.. Det blev en seg kvall igar, alla var sega, lite halv krassliga o allmant opeppa pat.. Jag var en av dom kan jag ju erkanna. Sa det blev inte sa sent, men trott ar jag visst anda.. Visst vare trevligt o traffa toserna aven att vi var sega, men sa ar det ibland.. Det ar smallar man far ta.. 

En liten fagel viskade i mitt ora att jag kanske far besok vecka 11. Men bara KANSKE! Jag hoppas verkligen!!! Det skulle vara helt underbart..

Det kanns sa dar att jag har varit har i ungefar en och en halv manad och jag har redan kommit pa att det har med o vara aupair ar nog inte riktigt min grej.. men det kanske andras... Eller att vara aupair tror jag inte ar grejen det ar den har familjesituationen att i stort sett ha mamman hemma hela tiden, det ar pafrestande som tusan! Men man maste ju ge det en chans iaf! :)

 Jag saknar dig mitt basta!!!



Nu ska jag satta mig i solen o njuta! :)



Shopping. :)

Yes, det var vad ja, Johanna och Emelie agnade oss at idag.. Jag hittade antligen ett par stovlar, mina gamla ar helt kaputt verkligen.. O sa blev det en jacka o en bikini ocksa. :) De andra handlade faktiskt ocksa, sa det var inte bara jag... :)

Jag ar riktigt seg i dag men bara om en liten stund are dags att dra sig in till stan for o mota upp tjejerna igen..
Fast sen sa tanker jag pa att Emelie faktiskt aker hem pa tisdag. Tusan vad trakigt det kommer bli. En skonare tjej far man leta lange efter.. En riktig solstrale. :) Da blir man lite mer sugen pa att aka in for att traffas allihop liksom eftersom det inte ar langt kvar..

I gar blev det bowling o bigben. De som star i baren ar riktigt snalla dar, de bjod oss faktiskt pa en riktig omgang med nan shot haha vad det nu var for natt.. Det var riktigt ackligt men jag menar man tackar ju o tar emot.. Forsoker iaf :P Jag blev riktigt forvanad over att jag kom tvaa pa bowlingen jag menar haha jag ar samst :P Men Johanna vann som vanligt, hon ar riktigt saker pa det dar.. :P

Kommit fram till att trots att man bor i samma land sa are manga ord som man faktiskt inte fattar.. haha konstigt men sant.. Ibland tittar vi pa varandra o undrar, vad tusan sa du var det dar verkligen svenska?

Nog babblat for ikvall, dags o kila.. :)

Uppdatering :P

haha fick order om uppdatering sa nu ar det val dags :P

Robin sov lange idag, det gillar jag.. :) Men var faktiskt uppe ratt skapligt och gjorde en stor frukost till mig sjalv med stekt agg o baguetter o lite annat smatt o gott.. :) Fick lite kansla fran helgen :P Har varit o badat idag med Robin. haha vet inte om man kan kalla det kul, men han hade nog det iaf o tiden rullar ju pa.. :) Jag har inte gjort sa mycket mer idag faktiskt.. Jag ar fortfarande trott.. Allvarligt sa tror jag att det ar natt fel pa mig, jag har varit konstant trott sen jag kom hit. Jag trodde det skulle ga over men det har inte gjort det an... 

Det dyker alltid upp kanslor.....
Det ar som att nan lagger en nybakad kanelbulle pa bordet men du kan absolut inte na den for du nar inte upp... Du vet att du aldrig kan fa den, bara kanna den dar retande kanslan nar du kanner lukten..  haha bra liknelse va? :P

Det konstiga med mig o med det har stallet ar att ena stunden kanns allt skit bra, jag langtar inte hem nanting.. Sen ar det som att vanda pa handen o allt kanns piss o jag vill bara sa langt bort harifran som mojligt.. Tjejerna har nere gor att allt det har ar vart det och att det funkar... Helgen som var, ordet hem dok inte ens upp i mitt huvud... 

Jag sager bara en sak, borta bra men hemma bast! Man borde uppskatta allt man har hemma sa mycket mer...

Det har blev for djupt for mig, over and out! Godnatt!

Seeeg dag!

Ja idag har det varit en riktigt seg dag och den lar ju fortsatta sa.. Tror att det beror pa den lilla somnen jag fick i helgen men jag ska inte klaga for helgen var verkligen klockren! :D Daremot ser det ut som jag gatt in i en dorr o med tanke pa att jag faktiskt gick in en p-stolpe sa stammer det ju ganska bra iaf.. Jag lyckas da med allt :P haha
Nu ar det iaf tomt hus har o det ar sa himla skont, trodde aldrig att de skulle ga.. Nar man ar trott blir man bara grinig pa de sma liven hela tiden..

Idag fyller Emmie hela 20 ar. GRATTIS, GRATTIS!!! 

213761-2


Bara jag som inte ar gammal nog for o ga pa systemet an haha men vad gor det nar man ar har nere men iaf.. :P

Ska titta pa korten fran helgen nu, sen blire en dusch o formodligen en film.. :)

Schweitz

Har varit i det har landet i 1 manad nu och det har gatt upp o ner hela tiden. Fast anda ar jag glad att jag faktiskt har tagit den har chansen... Jag menar man maste ju prova pa nagot annat ocksa.. :)

I helgen var ja, Emelie, Emmie och Johanna i Flims, Alperna! Det var den roligaste helgen pa valdigt, valdigt lange... Det fanns allt, harliga vanner, MASSA skratt, god mat, alkohol, sno, sol, sota pojkar, fest & dans. Jag menar det kan inte bli battre... :) Det har ar helt klart en helg jag sent ska glomma.. TACK tjejer!!

                                                                        Tjejerna i Flims


Ikvall blir det aupair mote, jag kommer bli sen.. Typiskt vi som skulle ata semlor idag... Men jag maste ju dit, jag maste fa skivan med alla korten pa fran helgen.. :D


RSS 2.0